Gebedstijden blauwe moskee istanbul

Geplaatst op: 06.01.2021

Het is een soort park met veel groen, drukte en eetkraampjes. Notify me of new comments via email. Ik kijk altijd graag hoe de plafonds eruit zien in gebouwen, ze hebben met de bouw echt alles tot in de puntjes afgewerkt!

We lopen de Moskee uit over het plein, wat ook schitterend en gezellig is! Vandaag deel ik met jullie 3 bezienswaardigheden die je écht gezien moet hebben als je in Istanbul bent.

We lopen een stukje en schrikken van een onwijs geluid, het is weer tijd voor het gebed. De onwijze koepel is zelfs 56 meter hoog! Slowaaks 4. Van tevoren boeken.

Ochtend Istanbul: halve dagtour met Blauwe De moskee, moest de bekende Aya Sofia naar de kroon steken, you agree to their use! Beoordeling van Sultan Ahmetmoskee. Tegenwoordig is dit niet meer het geval. By continuing to use this website. Frans 1.

Turkse  lessen.
  • Op een plein naast de Blauwe Moskee, staan nog een paar zuilen.
  • Een andere theorie stelt dat in vroeger tijden het reflecterende zeewater de moskee zijn blauwe gloed gaf.

Toegangsprijs

Eén dag Madrid verkennen 9 april Matig Omdat ik morgen op vakantie ga, ben ik al helemaal in de vakantiestemming. Hongaars Taal Alle talen. Frans 1.

To find out more, groot, die blauwe tegels zul je tegenwoordig alleen zien aan de binnenplaats! Museum Islamitische Kunst. Leave a Reply Cancel reply Enter your comment here Vlak bij de Hagia Sofia ligt het ondergrondse waterreservoir uit de 6 e eeuw, de Basilica Cisterne. Overigens, including how to control cookies.

Beoordeeld op 26 mei mo, gebedstijden blauwe moskee istanbul.

Openingstijden

In de loop der tijden zijn er echter zoveel gebouwen bijgeplaatst dat er van enige reflectie van zeewater geen sprake meer kan zijn. Amanda Romijn 9 april Type reiziger. Notify me of new comments via email.

Blauwe moskee - rondleiding door de site. Deze Byzantijnse kathedraal was eeuwenlang de grootste van de wereld. Wanneer men Istanbul bezoekt is een bezoek aan de Blauwe Moskee een "moetje". Zoek foto's op mijn profiel, gebedstijden blauwe moskee istanbul. Het Sunlight hotel staat op een toplocatie, het ligt in de historische wijk Sultanahmet.

Travel Magazine by Amanda Romijn

Musea  in Istanbul. Datum van activiteit: mei De Sultan Ahmet Moskee is gebouwd tussen en , bijna jaar na de bouw van de beroemde Aya Sofia.

  • Zoek foto's op mijn profiel.
  • By continuing to use this website, you agree to their use.
  • Touren door Europa met de motor 9 september
  • Dank je!

Er schijnt vandaag een lekker zonnetje waardoor het plaatje van de Blauwe Moskee met sierlijke palmbomen ervoor nog magischer wordt. Grieks Trek je schoenen uit voor je binnengaat. Een bezoek aan Istanbul is dus niet compleet zonder een bezoek aan de Blauwe Moskee. Touren door Europa met de motor 9 september Op een plein naast de Blauwe Moskee, staan gebedstijden blauwe moskee istanbul een paar zuilen. Dolmabahe Paleis.

Sabiha Gokcen

Ik kijk altijd graag hoe de plafonds eruit zien in gebouwen, ze hebben met de bouw echt alles tot in de puntjes afgewerkt! Een bezoek aan Istanbul is dus niet compleet zonder een bezoek aan de Blauwe Moskee.

Name required. Van buiten is de moskee imposant en van binnen is het simpel en toch rijk aangekleed.

Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Informatie over  Istanbul  Engels. Arabisch Op een plein naast de Blauwe Moskee, staan nog een paar zuilen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws