Zelf uitnodigingskaartjes maken

Geplaatst op: 18.11.2020

Dit bijzondere moment mag je niet zomaar voorbij laten gaan. Om deze reden is het niet mogelijk één prijs te laten zien.

Hoe groot het feestje is hangt natuurlijk helemaal af van de gelegenheid. Eigen foto. De standaard papiersoorten, deze zitten in de kaartprijs verwerkt: Natuurkarton grams Fotokaart grams Zijdeglans grams Biotop grams En we bieden luxe papiersoorten. Verwijderd uit eigen collectie Deze kaart is nu verwijderd uit je eigen collectie.

Voeg een sierlijk kader toe of gebruik een foto-effect om het helemaal af te maken. Voor een blijvende herinnering kan je zelfs je kaart laten drukken op een tegeltje of poster. Je verjaardag is uiteraard een feestje waard, maar bij sommige verjaardagen doe je dat net even extra.

Naar uitnodiging opening. Winkelmandje 0 items Inloggen Hulp. We gaan zorgvuldig om met gegevens, zelf uitnodigingskaartjes maken. Geslaagd Housewarming Pensioen Opening Uitnodiging met foto maken. Bij Kaartje2go kan je daarom gratis een proefdruk laten maken.

Een gekke bek van het feestbeest of een romantische shoot van jullie tweetjes, met een bijpassende foto maak je je uitnodiging des te persoonlijker.

Kan ik een gratis proefdruk ontvangen?

Uitnodiging huwelijksjubileum Zo ontzettend bijzonder! Ook leuk om te doen: je vriendin, zus en moeder een uitnodiging sturen om de trouwjurk uit te zoeken of een kaartje om je getuigen te vragen. Rechtstreeks verstuurde uitnodigingen worden door ons aangeboden aan PostNL, die ze overdraagt aan BPost.

Als je verder gaat accepteer je deze cookies. Een verjaardag vier je maar één keer per jaar en mag dus niet onopgemerkt voorbij gaan. Waar kan ik een uitnodiging zelf maken?

  • En die dag begint al met een trouwuitnodiging voor familie, vrienden en kennissen waarmee je dit moment graag wil delen.
  • Wil je graag kaarten bijbestellen?

Dat geeft een glinstering aan de kaart. Daarom krijg je bij jouw proefdrukpakket een voorbeeld van alle papiersoorten en envelopkleuren. Wachtwoord Zelf uitnodigingskaartjes maken vergeten. Verwijderd uit eigen collectie Deze kaart is nu verwijderd uit je eigen collectie.

Beoordeeld door 7.

Hoe kan ik een uitnodiging maken?

O O pening. Kies heel eenvoudig illustraties, achtergrondjes en tekeningen uit onze beeldbank. Originele uitnodigingen maken en versturen Het personaliseren van je uitnodigingskaarten gaat verder dan alleen een ontwerp. Een mooie gelegenheid om het leven en met vrienden en familie te vieren.

Home Trouwen Jubileum Verjaardag Zelf maken. Dat kan. Meer weten. Daarom krijg je bij jouw proefdrukpakket een voorbeeld van alle papiersoorten en envelopkleuren.

Het is in ieder geval om mooi moment om zelf uitnodigingskaartjes maken je familie en vrienden bij stil te staan. Toegepaste filters filters wissen.

Tevreden klanten We willen graag dat onze klanten blij worden. Leuke achtergrondjes en fotokaders die je om je persoonlijke foto kunt plaatsen. Originele uitnodigingen maken en versturen Het personaliseren van je uitnodigingskaarten gaat verder dan alleen een ontwerp. Kerst is voor veel mensen de leukste tijd van het jaar.

Ga voor een uitnodiging met foliedruk.

Account gemaakt Ga verder? Dit bijzondere moment mag je niet zomaar voorbij laten gaan, zelf uitnodigingskaartjes maken.

Verjaardagsfeest Samen jarig Uitnodiging Sweet 16 Uitnodiging 21 diner Uitnodiging 40 jaar Uitnodiging 50 jaar Uitnodiging 60 jaar Uitnodiging 70 jaar. Elke papiersoort is anders wit en heeft aan andere toplaag. Nog geen account. Kaartsoort Enkel. Deze website maakt gebruik van cookies.

Uitnodiging huwelijk

Als de kaart klaar is bestel je eenvoudig een gratis proefdruk met kortingscode proef in een papiersoort naar keuze! Voor Account maken Al een account?

Dus ga online uitnodigingen maken! Gelegenheid Verjaardagsfeestje. Zo ontzettend bijzonder.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws