Restaurant porto in loosdrecht

Geplaatst op: 02.11.2020

Mooie combinaties. We wilden een kopje koffie met wat lekkers.

I broadened my horizon. Tussen de gangen duurde het ook te lang. Op een mooie dag gingen we hier lunchen op het fijne terras. De culinaire prestatie was wat onder de maat. Het personeel signaleerde dat helaas niet. Corine op 28 mei

Stan smith klittenband eten was gemiddeld, restaurant porto in loosdrecht. Mooie kleuren en de smaken waren absoluut geweldig. Ik heb er alle vertrouwen in dat Porto weer op de kaart wordt gezet. De temperatuur in het restaurant zou een graadje omhoog mogen. Meer informatie.

Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

Waarderingen en beoordelingen

Great fun! Hoofgerechten sucade met risotto en lamsrack samen met dikke frieten. Show more. Restaurant Anderz. Ik heb er alle vertrouwen in dat Porto weer op de kaart wordt gezet! Is dit een restaurant waar sushi geserveerd wordt? De carpacio XL, om te smullen.

Tijd van het jaar. Schrijf een beoordeling. Donderdagavond 24 maart om Besloten dit als fooi te zien gezien het geslaagde menu. Insieme Italiaans. Beoordeeld op 27 februari Leuk. Schrijf een beoordeling Beoordelingen Already have an account.

Register now and discover Restaurant Porto Loosdrecht for an unbeatable price

Onze jongste was 13 en die vond alles heel lekker. De gerechten zagen er mooi opgemaakt uit maar de smaak was niet bijzonder. Geen verrassende kaart.

The Netherlands Achterhoek Achterhoek. Kleine kaart, maar alles wordt vers bereid. Restaurant Op Sypesteyn Loosdrecht. Restaurant porto in loosdrecht Frans, Internationaal. Heeft dit restaurant een gezellige bar! Interieur- en aircoreiniging van je auto. Wij aten hier een 4 gangen menu.

Korting - 3 Gangen

Familie Kievit punten. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Binnen de kortste keren zaten onze echtgenoten met een bijna blote juffrouw op schoot. Bergen op Zoom. Enschede Enschede.

  • Stel MartijnCrans een vraag over Porto Loosdrecht.
  • Frans Loosdrecht.
  • Heerlijke groupon deal.
  • Reserveer een tafel.

De laatste werd aan tafel vanuit een klein kannetje in een bord met passend garnituur geschonken. We wilden een kopje koffie met wat lekkers. Ondanks de reservering hebben wij 1,5 uur op ons eerste gerecht moeten wachten omdat de keuken het niet aankon, restaurant porto in loosdrecht.

Nomads Modern, Internationaal. Culinair 3-gangen afhaalmenu bij jou thuis. Restaurant Robberse Eiland. Niets op het eten en drinken aan te merken? Mooie kleuren en de smaken waren absoluut geweldig.

Verdubbelaar

Kan een veganist goed eten bij dit restaurant? Ik snap werkelijk niets van de negatieve beoordelingen. Super lekker gegeten, in de zomer is dit sowiezo al een fantastische plek om te dineren. Bedankt voor je hulp!

Vreselijk 6. Heel goed Hoofdgerecht ook prima, uitstekend klaar gemaakt. Het eten was lekker en redelijk geprijsd.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws