Bora basic biu montage

Geplaatst op: 16.11.2020

Inleiding Dit hoofdstuk bevat informatie over Nadere informatie. Vet- en vuilafzettingen kunnen de werking van de kookveldafzuiging beïnvloeden.

Binnendringend water kan schade veroorzaken! XXTrek de kabelbinder [4] stevig aan trekontlasting. De instroomsproeier en het roestvrijstalen vetfilter nemen de vettige bestanddelen van de keukenwasem op. XXDruk op de keuzetoets voor de kookveldafzuiging.

Bora is daar nogal huiverig voor, sterker nog mocht bij aansluiting op een plasmafilter op een bora er problemen ontstaan met de kookplaat dan valt dat niet onder de garantie. XXBevestig indien nodig ook vulplaatjes onderaan Stroom aansluiten XXLeef alle veiligheidsbepalingen en waarschuwingen na zie hoofdstuk Veiligheid.

Om hygine- en gezondheidsredenen dient het actieve-koolfilter op de aanbevolen momenten te worden vervangen zie hoofdstuk Reiniging en verzorging, bora basic biu montage. Er is een fout in de elektronica opgetreden. Bora BIU? XXLet erop dat er geen suiker- en zouthoudende levensmiddelen en sappen op de hete kookzone terechtkomen. De schuifladen of vakbodems in de onderkast moeten uitneembaar zijn.

Voert u geen waarde in binnen 0 seconden, dan blijft de pauzefunctie geactiveerd.
  • Technische Specificaties 4. Bora geeft zelf aan dat een combinatie van een Bora Pure met een plasmamadefilter niet wordt gegarandeerd.
  • XXSluit het deksel []. Gevaar voor brand door flamberen!

De bedienings- en montagehandleiding bevat belangrijke instructies voor de montage en de bediening. ER03 wordt over de 4 kookzonedisplays verdeeld weergegeven en het kookveld schakelt zichzelf tijdens het gebruik uit.

XXDoe voldoende vocht in de snelkoker. Een correcte reparatie kan uitsluitend worden gewaarborgd als een storingsvrije de-installatie van het complete toestel te allen tijde mogelijk is. Wanneer er ongeschikt of te klein kookgerei wordt gebruikt, verschijnt er op het kookzonedisplay V Vermogensniveaus Het hoge vermogen van de inductiekookvelden zorgt ervoor dat het kookgerei bijzonder snel warm wordt. U kunt een mail sturen of een vragenlijst invullen.

De brugfunctie is bedoeld om spijzen in een braadslee te bereiden Pauzefunctie Het kookproces kan voor korte tijd worden onderbroken. XXVerwijder alle verontreinigingen onmiddellijk. Technische Specificaties 4. Op het kookzonedisplay verschijnt H restwarmte-indicator. Als men tijdens het koken geen oogje in het zeil houdt, kan het gebeuren dat bora basic biu montage eten overkookt en dat er hete vloeistoffen ontsnappen.

Bora Pure met de PURA en PURU werkbladafzuiging

Minimaal mm afstand wordt aanbevolen om ergonomische redenen. Wachtwoord vergeten? De inductie berekent automatisch de grootte van het erop geplaatste kookgerei, m.

XXSluit het deksel van de behuizing [] Luchtafvoervarianten BIA monteren Bij de uitvoering van de luchtafvoerleiding moeten de voorschriften van overheidswege in acht genomen worden.

To make this website work, die pas niet in de bora basic, bora basic biu montage. XXPlaats het kookgerei direct zonder onderzetter of dergelijke op de glaskeramiek. Handleiding vetvrije gezinsmaaltijden Inhoud Veiligheidswaarschuwingen Veiligheidswaarschuwingen 2 Veiligheidsinstructies 4 Productgegevens 5 Productbeschrijving 6 Gebruiksinstructies 7 Algemene Reinigings. AirQlean H luchtfiltersysteem voor montage aan het plafond Handleiding AirQlean H luchtfiltersysteem voor montage aan het plafond De stroom- en gasaansluiting mag alleen door een erkend vakman worden uitgevoerd.

Gevaar voor verbranding szechuan saus smaak heet kookveld.

Deze zorgt voor een harde, krasvaste en slijtvaste toplaag welke daarnaast een fraaie matzwarte uitstraling heeft. Uiteraard ligt de aanschaf prijs van het plasmamade filter hoger, maar over de looptijd bent u toch minder kwijt.

XXOpen beide vergrendelingen [] aan de voorzijde. XXSchakjel na elke gebruik met re-circulatie de kookveldafzuiging ongeveer 5 minuten in op lage snelheid of activeerd de automatische naloop.

De gebruiker is verantwoordelijk voor reiniging, bora basic biu montage, onderhoud en veilig gebruik van het toestel. Dat is zeker mogelijk. Door barsten, scheuren of breuken in de glaskeramiek kan de onderliggende elektronica bloot komen te liggen of beschadigd raken.

Alle veiligheidsinstructies en waarschuwingen alsook de instructies van de bedieningshandleiding moeten worden nageleefd. Nu vinden wij dat IKEA fantastisch is.

Bedieningshandleiding Broodrooster Toaster Inhoudsopgave Veiligheidsinstructies XXTil het kookveld altijd met twee personen uit de verpakking. De stroom- en gasaansluitingen moeten vr ingebruikname door een erkend vakman bora basic biu montage het overeenkomstige vakgebied hoesje iphone se action gekeurd?

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Technische gegevens Het roestvrijstalen vetfilter is sterk verontreinigd. Inbouwmaten 98 a b a b Afb. Harde en scherpe voorwerpen kunnen de glaskeramiek van het kookveld beschadigen.

Verontreinigingen kunnen leiden tot beschadiging of geuroverlast. De gasaansluiting mag alleen bora basic biu montage een erkend vakman worden uitgevoerd. Algemene veiligheidsinstructies Het apparaat voldoet aan de geldende veiligheidsvoorschriften. Indien er tegelijk met de kookveldafzuiging een van de omgevingslucht afhankelijke vuurbron wordt gebruikt, kunnen giftige verbrandingsgassen koolstofmonoxide uit de schouw of het afzuigkanaal in de woonruimte worden gezogen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws