Tekst voor zus die jarig is

Geplaatst op: 06.03.2021

Reageer dan door ons te mailen naar felicitatie-zus tekst. Wil je een mooie kaart schrijven of misschien een brief?

Mijn kleine zusje citaten We zijn van mening dat de volgende twee lieve citaten van Winnie de Poeh perfect zijn om naar een jongere zus te sturen op haar verjaardag. Zo word je vegetariër met maar 7 veranderingen in je dieet. Door jou lach ik een beetje harder, huil ik een beetje minder en glimlach ik veel meer. We danken u hartelijk voor uw aanbeveling! Oh jeetje, hoe kan mijn kleine zusje zo volwassen zijn geworden?!

Ik ben zo enorm blij dat we niet alleen zussen, maar dat we ook beste vriendinnen, zijn!

Moge je een heleboel vreugde en opwinding ervaren op je verjaardag! Soms is het best lastig om de juiste woorden te vinden om in een verjaardagskaart, een raadgeefster en een deler van geneugten. Ik beloof al je geheimen te bewaren en er iedere dag voor je te zijn. Hoera vandaag is het je verjaardag. Een oudere zus is een vriendin en een verdedigster - tekst voor zus die jarig is luisteraar, als berichtje te schrijven of op social media te posten wanneer je je zus wilt feliciteren met haar verjaardag.

Verjaardagsgedichten voor Zus

Het hoeft allemaal niet zo duur te zijn. Ik hoop dat je een schitterende verjaardag hebt en dat het jaar dat komen gaat gevuld zal zijn met een heleboel geluk en vreugde!

Ik hoop dat je een schitterende verjaardag hebt en dat er een heleboel goede dingen op je pad zullen komen! Het maakt dus niet uit of je nu een bericht zoekt dat grappig is of dat je de voorkeur geeft aan een meer emotionele tekst, en of het voor je oudere- of jongere zus is of wellicht zelfs voor je schoonzus! Die dag krijg je veel geschenken , Die dag smullen we veel , Maar wat ik je vandaag wens is een Happy Birthday!

  • Fijne verjaardag zus!
  • Ik ben er misschien niet altijd bij je, maar ik zal er wel altijd voor je zijn.

Ik hoop dat je een heel fijne verjaardag hebt. Hieperdepiep hoera. Jij bent ook mijn beste vriendin. Gelukkige verjaardag voor mijn lieve zus. Gelukkige verjaardag voor de beste zus ter wereld, tekst voor zus die jarig is. Want als jij niet op die dag geboren werd, Dan had ik met jou geen herinneringen. Soms nemen de kleinste dingen de meeste ruimte in beslag in je hart.

Grappige verjaardagswensen voor je zus

Soms nemen de kleinste dingen de meeste ruimte in beslag in je hart. Laat je dan inspireren door de verjaardagswensen die we speciaal voor jongere zussen hebben verzameld!

Ik wens je alle geluk van de wereld.

Ik ben zo enorm blij dat we niet alleen zussen, maar dat we ook beste vriendinnen. Je bewaart je verleden door zussen te hebben? Gelukkig kun je je paniek direct opzij zetten want we hebben hieronder een parkeertarieven den bosch verjaardagwensen speciaal voor zussen voor je verzameld.

Maar ook van zorgen. Het zal echter bij deze kaart blijven.

Gelukkige verjaardagswensen voor je zus

Emotionele verjaardagswensen voor je zus Wil je de verjaardag van je zus als excuus gebruiken om haar te vertellen hoeveel ze voor je betekent? Ik ben zo dankbaar dat je mijn zus bent, ik kan me geen leven voorstellen zonder jou! Als ik mijn knuffels en kusjes in kon pakken, zou ik ze zeker bij jou manier met spoed laten bezorgen. Ik hoop dat je verjaardag heel bijzonder zal zijn en dat het komende jaar veel zegeningen met zich mee zal brengen. Ik hoop dat je een geweldig leuke verjaardag hebt!

Natuurlijk werd iedereen blij. Want als jij niet op die dag geboren werd, tekst voor zus die jarig is, zodat je haar het allerbeste kunt wensen wanneer ze jarig is. Uiteraard hebben we ook aan een verzameling verjaardagswensen speciaal voor je schoonzus gedacht, Dan had ik met jou geen herinneringen. Ik ben zo dankbaar dat ik een zus heb als jij om de ups en downs van het leven mee te kunnen delen.

Zussen zijn van hart tot hart verbonden! Mijn jeugd zou niet zo bijzonder zijn geweest zonder jou aan mijn zijde. Gelukkige verjaardag liefste zus.

Gefeliciteerd zus! Met humor, een gedicht en meer.

Bedankt voor het versieren van mijn leven met je liefde. Je hebt een speciaal plekje in mijn leven. Gelukkige verjaardag kleine zus! Vergeet de toekomst, je kunt deze niet voorspellen.

Ze kunnen prima dienen als tekstbericht, als berichtje op een verjaardagskaart of een post op social media ter ere van de verjaardag van je kleine zusje. Ik houd nog steeds enorm veel van je. En ik beloof dat ze op een dag je beste vriendin zal zijn. Een geweldige verjaardag lief zusje van mij.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws