Boomer hondje kopen

Geplaatst op: 01.11.2020

Boomer   De Boomer spreek uit: Boemer is geen rashond, maar een kruising tussen twee verschillende rashonden. Op aanvraag 18 okt. Mathijs Maarssen.

Boomer Pups. De pups mo. Boomer te koop. Hij ligt het liefst op de voeten van de baas. Mooie boomer pups beschikbaar.

Gereserveerd 18 okt? Gewoon om even heerlijk te dollen e Ophalen. Het dragen van een mondkapje wordt geadviseerd maar is niet verplicht. Erkenningsnummer : HK Het zijn 3 reutjes en 3teefjes.

Neem geen overhaaste beslissing bij het nemen van een puppie. Bent u geintereseerd in een puppy of wilt u meer informatie?

Over de Boomer

De pups hebben de eerste enting gehad, zijn meerdere malen ontwormt en de pups zijn gechipt en geregistreerd n Hij heeft voldoende aan drie maal daags een blokje om, af en toe een dagje strand of bos vind hij natuurlijk net als alle andere honden geweldig. Boomer pups de boomer pups zijn sociaal opgevoed met andere honden, kinderen en katten en mogen het nestje al verlaten.

Ontmoet onze pups te Merksplas in de provincie Antwerpen , vlakbij de Nederlandse grens. Meerle vlakbij Breda , BE Vandaag.

Terug naar alle puppyadvertenties. Vaccineren is maatwerk. Tijdens uw vakantie kunnen de pups gewoon bij mij blijven totdat U hen komt ophalen. Kennel de Hoeve langharige pups boomer, maltipoo bolonka. Graag in de buurt van Mid Ze worden allemaal verkocht met een Europees paspoort en twee jaar boomer hondje kopen gezondheidsgarantie.

Boomer pups te koop

Bij deze stoppen wij even met de mail. Bij intressen stuur gerust een berichtje of bel even! Moooi Lady. Gereserveerd 21 okt.

Gewoon om even heerlijk te dollen e. Open weekend. Lief, sterk en gezond! De veearts heeft ze gisteren gechipped Boomer Feanwlden!

Mooie boomer pups beschikbaar.

Te koop kleinblijvende boomerpup. Allerlei soorten tekstborden, groot assortiment en snelle levertijd. Ik vertel u graag meer over onze Boomer pups die wij te koop aanbieden. Wij hebben op dit moment prachtige  Boomer pups te koop. Goed gesocialiseerde pups Dat de Pups die de benodigde vaccinaties hebben gehad.

Dagelijks borstelen of kammen is raadzaam. Over de Boomer. Reserveren is vrijblijvend? Kennel de Hoeve is een geregistreerde hondenkennel, boomer hondje kopen.

SW Doornenburg. Als de reu het teefje op een geschikt moment zal bevruchten, en de dracht verloopt zonder complicaties zal het eindresultaat een prachtig en gezond nest Boomer pups zijn. Boomers zijn er in verschillende boomer hondje kopen

Vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 10 tot 18 uur

Uit hele mooie en vooral gezonde combinatie hebben wij af en toe Boomer puppies in Twente te koop voor serieuze belangstellenden. Ze zijn ingeent, gechipt en ontwormd. Bij kennel de Hoeve leuke boomers pups.

Je krijgt altijd garantie op onze pups. Erkenningsnummer : HK. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Bewaar zoekopdracht. Temperament: Boomers zijn leergier!

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws