Het weer in bergen norway

Geplaatst op: 19.11.2020

De zeetemperatuur ligt rond de 18°C. Men moet kunnen aantonen op welk Noors adres men tijdens de quarantaine periode verblijft.

Bergen weer donderdag 31 oktober Er valt in januari op 16 Dagen neerslag met een totaal van mm. Wat is je e-mail? Gemiddeld is het maximaal 7°C in april in Bergen en minimaal rond de 4°C. Wind: ZZO 3. Tijdsverschil Bergen In Bergen is het nu uur 's nachts op donderdag 29 oktober Komende 7 dagen Tip: klik hieronder op een dag om meer details te zien.

De zeetemperatuur ligt rond de 8C. Onderstaande cijfers zijn gebaseerd op langjarige gemiddelde klimaatstatistieken. Bergen in het kort Plaats in Noorwegen Vliegtijd 3 uur Inwoners Laatste update: 15 augustus om Bron: Nederlandwereldwijd, het weer in bergen norway. Gemiddeld is het maximaal 16C in augustus in Bergen en minimaal rond de 13C.

Er is geen yolanthe sneijdercabau rebecca cabau risico op toename van coronabesmettingen vanuit dit land voor Nederland.

Het weer de komende 48 uur

Lange termijn 30 dagen weersverwachting gebaseerd op historische gegevens voor Bergen, Noorwegen vrijdag 13 november. Als je geen pakketreis wilt boeken dan kun je via Booking. Bankpassen zijn standaard geblokkeerd voor gebruik buiten Europa. In de lente is het in Bergen gemiddeld 11°C. Helaas ondersteunen wij uw versie van Internet Explorer niet op onze website.

Binnen het klimaatsysteem van Köppen-Geiger heeft Bergen een zelfde klimaat als dat van Nederland: een gematigd zeeklimaat. Bergen weer maandag om matige regen.

  • Er valt in totaal mm neerslag op 64 dagen. De zeetemperatuur ligt rond de 16°C.
  • Nordstjernen Details ».

De zeetemperatuur ligt rond de 8C. Totale daglichtperiode is uur! Onze analytische cookies laten NIET zien wie u bent. EG1 - NOK. Wat is het netnummer van Bergen. Zomer klimaat Bergen jun-aug In de zomer is het in Bergen gemiddeld 15C.

Het weer voor vandaag & morgen

Hiervoor betaal je vaak een bepaald percentage extra aan bankkosten. In de zomer is het in Bergen gemiddeld 15°C. Toggle navigation.

Het klimaat van Bergen is nogal erg vochtig. Bekijk prijzen. Er valt op alle maanden van het jaar regen. Zomer klimaat Bergen jun-aug In de zomer is het in Bergen gemiddeld 15C. Komende 7 dagen Tip: klik hieronder op een dag om meer details te zien. Gemiddeld valt er op 9 dagen sneeuw in Bergen.

Weersverwachting Bergen volgende week

Morgenochtend begint de dag regenachtig en is de temperatuur ongeveer 9 °C. Beste reistijd, weer en klimaat Bergen Beoordeling:. Hoe groot de kans op winters weer, extreme hitte of orkanen is vind je vaak niet terug in cijfers.

Er valt in totaal mm neerslag op 64 dagen. Er valt in december op 21 Dagen neerslag het weer in bergen norway een totaal van mm. Hoe groot de kans op winters weer, extreme hitte of orkanen is vind je vaak niet terug in cijfers. Het weer in Bergen. Wat is het netnummer van Bergen. Klimaat Bergen augustus Gemiddeld is het maximaal 16C in augustus in Bergen en minimaal rond de 13C.

Bergen weer zondag om lichte regen?

Klimaat Bergen

Hoe groot de kans op winters weer, extreme hitte of orkanen is vind je vaak niet terug in cijfers. Neem deze mee, zodat je makkelijk geld kunt overboeken. Beschrijf je ervaring met het weer:. In de winter is het in Bergen gemiddeld 3°C.

De zeetemperatuur ligt rond de 8C. Bergen weer zaterdag 2 november Aantal zonnige uren 5 Zonsopgang: .

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws