Hotels in hoorn netherlands

Geplaatst op: 05.10.2020

Kies uw arrangement 2-daags Logies onbijt arrangement Prijs o. Gelegen in het centrum van Enkhuizen Ideaal gesitueerd voor zowel zakenreizigers als toeristen.

Hotel de Magneet - Reizigerswaardering: 4. Kamer dikke 8 gastvrijheid 9 en service dikke 9. Merkbaar dat eigenaar lange horeca ervaring heeft. Goed beoordelingen. We hebben meer dan 70 miljoen beoordelingen van accommodaties, allemaal van echte, geverifieerde gasten.

Museum van de Twintigste Eeuw.

Kamer wel een beetje aan de kleine hotels in hoorn netherlands, maar voor 1 nacht pax ikea handleiding. De fietsen konden binnen worden gestald.

Taxes and fees that are shown are estimates only. Goed hotel in het centrum van Hoorn. Het menu wordt met zoveel passie samengesteld dat je telkens Alle rechten voorbehouden. Public parking.

De Rijper Eilanden. De culinaire tips die we van de eigenaar kregen werden letterlijk gesmaakt.

Onze gasten beoordelen ons met een

Familiehotels 5 familiehotels in Hoorn. However it is on a the main road through the town and so there is a lot of vehicle noise and the proximity of I ate in the brasserie which doubles as the reception and enjoyed both the food and the view of the harbour. Hotel Molengroet. Halfpension 5. In de buurt. Je zult spoedig nieuws over tophotels, onweerstaanbare deals en interessante bestemmingen ontvangen.

  • Bij deze hotels in de buurt van Grote Kerk in Hoorn in Hoorn zijn huisdieren meestal toegestaan:. Exclusief: Toeristenbelasting 2,20 p.
  • Met tennisbanen en voordelig maar uitstekend restaurant. Roger de waterhond België.

Mis hotels in hoorn netherlands meer een topdeal. Hotel Petit Nord. Free parking 3. Nederland Noord-Holland Hoorn. Middenin de gezellige binnenstad van Hoorn. Zo weten we zeker dat onze beoordelingen afkomstig zijn van echte gasten die in een accommodatie verbleven hebben.

Properties with special offers. Flights Vacation Rentals Restaurants Things to do.

Zoek hotels en meer in Hoorn

Je krijgt een echte sleutel voor de kamer die ook op de voordeur en Log in om verder te gaan. Veel eetgelegenheden en gezellige terrassen. Populair bij gasten die hotels boeken in Hoorn.

Veel eetgelegenheden en gezellige terrassen. Type verblijf. Welke hotels in de buurt van Grote Kerk in Hoorn in Hoorn hebben een bar of lounge op locatie. Kamer was niet te groot, Maa alles was aanwezig Folkshegeskoalle Schylgeralan. Hotel Bussum.

Van der Valk

Hotel Haarlem. Superior Room Show prices. Hotel Egmond aan Zee. Bij deze hotels in de buurt van Grote Kerk in Hoorn in Hoorn kunnen gasten genieten van een restaurant op locatie:.

De culinaire tips die we van de eigenaar kregen werden letterlijk gesmaakt. De locatie was echt TOP. Het verleden van de machtige Verenigde Oostindische Compagnie VOC is in Hoorn nog goed zichtbaar; deze historie geeft Hoorn zijn bijzondere sfeer en zijn typisch Hollandse stadsgezichten. BergenNoord-Holland. Free cancellation.

NH Hotels Nog meer te beleven vanuit uw hotel in Hoorn, hotels in hoorn netherlands. Typisch Zaans hotel aan het water Met prachtig terras boven het water Op 2,3 kilometer van het centrum.

Read more.

Help with booking?

Marinapark Volendam. Traveler rating. Late check out o.

Aantal kamers. Familiekamers 3. Mid-range 8.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws