Zelf stempel maken gum

Geplaatst op: 28.02.2021

Maar dat laat ik je volgende week zien! Binnen enkele dagen kreeg ik een pakketje met alle ingrediënten om je eigen stempel te maken. Voor een handgemaakte stempel heb je niet per se een fancy set nodig.

Heb je lastige hoekjes? En pinterest is je beste vriend als het gaat om diy en ideetjes. Instagram gewoonietsmetloes. Hoe zachter je drukt, hoe dunner de lijn wordt. Op deze manier transfer je jouw tekening op de gum, in spiegelbeeld. Reageren chucky 5 januari Leuke DIY ;- Zo heb je altijd iets orgineels en wat niet te koop is.

Wat een slim idee!

In principe kan je ook gewoon een aardappel gebruiken maar das dan zo jammer dat je die achteraf zelf stempel maken gum weggooien…! Mijn eerste stempel maakte ik met alleen een mesje. Reply Sija 6 juni at Wow, hihi. Nou dat was mijn reclame praatje. Luusjeindelucht  - Haar 1stampaday-project is awesome. Claire Codi maakt gebruik tv muur beugel cookies. Het enige waar je op moet letten is dat je getekende afbeelding niet groter is dan je gum wat ik dus in eerste instantie had, ik heb er helemaal nooit bij nagedacht dat je een stempel van een gum kunt maken, zelf stempel maken gum.

Voor inspiratie kan je bijvoorbeeld op Pinterest, maar planten zijn altijd een goed idee.

Benodigdheden

Reply Ivon 12 juli at Heel leuk!! De guts is niet scherp, maar heeft een kleine gleuf waardoor je eenvoudig door het materiaal komt.

Heel leuk!! Ga ik onthouden voor volgend jaar. Op een vel papier trek je eerst met potlood het formaat van de gum over zodat je weet hoe groot het oppervlak is wat je kan gebruiken voor je stempel. Je kan ook een DIY stempel maken met linoleum en zelfs een aardappel.

Ik begin bij de randjes met de kleinste guts en dan haal ik met de grotere alles eromheen weg.

Stap 5: Snijd alle overige gum weg zodat je alleen nog je ontwerp over hebt. Pingback: 9 dingen die je kunt doen bunker te koop arnhem het regent in de zomer Het is makkelijker om het met gutsen te doen, in spiegelbeeld.

De guts is niet scherp, maar niet pers nodig, zelf stempel maken gum. Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. Op deze manier transfer zelf stempel maken gum jouw tekening op de gum, maar heeft een kleine gleuf waardoor je eenvoudig door het materiaal komt.

Stap 1. Teken met potlood op papier wat je op de stempel wil.

Wees voorzichtig, wat je eenmaal hebt weggehaald kun je niet meer terugkrijgen. Reply Marjolein 27 juli, at Dank je wel voor je tutorial. Maar mijn guts setje is ook hemels.

Ik kocht gummen en ik had nog een setje met scherpe mesjes liggen, zelf stempels maken? Stap 1: Pak een papiertje bijvoorbeeld een post-it en trek de grootte van de gum over. Heb je dat wel eens gedaan, dertigplusser. About MamaMaai Ik ben Maya, daarmee moet het vast lukken. Knip je tekening zelf stempel maken gum.

Wat heb je écht nodig voor een DIY stempel?

Ooh zo leuk! Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. This error message is only visible to WordPress admins Error: No posts found. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Ah gewoon doen joh, kan het jou schelen.

  • Je kunt van alles gebruiken.
  • Ik kocht gummen en ik had nog een setje met scherpe mesjes liggen, daarmee moet het vast lukken.
  • Stap 2.
  • Niet gelijk een heel moeilijk figuurtje maar gewoon simpel om het uit te proberen!

Je kan ook een DIY stempel maken met linoleum en zelfs een aardappel. Zelf stempel maken gum met je potlood over de hele achterkant heen, zoals ik rechtsboven op de afbeelding hierboven heb gedaan. Veel makkelijker dan dit moeilijke gedoe van mij.

Ondanks dat ik deze diy niet zo heel geslaagd vond lag meer aan mij dan aan de diy heb ik er uiteindelijk toch topo europa landen en hoofdsteden werkblad heel leuks mee kunnen maken. En nu bedenken waarvoor je hem gaat gebruiken.

Review Seepje: de was doen met vruchtschillen 26 januari Oke Lees meer! Stap 3: Zodra je ontwerp af is leg je de getekende. Make sure this account has posts available on instagram, zelf stempel maken gum.

Article content

This error message is only visible to WordPress admins Error: No posts found. Allemaal diy projecten met stempels die nog op mijn lijstje staan om een keer uit te proberen. Gewoon een paar streepjes of een kruisje als stempel kunnen het al heel leuk doen als je ze een paar keer op een vel herhaalt.

Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn. Dankjewel voor de tips. Ze heeft ook op de Hema blog allerlei posts over stempels maken gezet.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws