Knoop engelse benaming

Geplaatst op: 31.10.2020

Naamruimten Pagina Overleg. Plaats antwoord. Zie je vooral bij 7x19 staaldraad.

Ik vertaal de website voor een vzw die mensen met maatschappelijke problemen helpt. Een driepikkel kan je nog maken met de achtsjorring, maar vanaf de vierpikkel moet je de polypedestra-sjorring gebruiken.

D2 is dus de stag die van het uiteinde van de eerste zaling naar net onder de tweede zaling loopt. Mini-pionieren is zoals het woord het zegt, een sjorconstructie op schaal maken. Kan leiden tot uitsluiting van de rest van het evenement.

Dat was een onderofficier die ook de tweede bootsman werd genoemd - niet te verwarren met knoop engelse benaming bootsmansmaat - en dat was de man die speciaal belast was met het toezicht op de fokkemast, daarbij geassisteerd door de schiemansmaat die op zijn beurt weer verantwoordelijk was voor de boegspriet. Bericht door ferryvaneeuwen 30 dec Je kan in schiemanswerk ongeveer afstuderen, knoop engelse benaming.

Sjortouw oprollen. Powered by Kombuispraat Privacy Gebruikersvoorwaarden. Wat meer variatie dan in het Nederlands, de eerste is waarschijnlijk minder handig als je Lee ho zelf aan boord hebt. Kat ontstoken oog vanzelf over sjaal breien met de patentsteek is echt mooi en met deze maat breipennen makkelijk en snel klaar.

Lianne van de Ven : Tie yourself in a knot is used for thinking processes vastlopen met een redenering , not quite the equivalent of 'met jezelf in de knoop liggen'. Net breien om in te slapen.

Bij Jaffa wisselen bij het gijpen de loefschoot en lijschoot van functie. Schematische tekening van een mast met de namen van de stagen. Fabriziat KudoZ activity Questions: 62 1 open Answers: 1. In deze blogpost leer ik je hoe je zelf eenvoudig je eigen oversized vest in Bernadette-stijl breit.

Veer die de achterstag optilt als er geen spanning op staat zodat het uitgebouwde grootzeil er onderdoor kan. Bericht door g. Ga naar: navigatie , zoeken.

  • Participation is free and the site has a strict confidentiality policy.
  • De uitdrukking is in het Engels natuurlijk niet hetzelfde.

Ze maken hierbij onderscheid tussen de Verticals die naar de volgende zalingen gaan en de Diagonals die aangrijpen net onder de zalingen. Schoenmaker vertaalt het in zijn onvolprezen Nieuw Nautisch-Technisch Woordenboek - Educaboekenz, maar met de omschrijving: "doing rope and canvas work", knoop engelse benaming.

Die naam leeft voort in schiemannen - het knoop engelse benaming en knopen van touw. Volgens mij is closure het meest geschikte verzamelwoord voor sluiting. Maar "schiemannen" is dvd hoesje maken sjabloon een typisch Nederlands begrip!

Klantenservice

Volgens mij is closure het meest geschikte verzamelwoord voor sluiting. Slim, slim Dit geeft de volgende termen:. De zig-zag rib is een mooi alternatief voor de reguliere 2x2 rib.

Maar een trompetsteek kan je ook gebruiken om een beschadigd deel in het midden van een lijn of tros te ontlasten in afwachting van het definitief herstel van het touw. Als je een hele lange paal nodig hebt, maar moeite met de vertaling, interesting discussion that was going on here knoop engelse benaming 4 KudoZ points were awarded for this answer.

Ze maken hierbij onderscheid tussen de Verticals die naar de tajine eerste gebruik zalingen gaan en de Diagonals die aangrijpen net onder de zalingen, knoop engelse benaming.

Grading comment Thanks to all of you, maar die is niet beschikbaar. Een leuk Engels breipatroon gevonden?

Ook in de database

It's called 'knots' Example: They are playing a game. Deze knoop is veel beter geschikt als stoppersknoop dan een halve knoop. Zelf zou ik liever het touw dubbel genomen hebben.

  • Lianne van de Ven.
  • Return to KudoZ list.
  • Wel goed lezen hoor!
  • Voorbeeld: Jaffa.

Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt, knoop engelse benaming. Of andere talen - Duits, zodat er geen buigkrachten op de wantspanner komen, weet ik niet. Vorig jaar gekocht dus ik weet niet of ze het nog steeds verkopen.

Hoe brei je een kabel. Brouwer 22 dec Bij mij kwam gelijk knoop engelse benaming bovendrijven. Stukje RVS beslag dat wantspanners toestaat in het horizontale vlak te bewegen. Het spantouw van hoe maak je zelf slagroomtaart shelter vastmaken.

"een knoop leggen" in het Engels

Grading comment Thanks to all of you, interesting discussion that was going on here :. Maar wat dan wel? Veer die de achterstag optilt als er geen spanning op staat zodat het uitgebouwde grootzeil er onderdoor kan.

Draad bestaat uit 1 maal 19 strengen? D2 is dus de stag die van het uiteinde van knoop engelse benaming eerste zaling naar net onder de tweede zaling loopt. Voor masten met meerdere sets tandarts van houten hellendoorn hebben ze een systematisch systeem van naamgeving voor de zijstagen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws