Apple oordopjes mediamarkt garantie

Geplaatst op: 19.02.2021

Geregistreerd: Feb Locatie: Amersfoort Berichten: 2. Meteen al bij het aanbieden ter reparatie begint de medewerker van Media Markt over onderzoekskosten, ik vraag hem wat garantie bij Media Markt eigenlijk inhoud als blijkt dat je eigenlijk vrijwel nergens garantie op krijgt bij Apple.

Het iCulture forum is onderdeel van iCulture. Na twee jaar is het niet vreemd dat je reparatiekosten moet betalen.

Als die dan na 3 jaar kapot gaat, valt het weliswaar buiten de garantietermijn, maar kun je stellen dat de verkoper jou niet iets geleverd heeft wat aan de belofte voldoet. Succes met uw zoektocht. Punt waar je zelf nat op zou kunnen gaan; wat voor defect betreft het?

Ongelezen bericht door gemist 18 okt Dankje wel. Onze dochter heeft apple oordopjes mediamarkt garantie 2 jaar gespaard voor die telefoon, ze was echt apetrots op het ding en er ook zeer netjes op. Je hebt de garantie niet eens nodig. Ik heb toen vermeld dat ik de bon niet geaccepteerd heb, omdat er mij werd gezegd dat ik ten alle tijden mijn bon terug zou kunnen vinden?

Apparaat vervangen voor een nieuwe of een gelijkwaardig gerefurbished toestel, dit zonder doorberekening van exorbitante kosten, dat ding wat ik nu heb heeft een keiharde fabrieksfout.
  • Maar dan nog heb je garantie.
  • Na 3 kwartier kon ik eindelijk weg met het toestel.

Hoofdnavigatie

Reparatie kosten zijn rond euro. Hoe komt men van een Ardanta uitvaartpolis af? Meld uw Klacht over Media Markt. Natuurlijk hebt u geen recht op een nieuw toestel. Let op! Inmiddels is onze dochter er zover klaar mee dat zij een nieuwe telefoon bij Media Markt te Zaandam koopt, dit zeer tegen mijn zin in, maar ze lokken de klant met lage verkoopprijzen, alleen je garantie is niks waard.

Dat is de enige manier om iets al was het maar een percentage te kunnen verhalen.

Gesponsorde links verdwijnt na registratie? Panter22 Nee niet van marktplaats ,die zal deze tekst ook ergens geleend hebben. De indruk geven dat je recht heb op een nieuw toestel, apple oordopjes mediamarkt garantie, maar de leverancier daar voor laten opdraaien. Gelukkig voor de NL consument maken jouw leverancier en maatje bij de mediamarkt niet de wet?

Had de zelfde iPhone daarvoor en die deed dat niet?. Ja de medewerker was zo vriendelijke en had mij apple oordopjes mediamarkt garantie gevoel gegeven dat ik recht op had buiten de garantie terwijl schimmel infectie mannen niet zo is en nog met een bewijsbrief van de Appel store.

Waar halen ze de brutaliteit vandaan, en wie is er nog zo gek die spullen te kopen?. U had als gezegd uu helemaal niet tot de apple store moeten wenden.

Topantwoord

Lees meer. Dit ff bij een maatje van me bij Mediamarkt geverifieerd en hj gaf ook 3 maanden garantie op. Diumege: dan moet je je toch eens beter in de materie verdiepen. Klagen bij Media Markt heeft geen zin, zij hebben geen interesse in hun klant en eigenlijk hebben ze er ook geen verstand van.

Dat doen ze leuk daar bij de Apple store. Voldoet het product niet aan de verwachtingen die u ervan had mogen hebben! Telefoon doet het weer, maar het plezier is van korte duur! Gelukkig voor de NL consument maken jouw leverancier en maatje bij de mediamarkt niet de wet. Succes met uw zoektocht. Guest Gast profiel aanpassen, apple oordopjes mediamarkt garantie.

Klacht: Garantie iPhone oortjes

Mijn Klacht: Vorige week kwam ik erachter dat er iets mis was met mijn, pas 2,5 maanden oude iPhone eardrops. Dank u wel. Maar je kan natuurlijk altijd Applecare erbij kopen, kost wat maar dan heb je ook wat.

  • Wij bestellen voor onze zaak geregeld spullen bij een leverancier.
  • BoerJohn - 22 okt.
  • Gewoon een jaar garantie.
  • Klagen bij Media Markt heeft geen zin, zij hebben geen interesse in hun klant en eigenlijk hebben ze er ook geen verstand van.

BoerJohn - 22 okt, apple oordopjes mediamarkt garantie. Geef hier jouw mening. Als het aan mij ligt niks meer van Media Markt en met Apple ben ik ook wel klaar, omdat er mij werd gezegd dat ik ten alle tijden mijn bon terug zou kunnen vinden. Waarschijnlijk gewoon slechte refurbeshed terug gekregen. Apple oordopjes mediamarkt garantie dan de meeste andere fabrikanten.

Viel net binnen de 3 volkswagen t3 camper westfalia te koop. Ik heb toen vermeld dat ik de bon niet geaccepteerd heb, halfbakken garantiebepalingen en de apparatuur kan 3x niks hebben?

Telefoon is naar 2,5 jaar afgeschreven, zeker die modellen van nu. Garantie is natuurlijk om en kan je vertellen dat iPhone veel praatjes heeft maar die hadden je echt geen nieuwe gegeven. BoerJohn - 22 okt. Zij was hier

Ik ben niet de einige met dit probleem heb meer voorbij zien komen. Heb ik recht op nieuwe toestel of reparatie kosten of niet. Volgens de Consumentenbond is de gemiddelde levensduur van een smartphone 2,5 jaar.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws