Dashboard verlichting vervangen fiat punto

Geplaatst op: 23.02.2021

Als u geen email heeft ontvangen, dan heeft u waarschijnlijk een verkeerd emailadres ingevuld of is uw mailbox te vol. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Als een hoofdzekering voor veiligheidssystemen airbagsysteem, remsysteem , vermogenssystemen motorsysteem, transmissiesysteem of de stuurinrichting doorbrandt, neem dan contact op met het Fiat Servicenetwerk. Spelregels forum Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels: lees eerst de handleiding door; controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld; probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen; heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub; heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum; wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag'; uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen; Belangrijk!

De scheiding loopt precies door het midden van de middelste knop; bij mij was alleen het linkerdeel van deze middelste knop verlicht. Beste lezer, Mijn dochter heeft in februari een Fiat Punto uit gekocht. Hulp nodig?

Home Populair Contact Zoeken. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privgegevens beschouwd. Je hebt daarvoor vier spijkers nodig erin steken en dan kun je via je dashboardkastje een duwtje aan de achterkant geven.

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud. Ik ben benieuwd wat er uitkomt.

Om te kunnen inloggen op Mijn AutoWeek moet u akkoord gaan met onze privacy voorwaarden.
  • Soms brand het motormanagementsysteem lampje, de andere keer het lampje van de stuurbekrachtiging, soms het lampje van het licht het lampje dat aangeeft dat je je licht ergens moet vervangen , soms het lampje van de sleutel geen idee waarvoor deze is , laatst nadat ik de olie had laten verversen begon het lampje van de olie te branden, maar deze lampjes gaan altijd naar een tijdje weer uit. Dit heb ik toen gedaan maar hij geeft soms nog steeds een trilling in de auto, vooral als de auto stilstaat dan voel ik de trilling voornamelijk.
  • Abonneren Abonneer u voor het ontvangen van emails voor uw Fiat Punto bij: nieuwe vragen en antwoorden nieuwe handleidingen U ontvangt een email met instructies om u voor één of beide opties in te schrijven. Re: Lampje dashboard kapot door ericb » ma okt 28, - Haal de radio eruit; 4 spijkers in de gaten doen en dan aan beide zijkanten voorzichtig naar voren trekken bijv.

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Het vervangen van het lampje laat ik hoe dan ook door de dealer doen. Er is een email naar u verstuurd om uw inschrijving definitief te maken. Log in Recente berichten. Geantwoord op om Dat is het kastje waarin alle relais zitten ingebouwd en die eigenlijk alle elektronica aanstuurt.

Wouzzie Re: Verschillende lampjes op het dashboard gaan aan en uit bij Fiat Punto 1.

  • Omdat hier een handleiding wordt meegestuurd, kan het voorkomen dat de email groter is dan toegestaan bij uw provider. Draai, om toegang te krijgen tot de zekeringenkast in het dashboard, fig.
  • Toch raar dat zo iets kapot gaat na amper 1 jaar oud.

Bloggershoek Fun stuff Knutselhoek Stamgasten, dashboard verlichting vervangen fiat punto. Ik rijd al bijna Ik zag bovenop het element van de airco ik heb dual zone een aantal clips zitten, kon ik het rechter lamphoudertje met een klein gebogen punttangetje eruit trekken en dashboard verlichting vervangen fiat punto van een nieuw lampje. KRIK de krik weegt 1,76 kg; de krik behoeft geen afstelling; de krik niet kan worden gerepareerd: in geval van een defect moet de krik door een origineel exemplaar worden vervangen; af Profiel Uitloggen [ Google [Bot] ].

Vanuit de opening van de radio, waarvan ik het idee had dat je die gewoon los kon klikken? Stroomtoevoer voor relaispoelen op zekeringenkast motorruimte en relaisspoelen op regeleenheid Body Computer.

Stel de temperatuur in op de gewenste waarde. Je kan dus gewoon het lampje vervangen. Na 6 weken denken kwamen ze tot de verrassende conclusie dat het toch wel van plastic moest zijn Mijn verlichting gaat uit als de aanjager op twee wordt gezet en alleen rechts als ik de uitstroom op de voeten kies.

Wie weet?

INT voeding voor instrumentenpaneel, derde remlicht. Ik ben al bijna een jaar eigenaar van een Fiat Punto 1! Goede dag ik heb een fiat Punto cabrio 1. Reageren Reageren met quote. Heb je handmatige of dual zone airco.

Probeer het eens na te vragen bij FIAT zelf? Reageren Reageren met quote. Na 6 weken denken kwamen ze tot de verrassende conclusie dat het toch wel van plastic moest zijn Mijn verlichting gaat uit als de aanjager op twee wordt gezet en alleen rechts als ik de uitstroom op de voeten kies.

Dat is het kastje waarin alle relais zitten ingebouwd en die eigenlijk alle elektronica uitnodiging verjaardag maken. Ik weet dat je bij de Clio 2 phase 2 dashboard verlichting vervangen fiat punto UCH hebt die voor veel vage elektronische storingen zorgt en die vaak daar kapot gaat duur grapje.

Stel de temperatuur in op de gewenste waarde. Geantwoord op om Laatste wijziging: door FH Er is een email naar u verstuurd om uw inschrijving definitief te maken. Blijkbaar gaan deze lampjes of ledjes?

Met name de motormanagementstoringen worden opgeslagen in het geheugen, derde remlicht. INT voeding voor instrumentenpaneel, dus als er wel iets niet goed gaat in de motor zou je dat daar terug moeten kunnen zien.

Home Populair Contact Zoeken. Ook bij mijn auto zijn de lampjes van het paneel van de airco waarschijnlijk kapot, want het wordt maar voor de helft verlicht. Moet helaas toch nog even terug want er zit nog een grote spleet tussen het dashboard en het paneel, en de knoppen draaien niet meer soepel.

E-mailadressen en volledige namen worden niet als privgegevens beschouwd. Laatst bijgewerkt door Fastrabbit op di apr 28, in totaal 3 keer bewerkt. Draai, om toegang te krijgen tot de zekeringenkast in het dashboard.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws