Zelf laagjes in je haar knippen

Geplaatst op: 07.12.2020

Čeština: Jak si postupně sestříhat vlasy. Als je de lengte van de laagjes nog wilt aanpassen, gebruik de schaar dan om voorzichtig aparte plukjes haar te knippen.

Kam de linker- en rechterkanten glad en zet ze vast met klemmetjes. Ik vind het vaak te veel gedoe ofzo, maar als ik dan weer geweest ben merk ik dat het best nodig was. Het is het makkelijkst om ondersteboven te gaan hangen en met een kam alles bij elkaar te kammen. Knip het uiteinde van de paardenstaart af. Ik heb een super kort kapsel dus laat ik het inderdaad maar niet proberen!

Maak zelf laagjes in je haar knippen klemmetje van de linker voorkant los. Til je haar op zodat het in een hoek van 90 graden op je hoofd staat, en hou het tussen je wijs- en middelvinger vast. Was dit artikel nuttig. Tips en een dagmenu. Sla een handdoek om je schouders, zorg dat je klemmetjes en speldjes bij de hand hebt om je haar opzij te houden. Knip de achterkant.

Investeer in een goede schaar. Ik had flinke dode haarpunten en ik wilde weer een frisse coupe. Als je haar droogt, zal het nog wat krimpen.

Bekijk ook:

Maar goed gelukt hoor! Kam je haar in verschillende delen. Essma onlangs geplaatst… Recept Groentehapje voor baby. Hier lees je hoe je lang en kort haar in laagjes knipt. Meerdere gebruikers van wikiHow hebben vrijwillig aan dit artikel bijgedragen. Laat ik me daar maar niet aan wagen, want dat gaat helemaal mis?! Wat goed!

  • Lange lagen staan prachtig bij ronde of vierkante gezichten, terwijl kortere laagjes een ovaal of hartvormig gezicht accentueren. Deze methode geeft een paar laagjes die je gezicht omlijsten aan de voorkant, met wat langere lagen aan de achterkant.
  • Je haar zelf knippen in laagjes, te doen of onmogelijk? Sommige mensen houden van lange, natuurlijke laagjes, terwijl anderen wat meer gedurfde kapsels willen met duidelijk verschil tussen de laagjes.

Annemijn 17 maart Leuk dat je dit gedaan hebt. Methode 2 van Hou je haar tussen je vingers en trek het over je gezicht naar voren. Wow haha vroeger deed ik dit ook. Aan dit artikel hebben 74 mensen bijgedragen, waarvan een aantal anoniem. Met een knutsel- of keukenschaar gaat het echt een stuk minder.

Wow wat stoer! Met andere woorden, de laagjes bij je slapen moeten dezelfde lengte hebben, de laagjes achter je oren moeten gelijk zijn, enzovoorts. Knip het haar dat tussen je vingers uitsteekt af. Kijk je mee naar dit experiment?

Ik had flinke dode haarpunten en ik wilde weer een frisse coupe. Wow wat stoer. Ik ga akkoord. Milou onlangs geplaatst… Zwangerschapsshoot. Gebruik een kam met wijde tanden om alle klitten uit het haar te halen, zodat je nette laagjes kunt gaan maken.

Dees 18 maart Toen ik nog een pony had hield ik deze zelf wel wat bij zelf ook tot pony geknipt Haar van mijn vriend doe ik ook en van mijn ma ook keer beetje geknipt puntje Dees onlangs geplaatst… Peuter tag.

Het is het makkelijkst om ondersteboven te gaan hangen en met een kam alles bij elkaar te kammen. Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. Heb je gespleten haarpunten? Kapsels met laagjes omlijsten je gezicht en versterken je gelaatstrekken, waardoor het een goede keuze voor elke gezichtsvorm is.

Laat de achterkant loshangen! Cookies maken wikiHow beter. Mirjam 17 maart Wow wat stoer. Rachel onlangs geplaatst… Hema Haul, die heeft nu al een hele bos haar. Maak een "bovenvak". Maar het ziet er wel grappig uit. Met mijn zoontje zal dat wel vaker worden, jongenskleding. Aan deze huishoudelijke klusjes heb ik een hekel.

Over dit artikel wikiHow is een wiki, wat inhoudt dat veel van onze artikelen meerdere auteurs hebben. Español: cortarte tu propio cabello en capas. Gebruik klemmetjes om de delen apart te houden. Verdeel het bovenvak in twee scheidingen: de eerste scheiding loopt van de kruin naar het voorhoofd, en de tweede scheiding van de kruin naar het begin van de nek.

Ik heb iets leuks voor je. De staart-techniek had ik nog niet gezien. Lisette onlangs geplaatst… Kraamcadeaus Part 1 Kleding.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws