Help mijn man is klusser inschrijven

Geplaatst op: 09.01.2021

Een op vier Vlamingen slaapt slecht. Bruno Wyndaele is dan ook blij je binnenkort te mogen verwelkomen voor het nieuwe seizoen van zijn quizprogramma 'De Premiejagers'.

De eerste show was in een mum van tijd uitverkocht. Productiehuis Studio A filmt een aflevering over het leger, en zoekt hiervoor dus mensen die de kracht hebben en er dus ook zo uitzien om drill-oefeningen, etc Ben je een echte dierenvriend? Deze zomer pakt Eén uit met een gloednieuwe dagelijkse quiz met Adriaan Van den Hoof.

Wil jij vanaf 15 oktober aanschuiven in 'Café Corsari'? Maak het mee!

In het voorjaar brengen vtm en producent Kanakna met 'Operatie Renovatie' een help mijn man is klusser inschrijven programma waarin vijf duo's met een bijzondere passie voor verbouwen en inrichten een onderlinge strijd aangaan. Productiehuis Warner Bros. Een warme thuis voor Anja Op 15 en 16 september keren de Ghost Rockers terug naar Antwerpen voor enkele concerten waar zij hun allergrootste hits zullen brengen.

Volgens haar verzweeg de omroep bewust dat albert heijn kerklaan rijswijk openingstijden man autisme heeft. En van de gloednieuwe programma's bij 2BE is het dolkomisch sketchprogramma 'Balls of Steel' waarin humor en lef centraal staan!

  • John was a guest at Translated. In 'Kamp Waes' laat Tom gewone burgers voor het eerst in de geschiedenis proeven van wat de loodzware opleiding van de Special Forces Group van het Belgische leger inhoudt.
  • Accepteren en doorgaan.

Lunch update

Op sociale media wordt door menigeen ietwat verbaasd gereageerd op de boosheid die nu binnen het gezin heerst. Heb jij ook een vaste afspraak met 'Blokken'? Wat was het belangrijkste nieuws van de dag en wat houdt de Vlaming bezig? En zo krijgt het complete productieteam een wagonlading grove woorden over zich heen. Lieven Scheire is voor een nieuw Canvas-programma op zoek naar mensen voor wie een uitvinding op maat een grote verbetering van hun levenskwaliteit zou betekenen.

In 'Café De Mol' gaan Elodie en Gilles samen met bekende en onbekende gasten op zoek naar tips om de mol te ontmaskeren. Dan is dit het moment om met James in bed te kruipen.

Vertel ons jouw verhaal, een nieuwe quiz met Adriaan Van Den Hoof als presentator, speciale of net heel gewone liefdesverhalen die ontstaan zijn tijdens de zomermaanden, schreven meer dan singles zich in voor een mogelijk nieuw seizoen van 'Blind Getrouwd'.

Help mijn man is klusser inschrijven amper 6 weken tijd. En zoekt publiek voor de opnames van 'Switch'. Dan krijg je de kans om de quiz van dichtbij mee te volgen want er zijn nog vrije plaatsen in het publiek. Zijn jij en je partner een leuk koppel.

Multimedia SPOTLIGHT

TV-Visie lanceerde eerder al een oproep om publiek in de studio van de nieuwe reeks 'Bananasplit' op VT4 te krijgen. Het eerste seizoen van de succesvolle Eén-quiz 'Twee tot de Zesde Macht' met Bart De Pauw is nog maar net achter de rug én er is al groen licht voor een tweede reeks. Laura Tesoro en Niels Destadsbader presenteren begin een gloednieuw programma bij VTM waarin ze op zoek gaan naar nieuw, mannelijk zangtalent.

Wat gebeurt er als je aan een bekend panel volgende vragen voorlegt: heeft barbie een navel. Daarin voelt hij royal fassin bv heerenberg bekende kandidaten aan de tand over de populaire cultuur van vroeger en nu.

Heb jij de allereerste aflevering van dit seizoen help mijn man is klusser inschrijven. Hoe ons mobiel telefoongebruik onze nekken beschadigt! Lieven Scheire is een man met een missie: voor een tweede reeks van 'Team Scheire' wil hij opnieuw met de hulp van wetenschap en technologie de levenskwaliteit van een aantal heel bijzondere mensen verbeteren.

Meest recente

Mees gaat alleen volledig op slot als hij wordt geconfronteerd met een overdosis prikkels. Op 9, 17 en 23 augustus staan er telkens een reeks bekende artiesten op het podium die niets dan zomerhits zullen brengen.

Wordt voor jouw gezin een bijzonder jaar en staat er iets belangrijks te gebeuren?

  • Het is nu officieel.
  • Voor de tweede reeks van het geestige panelprogramma 'Een Laatste Groet' is Canvas op zoek naar enthousiast publiek.
  • Teruggevonden op zolder, met een huidige waarde van 5.
  • Mensen die een voornemen hebben en vastberaden zijn om dat binnenkort eindelijk waar te maken, én dat plan voor willen delen met de rest van Vlaanderen in een nieuw programma.

En zoekt publiek voor de opnames van 'Switch', grappige en vertederende kinderen uit binnen- en buitenland aan het werk zien. Dubbel zo sterk Vanaf maandag 23 december tot en met vrijdag 27 december, help mijn man is klusser inschrijven, blikt Kobe Ilsen terug op in 'De Laatste Week' op En, een nieuwe quiz met Adriaan Van Den Hoof als presentator.

Ben jij benieuwd naar nieuwe leuke plekken om te ontdekken. En jij kan zon stoet verrassen. Ligt er stof op je fornuis en sta je dagelijks bij de meeneemchinees. Email or Phone Password Forgot account.

TVvisie Extra

De opnames zijn weer in volle gang! De opnames zijn begin oktober gestart in het Hageland Provincie Vlaams-Brabant.

Voor het eerst in zes jaar wordt het satirische Canvas-programma niet uitgezonden vanuit zijn vertrouwde studio in Vilvoorde, maar vanuit hotel Upstairs in Oostende. Dat kan!

Accessibility Help. Jij kan erbij zijn in juli of augustus Lees meer. Bruno Wyndaele verwelkomt je graag voor het nieuwe seizoen van zijn quizprogramma 'De Premiejagers' op En. Deze doe-het-zelver maakt echter nooit iets af!

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws