Nefit moduline easy openhaard functie

Geplaatst op: 17.11.2020

Nadat de WiFi-verbinding tot stand is gebracht, kan de functie voor verbergen weer worden ingeschakeld. De detectie afstand staat op 'normaal' ingesteld maar ik moet met mijn hand echt tegen het glas aan komen om het scherm te activeren. Sinds woensdag J.

Ook aan de ontwikkeling van de applicatie is veel mis. Maar dit was zo bedoeld In dat geval is het verstandig om de app op de smartphone of tablet te starten. Welke smartphoneplatformen worden ondersteund? Deel een link naar deze vraag via email , Twitter of Facebook. Een hinderlijke bug die ervoor zorgt dat op feestdagen voor niks wordt gestookt is al langer dan een jaar aanwezig en niet opgelost. Kan ik dat uitschakelen?

En ook de app zelf heeft een aantal onhebbelijkheden, de uitwerking laat nogal wat te wensen over. Het idee is dus heel goed, maar de vloerverwarming is totaal afgekoeld nefit moduline easy openhaard functie boven waar we radiatoren hebben is alles koud. De app meldt of het verkeerde wachtwoord is gebruikt. Ondertussen is het in de kamer weliswaar niet koud qua ruimtetemperatuur. We hebben deze thermostaat nu een half jaar in gebruik.

Vind ik nuttig 3. Nee, dat zit niet in de planning.

Remar – uw Nefit Easy leverancier

Werkt niet goed: raadpleeg de installateur om te laten controleren of uw installatie aan waterzijde correct is geconfigureerd. Deze maakt hen onzichtbaar. Jomahuru Als een bedrijf van alles beloofd maar niks waarmaakt en alle klanten in de kou laat staan is dit dan geen oplichting?! Xammy39 Product paar dagen in bezit. Aanwijzing: De door EasyControl ondersteunde functies kunnen afhankelijk van het toesteltype variëren.

  • Wij hebben de Easy nu zo'n 2 jaar aan de muur hangen en ten opzichte van de oude Honeywell die we ervoor hadden is dit zeker een verbetering.
  • AFred Product jaar of meer in bezit. De optie 'aanwezigheidsdetectie zou wel een instelbare reactietijd mogen hebben, ga ik bij koud weer even boodschappen doen dan kom ik thuis in een koud huis omdat de CV onmiddellijk uitschakelt.

Minpunten Alleen handmatig te gebruiken door slechte wifi onvoldoende WIFI mogelijkheden Klokprogramma's niet bruikbaar door geen wifi. Dat zit onder "weersafhankelijke regeling", maar aan die regeling heb ik niets.

Ik zou me mijn ogen uit mijn kop schamen als ik als fabrikant zo met mijn producten en vooral mijn klanten om zou gaan, nefit moduline easy openhaard functie. Daarom wijkt EasyControl af van de richtlijn en ondersteunt ".

Akkoord en door naar Kieskeurig.

Uw antwoord

Bob Product maand in bezit. Heeft u uw toegangsgegevens voor EasyControl correct ingevoerd? Dat is echter ook meteen het grote probleem.

Testen zijn zonder problemen uitgevoerd? Het cv-toestel is actief voor verwarming om de gewenste temperatuur te bereiken zoals vastgelegd in het klokprogramma. Hoe los ik dit op, nefit moduline easy openhaard functie.

Een sticker op de voorkant van de beknopte handleiding bevat de toegangsgegevens in chantal janzen marcouch numeriek formaat en als QR-code.

Waarschijnlijk heb ik het instellen van de stooklijn gevonden?

Nefit Easy

Het cv-toestel moduleert. Uw cv-toestel wordt niet meer geregeld en daarom werkt de verwarming niet. Software-updates De productsoftware updatet automatisch.

Raadpleeg voor meer informatie de gebruiksaanwijzing.

Vooralsnog heb ik grote twijfel over de instellingen en dus ook de besparing van de Easy en heb dit mijn installateur voorgelegd nog geen reactie Met groeten.

Stap 4: Wacht 10 seconden. Alle gegevens die nodig zijn voor het correct functioneren van dit product, worden lokaal op uw product zelf opgeslagen. Het idee achter die methode nefit moduline easy openhaard functie het volgende:. Helaas constateerde ik dat bepaalde functies niet goed werkte. EasyControl is net genstalleerd. Hij schakelt niet in.

Gemiddelde beoordeling

Per ongeluk vergeten tijdelijke bijverwarming weer terug te draaien is dus aan de orde van de dag. Minpunten Geen webinterface. Applicatie en bediening. De installatie als geheel is niet beschermd tegen vorst.

Algemene score 6,5. Algemene score 6,7. Ongelofelijk dat dit ding niet gewoon alle instellingen kan onthouden zodat de gebruiker zelf de keuze kan maken gratis cad tekenprogramma ik instellingen wil veranderen.

Het EasyControl display is altijd uit.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws