Smullers rotterdam centraal

Geplaatst op: 03.12.2020

Als je voordat je de trein instapt ineens een erg grote behoefte aan een snack hebt is de Smullers dé uitkomst. Het personeel bij de Smullers is wel erg snel, je bent snel aan de beurt en je bestelling is snel klaar.

Ook als je al wat meer ervaring hebt. Jun De smullers bestaat uit twee delen: Op het hoekje kun je volgens klassiek format geld in een automaat doen om een luikje met daarin een bakje met vettig vlees te openen en aan het 'pleintje' kun je gewoon in contact met een verkoper vettige aardappels en nog meer vettig vlees kopen.

Jul Voor een snelle hap ben je bij de Smullers aan het juiste adres. Goed om te weten: Bij NS vinden we iedereen uniek. De tekst kan vertalingen bevatten die door Google zijn geleverd.

Bedrijf aanmelden. Ik heb ook nog nooit lang hoeven te wachten tot ik aan de beurt was, smullers rotterdam centraal er is hier echt sprake van fast food.

En om al dat lekkers klaar te maken zijn er natuurlijk hardwerkende medewerkers nodig die met alle liefde frikandellen in de frituur doen en milkshakes tappen.

De beste hotels in de buurt bekijken De beste restaurants in de buurt bekijken De beste attracties in de buurt bekijken. De Smullers op Rotterdam Centraal is niet zo lekker als andere Smullers, smullers rotterdam centraal.

Hoofdnavigatie

Echt van gezelligheid kun je niet spreken en de friet is gewoon niet vergelijkbaar met een willekeurig andere snackbar of bijvoorbeeld de burgerking die recht boven de Smullers zit. Voeg foto's toe. Een nadeel van met name de patat van Smullers is de geur. Is dit restaurant geschikt voor dineren?

Je vindt deze keten in alle grotere stations in NL. Ze hebben daar echt heerlijke patat. Heb je zin in een hamburgen haal hem dan wel bij de burger king en niet bij de smullers want die vallen een beetje tegen.

  • Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Smullers is tussen  uur tot  uur geopend.
  • Jun Ben je op het centraal station in Rotterdam en heb je honger of trek dan is dit de eerste tent die je ziet en ruikt. Dit is eigenlijk wel het geval in heel Nederland!

Prijs kwaliteit was top. In de "snackmuur" kan je voor 1 a 2 euro een snack naar smullers rotterdam centraal kopen? Ideaal als avondeten voor het stappen in een andere stad. Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. Je kunt er terecht voor patat, dan kan je hem ook gewoon bestellen aan de balie. Bij ons is het mogelijk.

Meer informatie

Ik zou ook zeker de hamburgers en gehaktstaven proberen, die vind ik zelf erg lekker! De patat bij de Smullers is ook niet super Het personeel komt een beetje duf over en werk niet geheel efficient.

Wat gewoon zonde is. Smullers Rotterdam Geclaimd. De Smullers op Rotterdam Centraal is niet zo lekker als andere Smullers. Smullers had de lekkerste gehaktstaven, ging er nog wel eens speciaal eentje halen.

Flexibele werktijden. Uitstekend 4, smullers rotterdam centraal.

Beschrijving

Smullers is een aanrader voor reizigers die lang moeten wachten op de trein. Na het eenmalig aanmaken van een account kun je direct solliciteren. Het komt in een kegel die ideaal is voor onderweg. Misschien was het ook alleen de paar keer dat ik hier iets gehaald heb, niet zo lekker.

Rotterdam Winkel vacatures Parttime overdag Middelbare school. Echt van gezelligheid kun je medisch rekenen formules verzorgende spreken en de friet smullers rotterdam centraal gewoon niet vergelijkbaar met een willekeurig andere snackbar of bijvoorbeeld de burgerking die recht boven de Smullers zit. Beoordeeld op 7 augustus lekkere snacks. Kan een veganist goed eten bij dit restaurant.

De beste restaurants in de buurt Alles weergeven. Koel blijft als het druk is; dan kom je pas echt in je element en vliegen de hamburgers als warme broodjes over de toonbank. Dit was uitermate hand. Rotterdam Winkel vacatures Parttime smullers rotterdam centraal Middelbare school. De smullers is ook niet erg duur waardoor het aantrekkelijk is om hier even langs te gaan als je met de trein moet en nog geen avond eten hebt gehad, smullers rotterdam centraal.

Activiteiten van NS

Recht studiefinanciering in buitenland? De Smullers zit midden in de stationshal en profiteert van alle reizigers op het treinstation. Uitstekend 4. Ben je op het centraal station in Rotterdam en heb je honger of trek dan is dit de eerste tent die je ziet en ruikt.

Ik heb toch veel liever de Bram Ladage. Vorige Volgende 1 2. Schrijf je in als werkzoekende. Jouw profiel Inschrijven Inloggen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws