Vloerkleed haken jute patroon

Geplaatst op: 18.11.2020

Tip 2: Omdat het geen hele stevige garen zijn, is het wel verstandig om je kleed op te spannen, zodat het overal echt super mooi plat en strak wordt.

Sorry, je blog kan geen berichten per e-mail delen.

Helder en duidelijk, vooral de tips over golven en bollen. Ik gebruikte een patroontje dat ik op internet tegen kwam. Accessoires haken Rond kleed haken. Ik weet niet meer precies hoeveel rondes ik heb gehaakt, maar het kleed heeft een doorsnee van ongeveer 2 meter. Wat een tof vloerkleed heb je gemaakt.

Wil je meer over mij weten. Het is Super mooi. Als het kleed gaat golven. Een grote mandala voor op de vloer. Volg HomeStory. Ik koos voor het ronde vloerkleed in jute omdat het effect echt totaal anders zou zijn met dit materiaal!

Maar mocht het gebeuren, dan weet je vloerkleed haken jute patroon het door komt!

Een beetje geduld is wel mooi meegenomen. Leuk dat je na aanleiding van mijn blog aan de slag bent gegaan!
  • Het haakpatroon is afkomstig van Ravelry.
  • Wat een gaaf vloerkleed.

Made by me

Voor mensen die het nog nooit gedaan hebben zoals ik , HIER  vond ik een hele goed uitleg ervoor. Laat een reactie achter. Maar het zal vast op hetzelfde neerkomen. Kaarshouder haken 17 september Alleen ik vind die garen zo prijzig.

Het kan helpen om niet telkens op het zelfde punt te meerderen of om een aantal toeren niet meerderen.

Nederlands haakpatroontje van een heel mooi vloerkleed. Krijgt het kleed een bolvorm, vloerkleed haken jute patroon. En dan dus met 3 draden tegelijkertijd haken.

In mijn vorige blog  vertelde ik dat handwerken niet ouderwets en saai is, maar juist helemaal van nu. Om hem zo te zien genieten vind ik ook zo fijn. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat.

Reacties (9)

Een patroontje voor een beren vloerkleed! Hoi Lian, Nou hij is vandaag afgemaakt! Golft het?

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Ik gebruikte een patroontje dat ik op internet tegen kwam. Je hebt nu een zelfgemaakt kleed voor een camping omgeving metz euro, vloerkleed haken jute patroon. Ruim 20 haakpatronen; van plaids en kussens tot kleine haakontwerpen om je interieur een creatief tintje te geven.

Wat je nog meer kan met behang.

Lisanne Multem

Haakpatroon geschreven in het Engels. Een grote mandala voor op de vloer. Totdat ik een foto op Pinterest tegen kwam van een slaapkamer met een gehaakt rond kleed. Eigenlijk moet je kleedjes haken met van die dikke textielgaren.

Word je al duizelig van alle haak-vaktermen?

En dan dus met 3 draden tegelijkertijd haken. Een grote mandala voor op de vloer. Dan zijn er teveel steken en moet je in de volgende toer minder extra steken of helemaal geen extra steken vloerkleed haken jute patroon. Mooi van Draad Het boek bevat patronen voor uiteenlopende woonaccessoires en kledingstukken.

Op de website van Yarnspirations kun je een gratis haakpatroontje vinden voor een mooi vloerkleed. Wat een tof vloerkleed heb je gemaakt. Totdat ik een foto op Pinterest tegen kwam van een slaapkamer met een gehaakt rond kleed.

Ik ben Maris, was ook de bedoeling, en eigenlijk alles dat met creativiteit te maken? Kun je vinden op de site van Katia Blog in het Nederlands. Iets klein.

Mooi exemplaar! Hoi Marleen, Leuk dat je na aanleiding van mijn blog aan de slag bent gegaan! Lieve groetjes, Emily casacreaemilia. E-mail me als er nieuwe berichten zijn.

Vraagje: Heb je 12 bollen van gr 8,95 ps gebruikt. Leg die eronder, knip ze in de juiste maat. Een grof gehaakt vloerkleed vind ik zo ontzettend stoer staan in huis.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws