Camping eifel duitsland zoover

Geplaatst op: 21.11.2020

Deze camping is eenvoudig , maar hartstikke vriendelijk. Costa Adeje. Zoover Awards.

Disclaimer Algemene voorwaarden Privacy en cookiebeleid. Het sanitair was mooi en netjes. Zeer mooie omgeving en zeer vriendelijke eigenaren. Jammer was dat je per vuilniszak 1 euro moet betalen. Niets is ze teveel.

Negatief over camping-beheerders. Sanitair is perfect. Zoover Eigenaren informatie. Mooie kleine camping, net sanitair en betrokken eigenaren.

Dat lukt ons altijd wel!. Tips Tips toevoegen.

Er was Nederlandse animatie aanwezig, er werden leuke spelletjes en activiteiten georganiseerd. Het eten in het restaurant was heerlijk! Vraag het Zoover.

Benieuwd naar de prijzen?

Langs de prüm geen knus veldjes gevoel. Door de heuvels kan de ondergaande zon al vroeg in de avond voor frisse temperaturen zorgen. Egeïsche Zee. Mooie omgeving, vriendelijk ontvangst.

Irrel Eifel. Playa de las Américas.

Hans-Peter Eichers, Rapporteren, Beste gast. Olivier, wat wij erg fijn vinden. We kregen met onze camper een dubbele plek aan het water. Niet al te groot.

Geen Netwerk?

Bestemmingen in Duitsland

Vriendelijk personeel. Vakantiepark Landal Warsberg. Mocht je willen internetten via je mobiel 4G dan heb je grote kans dat deze daar geen bereik heeft. Met goed sanitair.

Dat moet je willen. Gereisd met partner in augustus Minder vaak zwemmen dan gewenst, fijn dat t toch kon, dat hadden wij al gezien. Zoover Awards. Playa del Ingls. Nee. Wij hadden een heerlijke schaduw plaats direct aan de beek.

Campings Rheinland Pfalz

Cookie instellingen. Fijne week doorgebracht op deze camping. Duitsland Rheinland Pfalz Daun Eifel.

  • De reden om te vertrekken.
  • Chat met ons.
  • Terras van restaurant is wel gezellig om te zitten!
  • Bekijk alle 45 vragen.

Het restaurant is eenvoudig maar goed en goedkoop. Vanuit de camping kun je verschillende mooie wandeltochten maken. Dus geen geld uitgeven aan hun belabberde WIFI met snelheden van 0? Wij zijn twee nachten geweest en toen snel verder gegaan. Op een fantastische ligging, als je van avontuurlijke wandelingen houdt of een ongerepte natuur! Gereisd met oudere kinderen in januari Nuttige review 0. Gereisd met partner in augustus Inlog eigenaren, camping eifel duitsland zoover.

Bestemmingen in Rheinland Pfalz

Wel voldoende van de tenten af dus geen last van op de campingplekken zelf. Enige min puntjes: afwasruimte en douchehokjes aan de krappe kant. Wat schetst onze verbazing?

Reageer 1 reactie! Alhoewel het sanitair weliswaar gedateerd is is het wel schoon. Costa Adeje.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws