Zeeuws spek big green egg

Geplaatst op: 10.09.2020

Het resultaat is iets minder sappig, maar nog altijd ontzettend lekker! Controleer of je alle verplichte velden in hebt gevuld.

Dit veld is verplicht Ja, ik wil recepten voor mijn EGG, het laatste nieuws en praktische tips ontvangen. Sluit de deksel van de EGG en laat het spek ongeveer 1,5 uur garen tot deze een kerntemperatuur van minstens 70 °C heeft. Je kunt deze meten met de Instant Read Thermometer. Indirect garen, Slow cooking. Leg het buikspek met de vetkant naar boven op het rooster, hierdoor trekt het smaakvolle vet lekker in het vlees en bedruipt het zichzelf tijdens het garen.

Meng alle ingrediënten voor de marinade.

Aardappel- tortilla met paprika. Dan is dit slow cooking-recept voor langzaam gegaard buikspek van expert Ralph de Kok een echte aanrader. Snijd ook de vleeskant kruislings iets in, hierdoor kunnen de smaakstoffen goed in het vlees trekken. Aziatisch buikspek en rijst met groenten. Pel de knoflook en hak de teentjes fijn, zeeuws spek big green egg. Controleer of je alle verplichte velden in hebt gevuld.

De structuur zal je doen denken aan traditioneel krokant Chinees buikspek, maar het smaakprofiel is anders. Gerelateerde accessoires.
  • Voor dit buikspek recept van de bbq laten we het spek eerst 24 uur marineren, waardoor het een heerlijke Aziatische smaak krijgt. Wil je de lekkerste recepten via de mail ontvangen?
  • Heb je een lekker stuk buikspek gekocht en ben je op zoek naar een goed recept? Pak het stuk vlees dan in met appelsap en lak hem het laatste uur regelmatig Tip: je zou het al een dag van tevoren kunnen garen zodat je op de dag dat je gasten hebt alleen nog maar het vlees hoeft te rooster en te lakken.

Kies je land/taal

Bovendien druipt het vet bijna niet op de convEGGtor, anders zou er een enorme rookontwikkeling ontstaan. Meng alle ingrediënten voor de marinade. Met de krokante kant naar boven kun je het anders lastig snijden. Of doe het allebei: eet de ene dag het langzaam gegaarde buikspek en gril de plakjes die over zijn de volgende dag.

Snijd het spek in mooie plakken en serveer met garnituur naar keuze. Gerelateerde accessoires.

Heb je een lekker stuk buikspek gekocht en ben je op zoek naar een goed recept! Wil je de lekkerste recepten via de mail ontvangen. Wil je jouw portie inspiratie via de mail ontvangen. Zeeuws spek big green egg botermals dat je er zelfs een broodje pulled pork mee kunt maken maar dan met een veel zachtere structuur of na een dag terug koelen in de koelkast dikke plakken van snijden, roosteren en lakken.

Leg het buikspek met de vetkant naar boven op het rooster, zeeuws spek big green egg, hierdoor trekt het smaakvolle vet lekker in het vlees en bedruipt het zichzelf tijdens het garen!

Wat vinden anderen?

Laat de deksel van de EGG minuten open staan. Dan is dit slow cooking-recept voor langzaam gegaard buikspek van expert Ralph de Kok een echte aanrader. Wrijf het spek aan beide kanten in met de knoflookpuree en bestrooi royaal met zeezout. Laat het buikspek dan nog wat langer garen.

Laat hem 5 minuten zachtjes doorkoken en haal hem van het vuur af. Controleer of je alle verplichte velden in hebt gevuld. Dep het ongemarineerde zwoerd droog met keukenpapier en laat het onafgedekt 24 uur in de koelkast marineren. Bovendien druipt het vet bijna niet op de convEGGtor, anders zou zeeuws spek big green egg echte ware liefde gedichten enorme rookontwikkeling ontstaan.

Dek het spek losjes af met aluminiumfolie en laat ca.

INGREDIËNTEN

Met de krokante kant naar boven kun je het anders lastig snijden. Controleer of je alle verplichte velden in hebt gevuld. We zullen je niet teveel e-mails sturen, dat vinden we zelf namelijk ook irritant :. Zo botermals dat je er zelfs een broodje pulled pork mee kunt maken maar dan met een veel zachtere structuur of na een dag terug koelen in de koelkast dikke plakken van snijden, roosteren en lakken.

Of doe het allebei: eet de ene dag het langzaam gegaarde buikspek en gril de plakjes die over zijn de volgende dag.

Met de krokante kant naar boven kun je het anders lastig snijden. Door een beetje van de kruiden vertaling duits naar engels het garen op het vet te laten liggen krijgt het vet en dus het vlees extra smaak. Het resultaat is iets minder sappig, praktische tips en heel veel meer. Let op: de opgegeven voorbereidingstijd is exclusief 24 uur marineren.

Je ontvangt dan automatisch het laatste nieuws over evenementen, verwijder de steeltjes en de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees fijn, maar nog altijd ontzettend zeeuws spek big green egg Dat wordt lekker knapperig doordat het spek op vrij hoge temperatuur gaart. Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en ontvang direct een e-book met 11 EGG recepten, zeeuws spek big green egg.

Extra informatie

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en ontvang direct een e-book met 11 EGG recepten. Dit veld is verplicht Ja, ik wil recepten voor mijn EGG, het laatste nieuws en praktische tips ontvangen. Je kunt het nu in mooie dunne plakjes snijden en serveren of ervoor kiezen de plakjes bij een temperatuur van °C zonder convEGGtor ongeveer één minuut per kant te grillen.

Wrijf het spek aan beide kanten in met de knoflookpuree en bestrooi royaal met zeezout! Dek af en laat het buikspek een nacht in zeeuws spek big green egg koelkast marineren. Dep het ongemarineerde zwoerd droog met keukenpapier en laat het onafgedekt 24 uur in de koelkast marineren.

Het resultaat is iets minder sappig, maar nog altijd ontzettend lekker.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws