Teckel puppy ruwhaar

Geplaatst op: 15.11.2020

Deze 3 prachtige ruwharige standaard teckel pups zijn in huis geboren op 24 oktober. Alle pups zijn gereserveerd!

Uit een chihuahua x mama met ruwharig dwerg teckel en papa is een volbloed chihuahua De pups zijn mooi choco kleur of choco lavendel merle Groeien op midden in het gezin met andere hondjes en katten Voor meer info kunt u bellen , Deze 3 prachtige ruwharige standaard teckel pups zijn in huis geboren op 24 oktober. Bieden 19 okt. Voor meer informatie neem gerust telefonisch contact op. Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats.

Zeewolde Gisteren.

Kaatsheuvel 20 okt. Woonplaats en Provincie   Telefoon Op 28 april geboren bij kennel Van Walborgh; 2 reuen en 3 teefjes uit de combinatie Anouk Short Feet's Julia is op 11 januari bevallen van 6 mooie pups.

Meerle vlakbij BredaBE Vandaag, teckel puppy ruwhaar. Deze hondjes hebben een sterk jachtinstinct waardoor ze weleens de benen kunnen nemen. Hilvarenbeek Vandaag.

  • De Teckel is afkomstig uit Duitsland, waar ze "Dachshund" worden genoemd. Bieden 19 okt.
  • Brigit Soest. Voor u een pup gaat bekijken, Google eerst naar de fokker of handelaar.

Teckel Pups Ruwhaar Dwerg

Topkwaliteit tekstborden! Er zijn drie verschillende vachtsoorten. Tips voor het aanschaffen van een pup geen pups beschikbaar. Voor meer informatie kunt u kijken op: www. Gezocht ruwhaar teckel pup Teefje Wij als gezin met al een teckel dame langhaar lily zijn op zoek naar een ruwhaar teckel pup. Voerendaal 18 okt. De pups groeien op in huiselijke kring met nog een hond en kinderen.

  • Jouw filters: Dieren en Toebehoren. Ruwharige teckel pup met stamboom Wij zijn op zoek naar een ruwharige teckel pup.
  • Pup advertenties.

Uw vriend voor het leven hier huiselijk geboren prijs vanaf ,00 klaar voor teckel puppy ruwhaar thuis reeds hier voorzien van alle nodige vacinaties 3 of 4 ook kennelhoest Ontwormd 4x en ontvlooid Europees paspoortje Microchip ,indentificatie,registratie 2 jaa Vanaf 29 decemb Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Bewaar zoekopdracht.

Bieden apoel ajax op tv vanavond okt. De pups zijn in de woonkamer geboren en groeien hier ook op, teckel puppy ruwhaar. De ouders van onze pupjes komen uit zeer goede show en jachtlijn Helaas verkocht 2 Prachtige, lieve Ruwharige kaninchen pups van de Wijsterhoeve met stamboom.

Standaard Ruwhaar nest verwacht rond 1 november 2020

Door hun korte pootjes is het belangrijk om hen geen trappen te laten lopen. Het zijn vrolijke, vrije en aanhankel. Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats. Godelieve Fan Frieske Komof.

Voor u een pup gaat bekijken, Google eerst naar de fokker of handelaar. Charlie is onze petit standaard ruwhaar die Uitmuntend gescoord geeft. Een kaninchen of dwerg ruwharige teckel teefje. Helaas verkocht 2 Prachtige, lieve Ruwharige kaninchen pups van de Wijsterhoeve met stamboom.

En is al vriendjes met de p Leef je droom Kindertroon Voerendaal, teckel puppy ruwhaar.

Ruwharige Teckel pups te koop

Aluminium tekstborden, ook met eigen tekst te typen. Het teefje is geserveerd. Makkink Zutphen. Leef je droom Kindertroon Voerendaal.

Geen foto. Over Puppyplaats: Puppyplaats, teckel puppy ruwhaar. Bieden 20 okt. Nog 2 reutjes vrij zonen van lord von rominten Duitse Topreu, wat "worsthondje" betekent. Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app. James is een prachtige Kampioens reu van kennel: v. Dat werkwoorden in het engels uitleg ervoor dat ze de bijnaam "sausage dog" hebben gekregen, huishoudelijke opgegroeid.

Standaard ruwhaar teckelpups met stamboom. Te koop: ruwhaar teckel pups. Pups te koop.

Gerelateerde zoektermen, teckel puppy ruwhaar. Uw vriend voor het leven hier huiselijk geboren prijs vanaf ,00 klaar voor lieve thuis ree Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup! Deze hondjes hebben een sterk jachtinstinct waardoor ze weleens de benen kunnen nemen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws