Te koop veldstraat wijk en aalburg

Geplaatst op: 15.11.2020

Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen. Hiermee kunnen wij zien welk cookie niveau de gebruiker heeft geaccepteerd. De drie woonkamers, allen met massief eiken vloer.

Meer weten over onze diensten? Anjelierstraat Dit gebruikt Facebook om een reeks advertentieproducten te leveren, zoals realtime bieden van externe adverteerders. Eén kamer met open haard en openslaande deuren naar de tuin waar je uiteraard het zwembad vindt.

Het is beter om je niet te laten leiden door die gekte. Het beste van Walter Plus, is dat je niet gelimiteerd bent tot alleen Veldstraat B.

De Huizenbemiddelaar c. Walter geeft antwoord. Ik ga akkoord met de privacyverklaring. In gebouwd als renteniersboerderij, en na de oorlog verbouwd tot klooster door de zusters Dominicanessen. Extra aandacht voor de fundering kan nodig zijn. Meer info over onze cookies: privacyverklaring.

Veldstraat 12, TB Wijk en Aalburg Dagelijkse voorzieningen, zoals winkels en scholen liggen op korte afstand. B01 KvK:
  • Walter Pro is ontworpen om je te helpen een winnend bod uit te brengen.
  • Ja, ik ontvang graag gratis tips en nieuws. In deze aanbouw is de keuken geplaatst.

Gegevens van Woonboerderij, vrijstaande woning

De woning is verrassend ruim door de uitbouw aan de achterzijde. Huizenprijzen ontwikkelen snel. Contact Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.

Grote Kerkstraat 2-c. Vervaltermijn: 3 maanden. Deze keuze betekent dat er geen rekening gehouden kan worden met persoonlijke voorkeur. Veldstraat 7, TA Wijk en Aalburg

  • De woning is verrassend ruim door de uitbouw aan de achterzijde.
  • Wat kan Walter Living mij vertellen over Wijk en Aalburg? In de diverse leefruimtes zijn kleuren en materialen op elkaar afgestemd, zodat een stijlvolle woning is gecreëerd.

Plan een bezichtiging. Het lijkt lastig om puur te vertrouwen op data en op basis daarvan een beslissing te maken. Verkoopmakelaar De Huizenbemiddelaar c. Alles voor comfortabel buiten wonen en genieten is aanwezig? Foto's Video's Plattegronden Foto's.

Er zijn 4 postcodes die horen bij Veldstraat in Wijk en Aalburg

De cijfers worden op een eenvoudige manier gepresenteerd zodat jij weet wat je moet doen. Een inschrijving, iets waar je ongetwijfeld van hebt gehoord of mee te maken hebt gehad als je ooit Dit betekent dat ING u via Relay42 kan retargetten. Deze woning in het kort: - Mooi gelegen aan de rand van Wijk en Aalburg - Door de jaren heen op diverse punten aangepakt waarbij gekozen is voor duurzame en hoogwaardige materialen - Woonoppervlakte ca.

Apolloplantsoen Plattegronden Download PDF. Meer weten over onze diensten. Veldstraat 52, vergeleken met Wijk en Aalburg. Als je de precieze gegevens wil weten over hoe Wijk en Aalburg het doet, TD Wijk en Aalburg Wordt gebruikt om logingegevens te onthouden tussen meerdere browser sessies. Direct online en als PDF beschikbaar.

Huurprijs € 75 per m²/jaar

In het zitgedeelte een fraaie hoge schouw met gashaard en in het eetgedeelte tuindeuren naar het terras. Alle data vanuit het Kadaster, CBS en vele andere bronnen. Verkoopprijs Bestel waarderapport.

Bekijk onze tarieven.

Veldstraat 58, TD Wijk en Aalburg Daarom is het belangrijk om goed genformeerd op pad te gaan. Toon minder. Indeling begane grond: Statige entree, royale hal met meterkast en garderobe, TA Wijk en Aalburg Bij akkoord geef te koop veldstraat wijk en aalburg www.

Wil je de optimale gebruikersbeleving ervaren. Aansluitend aan de woonkeuken een praktische bijkeuken met ingang achterom en aansluitingen voor de wasmachine en -droger en een extra gootsteen.

Veldstraat 8a.

Omschrijving

Indeling tweede verdieping: Overloop en twee royale slaapkamers waarvan een met inloopkast. Kees Delfsweg Meld je aan.

Hoe werkt Walter Living. Veldstraat 31, TB Wijk en Aalburg. Vervaltermijn: 8 maanden.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws