Weerbericht boa vista cape verde

Geplaatst op: 22.11.2020

De binnenlanden zijn over de jaren heen woestijnen geworden waardoor landbouw hier zo goed als onmogelijk is geworden. Min temp.

ONO 1 1. Boa Vista weer dinsdag 10 december Boa Vista Weersomstandigheden. Meer klimaatinformatie Klimaatcijfers zijn handig, maar bieden geen totaalbeeld van het klimaat en de mogelijke weersomstandigheden binnen een bepaalde periode. Boa Vista weer zaterdag 21 december Zichtbaarheid km.

De gemiddelde nacht temperatuur in de maand juni is meestal een zwoele 21C. Winter  Dec. De jaarlijkse neerslagcijfers van Kaapverdi zijn zo goed als te verwaarlozen. Blijf op de Hoogte.

Orkanen die gevormd worden in de omgeving van Kaapverdi staan bekend als een orkaan van het Kaapverdische type.

De watertemperatuur ligt rond de 24°C.

Min Temp. De gemiddelde temperatuur van het zeewater op de stranden is in augustus gemiddeld 26°C. Weer Boa Vista januari: De gemiddelde maximale dagtemperatuur op Boa Vista Kaapverdische eilanden is in januari een heerlijke 24°C met weinig kans op regen.

Het gemiddelde klimaat van Boa Vista , de maandtemperatuur of wanneer de meeste regen of sneeuw valt kun je hieronder snel vinden. Boa Vista weer woensdag 11 december Er kunnen soms tropische regenbuien voorkomen, en gemiddeld zijn er 5 regendagen in september. Er is gewoonlijk 9 uur zon per dag, waarbij de zon volop schijnt.

  • Weersextremen Door de ligging van Kaapverdië in de Atlantische Oceaan komen er maar weinig weersextremen voor op de eilanden. De zeetemperatuur ligt rond de 26°C.
  • De gemiddelde temperatuur van het zeewater op de stranden is in juli gemiddeld 24°C.

Boa Vista weer vrijdag 6 december. Hallo Merel, zee en perfecte vakantie omstandigheden voor watersport liefhebbers, ideale condities voor surfers!

Hallo Patries, De temperatuur komt in december in de avond in principe niet onder de 20 graden. Ook hier bestaat het landschap weerbericht boa vista cape verde zand- en steenwoestijn maar er zijn ook enkele lage bergketens - en natuurlijk veel strandgebieden maar liefst 55 kilometermaar weinig bomen en andere planten.

Er groeien. Aanmelden gratis e-mailalert.

Het weer nu in Boa Vista

Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn. Deze wind kan zeer krachtig zijn tussen januari en maart. Gemiddeld is het maximaal 24°C in juli op Boa Vista en minimaal rond de 24°C.

Samen met de grote toeristische ontwikkelingen is helaas ook de misdaad op het eiland toegenomen. Hallo Milou, waarbij de halflang haar laagjes volop schijnt. Toggle navigation. Wij zijn nu op boa vista en de temperatuur is 28gr met een flinke wind.

Er is gewoonlijk 8 uur zon per dag, Het weer is nooit weerbericht boa vista cape verde voorspellen natuurlijk maar op basis van historische weergegevens kan gezegd worden dat je droog en warm weer kan verwachten met een aardig briesje wind.

Klimaatcijfers

Boa Vista weer zaterdag 28 december Boa Vista Cabo Verde, het meest oostelijke en op derde na grootste eiland van de Kaapverdische eilanden doet haar naam eer aan — Boa Vista: Mooi uitzicht. In het hart van deze plaats ligt Praceta de Santo António met mooie bloemen en bankjes om even uit te rusten. Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden. Laatste kwartier zo 8 nov

Op Boa Vista is het nu uur 's avonds op maandag 26 oktober In de winter is het in Boa Vista gemiddeld 22C. Er valt in totaal 63 mm neerslag op 17 dagen. Wij gebruiken deze cookies NIET om een database te vullen of bezoekers te gaan bestoken met nieuwsbrieven. De gemiddelde temperatuur van het zeewater op de stranden is in oktober gemiddeld 26C.

Zie voor gedetailleerde weerinformatie over de maand januari de volgende pagina: weer januari in Kaapverdi, weerbericht boa vista cape verde.

Klopt dit.

Weersverwachting Sal Rei deze week

Wij gebruiken deze cookies NIET om een database te vullen of bezoekers te gaan bestoken met nieuwsbrieven. Voor de meeste bezoekers, zonder specifieke interesse in een activiteit, kan Kaapverdië het hele jaar worden bezocht. Goede dag ik ga 11 september naar Sal ik zie dat dan de meeste regen valt maar volgens mij valt dat wel mee toch is dat dan gewoon een bui van 10 tot 30 minuten En de bewolking zal ook wel mee vallen toch.

Ik zie veel berichten over het weer dat het goed is met veel zon en een windje, weerbericht boa vista cape verde, Het weer is nooit te voorspellen natuurlijk maar op basis van historische weergegevens kan gezegd worden dat je droog en warm weer kan verwachten met een aardig briesje wind. Hallo Milou, maar nu hoorde ik laatst dat het dan helemaal niet zulk mooi weer is.

Actuele waarnemingen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws