De walvis terschelling menu

Geplaatst op: 20.11.2020

Dat we daarom vertrokken interesseerde verder ook echt niemand. Zelfs niet na oogcontact. Man achter bar: nee hoor u was hier echt om

Tom-Eric punten. Ik verneem graag van u. Echte aanbeveler! Later begreep ik dat deze dame de eigenaresse van de "van mama geërfde" Walvis was, en geen kritiek duldde. Sorry, het zijn geen menukaarten om mee te nemen. Het was alsof onze serveerster met tegenzin de klanten hielp.

Hoe was jouw ervaring?

Prachtig uitzicht. Direct aan zee met een schitterend uitzicht rondom. Die negatieve recensies zijn vast een moment opname geweest. Frans de vleeschouwe. Wij komen al meer dan 25 jaar bij de Walvis.

Net even anders, uit de wind onder de duinen.

Hoe was jouw ervaring?

Groot nadeel is de veelal onvriendelijke bediening. Prima bediening, vlotte afhandeling. Angelique op 8 april En leuke bediening. We hebben hier wat bier gedronken en een borrelhapje erbij. Ja Nee Weet ik niet zeker. Personeel vriendelijk en behulpzaam!

We laten ons elk jaar weer verleiden daar wat te drinken. Jammer van onze tijd en geld. Waarop de serveerster aangaf geen zin te hebben in een discussie en de walvis terschelling menu bij mij wegliep. Ik ben niet iemand die snel klaagt. Fantastische eetgelegenheid in oktober: uitstekend eten, mooie en betaalbare wijn.

Meer informatie

Gemoedelijk publiek. Terwijl het nu niet bepaald hoogseizoen is. Lang wachten en als je daar een vraag over stelt gilt ze: nou doei dan daaaaag!! Tel is

Meer beoordelingen bekijken. Dit is wel leuk. Beoordelingen filteren! Dit was mij al vaker op gevallen. Ongepast personeel, ribeye verkopen voor carpa.

Foto's van Paviljoen De Walvis

Personeel vriendelijk en behulpzaam! Gevraagd om een allergenen kaart zoals vermeld op de website. Van camping tot huisje, van hotel tot glamping.

  • Beide keren was het druk, maar bediening was snel en vriendelijk.
  • Een aanrader!!
  • Ik kom al jaren bij de Walvis en kan me helemaal niet vinden in de opmerkingen over het onvriendelijke personeel.
  • Beoordeeld op 18 september via mobiele applicatie Gemiddeld!

Frans 2. Het was alsof onze serveerster met tegenzin de klanten hielp. Nee bedankt! Sinds deze mevrouw er bdo wk darts stream is dat weg en wij, maar dat is het zeker waard, maar is te vinden op Facebook en ze hebben e-mail mochten er toch nog specifieke vragen zijn, de walvis terschelling menu.

Altijd weer bijzondere en heerlijke gerechten. Vaak wel zo druk dat je ff moet wachten, ook!!. Het pand op zich is al erg fijn en dan als bonus dat fantastische uitzicht over de Noordsvaarder. De Walvis heeft de walvis terschelling menu telefoon.

Corona informatie

Ligt naast de haven met uitzicht op de wadden en bij zonsondergang is het genieten. Heerlijk en niet duur! Beetje geschrokken van wat negatieve recensies.

Lees ook onze privacyverklaring! Wat ons betreft een aanrader. Jaren fan geweest van deze zaak.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws