Parkeren bij de kuip p5c

Geplaatst op: 19.11.2020

Volg de route richting P2, die staat aangegeven op de verkeersborden in de buurt van De Kuip. Bekijk op deze pagina  wat het parkeerbeleid per evenement is.

Tijdens wedstrijden en concerten geldt er een aangepast parkeerbeleid voor mindervaliden. Helaas is er geen stadsgarage in de buurt gevonden. De Club Contact Bereikbaarheid Op deze pagina zetten we op een rij hoe je ons stadion het best kunt bereiken per fiets , openbaar vervoer , auto of met groepen. Plan hier direct je route naar De Kuip. Bezienswaardigheden De Kuip Stadion 0.

De Kuip is op meerdere manieren goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Bus Neem Bus 76 richting Keizerswaard en stap uit bij halte Hovendaal. Zie hier voor meer info. Check dan onze cookies-pagina. Reis je op een niet-wedstrijddag naar De Kuip, dan heb in de Rotterdamse bus.

Mindervaliden worden door Feyenoord gastvrij ontvangen. De Kuip is op niet-wedstrijddagen uitstekend bereikbaar met de auto. Tenslotte kunt u op zaterdag en zondag tussen

Bezoekdoelen in de buurt

Dit station is in gebruik tijdens wedstrijddagen en sommige evenementen. Fiets Wil je zo min mogelijk last hebben van de drukte rondom De Kuip? Dat kan in een van de vele restaurants zoals Mr. Helaas is er geen stadsgarage in de buurt gevonden. Kom je op de fiets naar De Kuip? Watertaxi Op een bijzondere manier naar De Kuip reizen? Vervolgens loop je via de West-Varkenoordseweg en het Stadionviaduct in circa 15 minuten naar De Kuip.

  • Hierdoor is het mogelijk dat een garage op een bepaald moment niet te reserveren is.
  • Vervolgens loop je via de West-Varkenoordseweg en het Stadionviaduct in circa 15 minuten naar De Kuip.

Tijdens wedstrijden en concerten geldt er een aangepast parkeerbeleid voor parkeren bij de kuip p5c. Overdekte en beveiligde parkeergarage Deze overdekte en met camera's beveiligde parkeergarage dichtbij de Kuip zorgt ervoor dat u uw auto ten alle tijden weer terug vindt zoals u hem achtergelaten heeft! Watertaxi Op een bijzondere manier naar De Kuip reizen. Bovendien reis je op wedstrijddagen drie uur vr en na de thuiswedstrijden van Feyenoord gratis in alle tram- en buslijnen van de RETop vertoon van een seizoen- of wedstrijdkaart.

Verder zoeken. Dit kan nu nog maar bij een beperkt aantal stadsgarages.

Vooraf reserveren ideaal voor elke Feyenoord wedstrijd

Er zijn diverse soorten uitrij- en waardekaarten: daguitrijkaarten, uurs kaarten, geldwaardekaarten, tijdwaarde kaarten en avondkaarten. Met deze kaarten draag je bij in hun kosten voor het parkeren in een van de stadsgarages van gemeente Rotterdam. Let op: Bij evenementen in Stadion Feyenoord is de gehele garage gereserveerd voor het Stadion Feyenoord en daarom niet toegankelijk voor andere gasten.

Deze cookies worden zowel door ons, als door derde partijen gebruikt om gericht aanbiedingen te doen en marketing inzichten te verkrijgen. De Kuip is op niet-wedstrijddagen uitstekend bereikbaar met de auto.

Op een bijzondere manier naar De Kuip reizen. Op www. Toegankelijk voor rolstoelen.

Adres Parkeerterrein de kuip

Tram Neem tramlijn 23 of 12 let op: lijn 12 rijdt alleen tijdens wedstrijddagen richting Beverwaard en stap uit bij halte Stadion Feijenoord. Zo hoeft u niet ver te lopen om te kunnen genieten van een filmpje in deze bioscoop. Je vraagt heel makkelijk een abonnement aan bij Mijn Loket van de gemeente Rotterdam, alle parkeergarages op deze website worden namelijk beheerd of geëxploiteerd door de gemeente.

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden. Neem dan Bus 12, langs vele stops - groepen supporters gezamenlijk naar De Kuip brengt en na afloop weer terugbrengt op de plaats van vertrek, parkeren bij de kuip p5c, geldwaardekaarten.

Er zijn diverse soorten uitrij- en waardekaarten: daguitrijkaa. Let op de openingstijden van deze parkeergarage. Op maandag - woensdag is de parkeergarage namelijk geopend van Allemaal op een steenworp afstand van uw geparkeerde auto. Vervolgens loop je via de Breeweg en het Stadionviaduct in circa 5 minuten naar De Kuip.

Algemene informatie

Vooraf reserveren ideaal voor elke Feyenoord wedstrijd Door vooraf uw parkeerplaats te reserveren heeft u altijd gegarandeerd een parkeerplaats in Parkeergarage Veranda. Op www. Om je altijd van het beste advies te voorzien verwijzen we je door naar de parkeerplattegrond, daar vind je alle parkeergelegenheden in de buurt van jouw bestemming.

Path de Kuip ligt op nog geen 5 minuten van deze parkeergarage. Let op: Bij evenementen in Stadion Feyenoord is de gehele garage gereserveerd voor het Stadion Feyenoord en daarom niet toegankelijk voor andere gasten.

Contact Contact Bereikbaarheid, parkeren bij de kuip p5c. Op wedstrijddagen rijdt ook lijn 12 van en naar Stadion Feijenoord.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws