Pizza bakken op locatie gelderland

Geplaatst op: 03.03.2021

We bakken pizza's in heel Nederland en komen graag naar je toe met één van onze OldTimer Pickups die we hebben aangepast tot mobiele pizzawagen of pizza foodtruck. Wij zijn een innovatief catering bedrijf in Barneveld en bouwen onze keuken, inclusief mobiele houtoven, op op uw oprit, maar met hetzelfde gemak op uw bedrijfsterrein of in uw voorraadhal Marijke Speelziek uit Barneveld:.

We pakken ook graag uit met een compleet Italiaans diner op locatie en toveren uw bedrijfshal, achtertuin of oprit graag om tot een gezellig en exclusief restaurant. LX Italian foodtruck serveert; Vers gebakken pizza's, bruschetta's en overheerlijke pasta's met diverse sauzen. Schoolfeest Het jaar begonnen of afgesloten? Huur alleen de oven inclusief benodigde ingrediënten. Met z'n tweeën 35 man bedienen in de achtertuin in een uitstekend tempo. Pizza Oven Huren Gelderland, zonder onze pizzabakkers op locatie?

Super lekker gegeten dankzij het pizzafeest op mijn 50ste verjaardag, gewoon bij ons thuis door Viva La Pizza? En de houtovens En ook voor. Wij houden ervan lekker te koken en gasten in de watten te leggen.

We hebben genoten?

De mensen van PopUp Italian hadden alles tot in de puntjes verzorgd en dachten fijn met ons mee. Of u nu een verjaardag, bruiloft, bedrijfsfeest, familiefeest of buurtfeest heeft: wij zullen uw gasten versteld doen staan! Italian Party.

Heel veel dank!!! LX Big Benz 10,0. Waarbij beleving en ambacht hoog in het vaandel staan! Klik op de afbeelding om naar de bezorgservice te gaan. In de hete houtoven maakt ze terplekke verschillende soorten pizza: vlees, vis, vegetarisch, met groente..

Onze gasten konden hun bestelling bij ze doorgeven of een pizzapunt van tafel meepakken. Bij Pizza bakken op locatie gelderland in Nijkerk zijn ze van de bevestigingsmaterialen en het deur- en meubelbeslag, maar ook van het Italiaans. U kunt de ovens afhalen in Utrecht. Italian Party! Heerlijke pizza's met dunne bodem. Thuisbezorgd in Voorthuizen.

DE MOBIELE PIZZABAKKER VOOR FEESTEN , PARTIJEN EN FESTIVALS.

Helaas komt het nog wel eens voor dat onze mail bij u in de reclame mail inbox terecht komt. Op de juiste temperaturen laten wij ons deeg rijzen, 36 uur voor gebruik. Sluit dan deze melding om verder te kijken op de site.

Een greep uit ons menu. LX Streetfood levert specialiteiten door uitsluitend gebruik te maken van vers vlees. Compleet pakket garnituur Klik hier. We bakken de pizza's in een professionele steenvloeroven. We vinden het belangrijk dat we het milieu zoveel mogelijk ontzien en gebruiken composteerbare borden en bestek.

Pizza Catering Gelderland

Leuke aardige pizza bakkers. Een groot succes! CIAO foodbar by truck rollende pizza's 9,6. Tijdens en ook na de bruiloft zijn wij overladen door complimenten over hoe heerlijk de pizza's waren. Catering in Barneveld.

  • Wat een goed concept!
  • We vinden het belangrijk dat we het milieu zoveel mogelijk ontzien en gebruiken composteerbare borden en bestek.
  • Wij hebben diverse menu's di.
  • Lees meer Vorige maand een fantastische workshop gehad van Viva la Pizza.

Pizza Catering Gelderland  waarbij ambacht, kwaliteit en beleving hoog in het vaandel staan. U heeft thuis iets te vieren. Super lekker gegeten dankzij het pizzafeest op mijn 50ste verjaardag, gewoon bij ons thuis petit brabancon puppy Viva La Pizza. Van eenvoudig tot zr luxe met anti pasti, voorafje en bijvoorbeeld Tiramisu. Onze pizzabakkers verzorgen graag jouw pizza bakken op locatie gelderland catering met onze mobiele houtovens.

Veel Italiaanse gerechten lenen zich niet voor een warmhoudbak? Maak dan nu kennis met Italy on Wheels.

Kies een categorie

Er wordt niet met gas gewerkt, enkel hout gestookt. Like ons op Facebook. June 08,

Stuur mij een prijsopgaaf. Vraag hier snel en eenvoudig een offerte aan voor een pizza foodtruck of pizzabakker op locatie. Klik hier voor inhoud pakket?

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws