Hoeveel geld kan ik opnemen met ing creditcard

Geplaatst op: 17.02.2021

Redactie Spaarrente. Schrijf een reactie op: Albert. Schrijf een reactie op: Erik.

Bij mogelijke fraude krijg je al een nieuwe. Schrijf een reactie op: Hendrik Pare. Niemand van deze ROT bank heeft ooit contact opgenomen. Schrijf een reactie op: Hans van Fessem. A Arny Stenhuys.

Heb je een tweede kaart, bijvoorbeeld voor je partner, namelijk dat de maximum contant geldopname meestal hoger ligt dan bij een bankpas, hoeveel geld kan ik opnemen met ing creditcard. Schrijf een reactie op: Elly.

Schrijf een reactie op: Jacob Smeets. Deze zijn noodzakelijk voor het goed functioneren van de site en het uitvoeren van metingen. Voordeel creditcard Geld opnemen met een creditcard heeft echter ook n belangrijk voordeel! Buitenlandse betalingen: over wisselkoersen en koersopslag Als u betaalt of geld opneemt in een vreemde valuta rekenen wij het bedrag om naar euro's.

Reactie boer. Reactie P. R R Stafford.
  • Afschrijvingen hebben altijd stipt op de aangegeven datum plaats. Schrijf een reactie op: Albert.
  • Lees ook onze andere artikelen over betaalrekening.

Specificaties

Bij een geldautomaat van je eigen bank kun je in het verleden meer geld opnemen dan bij een andere bank. R Rene. Schrijf een reactie op: Marijke de Graaf. Reactie Ineke de Boer.

Schrijf een reactie op: Ton. Reactie tina lebbink.

  • De volgende factoren hebben invloed op de opnamelimiet Het type creditcard en de uitgever Het saldo op de kaart positief of negatief Euro of vreemde valuta In de voorwaarden van uw creditcard staat exact beschreven welke opnamelimieten er gelden.
  • Na verschillende afwijzingen om een credit card te krijgen, omdat je dan tegen krediet condities aan loopt, nu via ING toch een credit card kunnen krijgen op voorwaarde dat eens per maand het hele bedrag wordt afgelost.

Bij de meeste creditcards geldt er in elk geval een opnamelimiet per dag bij sommige kaarten geldt er ook een opnamelimiet per week.

Ik ben zeer tevreden over deze kaart. Reactie Piet. J JEC van Wijk. Hoeveel kan ik maximaal pinnen aan de kassa. W Willem Boon.

Geld opnemen met uw pincode

B Ben van Dulken. Schrijf een reactie op: Baijens. H Huijben.

Geld opnemen met een creditcard wordt binnen de eurozone doorgaans niet aangeraden vanwege de extra kosten die komen kijken bij de pintransactie. Schrijf een reactie op: Frank Lewis. H Henk Ploeg!

Ik heb even rondgekeken naar andere creditscards en dan kom ik er op uit dat de ING bank te duur is, dusvolgend jaar ga ik naar een ander. A Ad van Oosterhout.

Hoeveel kan ik pinnen bij andere geldautomaten?

W Willem Boon. Geld opnemen met uw pincode U kunt wereldwijd contant geld opnemen met uw creditcard en uw pincode. R Riet. Dit is voor ons totaal geen probleem, omdat wij dat toch altijd al deden.

Schrijf een reactie op: Henk Ploeg. H Henk. Reactie Annet. H Hanst. Reactie Jos. M Marijke de Graaf. Schrijf een reactie op: meijboom. Reactie j?

Kosten van geld pinnen met uw creditcard

Dit kan bij alle geldautomaten waarop u het Visa- of Mastercard-logo ziet. Reactie Sabien. Ik heb deze kaart al vele jaren tot grote tevredenheid. Bij ING zelf mag je maximaal 1.

Schrijf een reactie op: Marijke de Graaf. Reactie GC de Jager. S Sabien. De kosten van geld pinnen zijn met deze kaarten hetzelfde als bij de gewone ING-creditcard.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws