Ziggo cisco epc3925 wifi valt weg

Geplaatst op: 13.01.2021

We hebben al geëxperimenteerd met andere kanalen. Deze is reeds drie jaar oud weet niet of dat jong of oud is voor een modem eerlijk gezegd , maar vrienden met hetzelfde probleem hebben reeds nieuw modem ontvangen een witte weet het merk niet en daar zijn de prestaties een stuk stabieler.

Je gebruikt een verouderde webbrowser. Misschien wel 10x in de afgelopen 2 uur. Vanochtend heb ik een nieuwe router Connectbox van Compal ontvangen en aangesloten. Daarvoor viel de conectie wel eens weg rond de avondspits, maar nu om de haverklap. Deze apparaten ontvangen het signaal draadloos waarbij al het nodige verlies en storing kan optreden. De verbonden computers zijn een mac en een windows computer.

Lees meer. Gebruikersnaam of e-mail. Ben je het daar niet mee eens. Bij ziggo cisco epc3925 wifi valt weg oudere laptop of mijn iphone heb ik geen problemen met WIFI?. Misschien wel 10x in de afgelopen 2 uur. Om verbinding te maken met wifi heb je een wachtwoord nodig, welke bron gebruik jij voor dit wachtwoord!

Om te kunnen zien hoe "druk" het is op het door u gebruikte kanaal en op welke kanalen het minder druk is kunt u de app.

  • Vooral mijn vrouw wordt er gek van want op haar samsung S7 maakt ze verbinding en de wifi valt binnen 2 seconden weg. Nadat ik de instelling, zoals gezegd, had verandert naar AES, heb ik toch ook nog maar eens de stroom van het modem afgehaald tegen beter weten in, omdat ik niet bepaald geloof in die truc, dat lost je het probleem niet op.
  • Stel 5 Ghz in Voor een goede verbinding is het niet alleen zaak dat de 'zender' van wifi goed functioneert, ook de ontvanger van wifi is van groot belang. Resetten van de modem lost het probleem op; na een reset kunnen alle toestellen weer verbinding maken.

Draadloos internet Cisco EPC 3925 valt steeds weg.

Maar laat Ziggo nou ook dat modem geleverd hebben. Ik heb de hele dag zonder onderbrekingen kunnen beeldbellen :-    Was het toch een defecte router Gebruik een Sitecom range-extender aar niets helpt.

Maar als je Ziggo belt en je probleem uitlegt en zij kijken in je modem, dan verwacht ik dat ze je een nieuw modem sturen, deze die je nu hebt lijken uitgefaseerd te worden. Je kan nog zo'n goed signaal over 5 GHz hebben, maar als jouw laptop dat niet ondersteunt dan schiet je daar niets mee op. Overal in huis maken we gebruik van wifi op draadloze apparaten.

  • Wat de telefoonverbinding betreft zou het in de telefoon kunnen zitten, heb je de mogelijkheid om een andere te proberen? De bekabeling is niet meer helemaal van deze tijd en het is zeker geen overbodige luxe om deze te vervangen.
  • Ik heb je een POA splitter toegestuurd inclusief een kabel voor naar het Ziggo modem. Tv terugkijken on demand Cisco werkt niet.

Later nog van Ziggo een extender gehad, nog steeds zelfde probleem. De verbinding is minder dan een minuut weg, en komt vanzelf weer terug. We zijn erg benieuwd wat jullie ervaringen en tips over wifi zijn. Je verbinding wordt dan traag of valt zelfs helemaal weg.

Ik heb per ziggo cisco epc3925 wifi valt weg mijn toetsenbord geblokkeerd zodat ik geen tekst meer kan typen.

Geavanceerde instellingen

Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Laat nog even jullie mening horen. Alle informatie daarover lees je hier , bestellen kan ook op deze pagina.

Silliejeanie - 26 okt. Maak ook even je profiel compleet, dan kan Ziggo direct contact met je opnemen en zijn geen extra PB's nod. Alles over de Power Promise lees je hier. Onbeantwoorde onderwerpen? Ik begrijp uit je verhaal dat je de uitval zowel met de internetverbinding als met de telefoonverbinding merkt.

Helaas verwacht de consument een abonnement af te sluiten en daarmee perfecte wifi ontvangst te hebben met het kastje wat ze in de doos ontvangen. Bedankt Henno , ga ik doen. Hoe verder je van je modem af bent, hoe zwakker het signaal wordt.

  • Laat z.
  • Deze is alleen nodig als je bijvoorbeeld 2 tv's wilt aansluiten.
  • Ik vermoed dat het te maken heeft met apparatuur die zowel G- als N mode aan kunnen, hij lijkt te schakelen waardoor verbinding met Internet wordt verbroken.
  • Zij ontkennen echter dat het probleem in het modem zit.

Als eerste maar eens kijken of deze wel goed werkt dus? Hier hetzelfde probleem Ik vermoed als ik de PC opnieuw installeer dat dit soort vage problemen wel weer zijn opgelost Welke apparatuur heb je om TV te kijken. Ook dan valt de internetverbinding weg? Neem daarvoor contact op met de klantenservice of laat het ons hier weten.

Ziggo cisco epc3925 wifi valt weg dit periode gebonden.

Registreren

Vraag is niet opgelost. Alle informatie daarover lees je hier , bestellen kan ook op deze pagina. Terwijl het aantal apparaten wat we per huishouden draadloos gebruiken in korte tijd flink is gegroeid. Inloggegevens vergeten.

Groet. Of moeten we weer een monteur gaan laten komen. Onderwerp Forum         Laatste bericht Tv terugkijken on demand Cisco werkt niet.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws