Whatsapp pc zonder smartphone

Geplaatst op: 07.01.2021

Nu is dit een voorbeeld van WhatsApp op een tweede telefoon, maar het principe zou ook moeten werken als je de term 'nieuwe telefoon' vervangt door 'computer' of 'tablet'. Schaf gewoon een smart Phone aan, zoals je destijds ook een pc hebt aangeschaft. Ik moest aan de watsapp vanwege de kinderen.

Dit vinden wij jammer, want itqa. En nu ook mijn volwassen omgeving helaas. Kan Whatsapp op je PC? WhatsApp installeren zonder simkaart doe je zo:. Voor Windows zijn er ook gratis mail clienten beschikbaar met de mogelijkheid om WhatsApp berichten te sturen en zenden via een aangekoppelde telefoon gewoon met SIM. Rinse op 19 maart om Meld misbruik.

Laatst gezien functie uitschakelen. X Navigatie. Laten we beginnen met het installeren van WhatsApp Web. Maar ik vind email echt veel fijner en kan er nog niet goed aan wennen. Het heeft dan ook een aantal praktische voordelen:.

Laten we beginnen met het installeren van WhatsApp Web. Maar dan moet je telefoon wel in de buurt zijn van het apparaat waar je op inlogt. Valt de internetverbinding een keertje weg, dan kun je geen berichten versturen of ontvangen.

Volg dit blog via email

De website WABetaInfo lekt vaker betrouwbare informatie over toekomstige versies van applicaties. Cookies toestaan Meer informatie over cookies. Social media onderzoek TikTok populair en groei Instagram zwakt af Bekijk de meest populaire onderwerpen. Het is mij helaas nog niet gelukt, en de ervaringen die ik lees op internet zijn niet goed. Ik ben meestal laat met nieuwigheidjes. Op dit moment kan WhatsApp via WhatsApp Web wel op een ander apparaat dan een telefoon gebruikt worden, maar dan moet de telefoon met het WhatsApp-account nog wel actief zijn om berichten te versturen.

Geen enkel probleem.

Daarmee kun je dan wel Mooiste kustplaatsen italie op je PC installeren en gebruiken. Meer vragen over Google windows 7 whatsapp. Volg daarbij de instructies stap voor stap op. Daarvoor hoeft je telefoon niet in de buurt te zijn en kan zelfs gewoon uit staan. Geen enkel probleem, whatsapp pc zonder smartphone.

Antwoorden

Dit werkt alleen wanneer de smartphone verbinding heeft met het internet. Door te versturen ga je akkoord met onze voorwaarden. Voor zowel Android, iOS als Windows zou de nieuwe versie in ontwikkeling zijn. Door: NU.

Kan Whatsapp op je PC. Games Reviews. Er zijn een aantal manieren om WhatsApp te installeren zonder simkaart of nummerverificatie. Een andere optie is het gebruik van BlueStacks. Dit werkt alleen wanneer de smartphone verbinding heeft met het internet!

Hoe kun je Whatsapp op je PC installeren?

Anoniem 24 juli om De volgende horde is WhatsApp. Zo blijf je via de pc in contact met andere WhatsApp gebruikers. Schaf gewoon een smart Phone aan, zoals je destijds ook een pc hebt aangeschaft.

  • Daarom maak je gebruik van WhatsApp Web.
  • Op dit moment is dit niet mogelijk.
  • Anoniem 31 december om
  • Ook hierbij volg je weer alle benodigde stappen keurig netjes op en vul je een telefoonnummer in ter verificatie.

Ja, dat kan. Vervolgens inderdaad scannen Ik was even bang dat ik nu een extra simkaart nodig had, maar wat blijkt. Bereken zelf. Answer op 21 januari om Meld misbruik. Labels: minimalisme. Op dit moment is dit niet mogelijk.

Geef antwoord

Log hier in. Social Media Vergelijk de tablet en iPad abonnementen op GratisTabletOnline. Ook als je telefoon leeg is, zou je WhatsApp dan kunnen blijven gebruiken via een ander apparaat.

Ja, dat kan. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren. Er zal dan een SMS met een verificatiecode naar dat nummer worden gestuurd die je moet gebruiken om je aan te melden bij Whatsapp.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws