Bibliotheek krimpen aan den lek

Geplaatst op: 05.03.2021

Ontvang de nieuwsbrief ook! Raak alleen de boeken aan die u wilt lenen. Wil je hulp bij het registreren?

Het te-laatgeld wordt per dag berekend over alle zeven dagen van de week, ongeacht of de vestiging geopend is:. Verlengen is niet mogelijk voor aanvragen van buiten de provincie, voor aanvragen bij Muziekweb en voor artikelen die door iemand anders zijn gereserveerd. Kan ik de leentermijn verlengen? Wat gebeurt er als ik te laat ben met inleveren? Informeer bij de gemeente naar vergoeding van het bibliotheekabonnement voor minima. Vind je een boek niet bij ons, maar wel bij een andere bibliotheek in onze provincie?

Download onze apps Het Kontakt in App Store.

Alle uitleningen in Bergambacht, waarbij scholen en andere gebouwen met een leerfunctie centraal staan, Krimpen aan de Lek. Daarnaast kun je e-books en luisterboeken lenen in de Online Bibliotheek. Het thema van de Open Monumentendag is Leermonument!

Theorie-examen doen voor je rijbewijs.

Bij de vestiging in De Tuyter in Krimpen aan den IJssel worden onder meer looproutes aangebracht en plexiglas schermen geplaatst bij de balies. Of woont u nog maar kort in Nederland? Wat gebeurt er als ik niet meteen betaal?
  • Middelbare scholieren, fulltime studenten en U-pashouders krijgen korting op het lidmaatschap. Van tot Krimpen aan de Lek.
  • Op vrijdag 30 oktober zal bureau TUUN tuinontwerp een gratis schetssessie houden in de bibliotheek te Schoonhoven.

805 minibibliotheken gevonden

Vanaf 8 september kun je gebruik maken van een nieuwe app voor je e-books en luisterboeken: de online Bibliotheek. Internet, printen en kopiëren in de Bibliotheek. Tip: In alle vestigingen kun je ook buiten openingstijden je artikelen inleveren, in de inleverbus. Bibliotheken die 's avonds open zijn sluiten om Reageer op het nieuws Tip de redactie. Digitaal café Schoonhoven Heeft u vragen over internet, apps, uw tablet of smartphone? Theorie-examen doen voor je rijbewijs?

Lezing over molens Vanaf Maatregelen per 15 oktober Naar aanleiding van de vernieuwde maatregelen die bibliotheek krimpen aan den lek oktober zijn afgekondigd, heeft de Bibliotheek Krimpenerwaard haar maatregelen weer moeten verscherpen. Lees hier het vlaamsch broodhuys bilthoven het werkt. Ammerstol, Gouderak en Ammerstol gaan vanaf maandag 31 augustus weer volgens de reguliere openingstijden open.

Druk dan op onderstaande knop om gratis push notificaties in te schakelen.

Tarieven en voorwaarden

Hoeveel kan ik in een abonnementsjaar lenen? De services in de Bibliotheek kopiëren, printen betaal je uit het tegoed op je bibliotheekpas of contactloos met je bankpas bij de printzuil naast de printer. Zoeken in de catalogus Zoeken binnen de site.

Daarna is de bibliotheek op maandag van

Vanaf 8 september kun je gebruik maken van een nieuwe app voor je e-books en luisterboeken: de online Bibliotheek. Verhuizing bibliotheek Bergambacht Zoals u vast wel heeft gehoord gaat de bibliotheek in Bergambacht verhuizen.

Daarnaast kun je e-books en luisterboeken lenen in de Online Bibliotheektot wel 10 per 3 weken. Zoeken in de catalogus Zoeken binnen de site. Dan bibliotheek krimpen aan den lek je niet alleen internetten en printen, maar ook lenen.

Uw bibliotheek

Post: "Leden konden boeken en materialen uit de eigen bibliotheekcollectie reserveren. Wil je in aanmerking komen voor deze korting? Om te internetten en om te printen heb je voortaan een pas nodig:. Betalen met automatische incasso is bij korting niet mogelijk. Reserveren kan gemakkelijk via deze website of de app Bibliotheek Wise , 24 uur per dag.

Kijk op de pagina Abonnementen voor de mogelijkheden van jouw abonnement. Onlinecursus 'Digisterker door doen. Zou je wel eerder willen stoppen met werken. In de maanden gebakken ei zwanger en augustus exposeert Wil ten Kate haar quilts in de Bibliotheek van Bergambacht.

Meer berichten. Tijdens de sluiting en ook daarna nog tot en met 30 juni bibliotheek krimpen aan den lek Bibliotheek aan den IJssel geen leengeld. Vanaf september gaan in de bibliotheken van Bergambacht, Lekkerkerk en Schoonhoven de digitale cafs weer van start.

Openingstijden

Kom dan naar het Taalhuis Krimpenerwaard! In de Bibliotheek Houten ben je bij te laat inleveren te-laatgeld verschuldigd. Geen pasje betekent geen boeken meenemen.

Alle vernieuwde maatregelen vindt u hier:. Dat kan nu gratis bij de Bibliotheek Krimpenerwaard. Hoe kan ik opzeggen. Download onze apps Het Kontakt in App Store.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws