Vergeelde plastic terug wit maken

Geplaatst op: 02.03.2021

Oude Macs, Commodores, Nintendo-systemen en andere machines zien er 30 jaar later verschrikkelijk uit, maar er is een manier om ze weer op te vrolijken. Borstel het rond. Nu maakt hij sinds samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen bij leuke speel ideetjes.

Het cartridge slot toont de originele SNES kleur. Draai vervolgens elk half uur de stukjes 90 graden en masseer met je handschoenen aan de crème rond het plastic van buiten de huishoudfolie. Leg vervolgens het stuk plastic op het huishoudfolie en wikkel het in. Mijn Super Nintendo zag er bijvoorbeeld beter uit na zeven uur: Je ziet dat de topbehuizing nu overeenkomt met de patroonsleuf, maar terwijl de bodem is verbeterd, is er nog een weg te gaan.

Hier is het belangrijke deel : probeer zoveel mogelijk van de dag uit te werken luchtbellen als je kunt en spreid de crème gelijkmatig uit. Dof worden van kunststof dat ontstaat door de inwerking van te grote hitte -de zon-, valt nauwelijks onzichtbaar weg te werken.

Het krijgt bijna altijd die schaafplekken weg, maar merk op dat het. En dit werkt nou eens echt. Voor de bedrukking ben ik zelf niet zo bang! Als je alleen de vergeelde plastic terug wit maken stukken over hebt, ben je klaar om te beginnen met schoonmaken. Sommige mensen denken bovendien dat het proces deze kunststoffen brozer en kwetsbaarder maakt.

Veel werk? Ten eerste bedek ik alle labels graag met plakband om ze te beschermen vooral de papieren, die bij het weken in vloeistof of room zullen desintegreren.

Oude Macs, Commodores, Nintendo-systemen en andere machines zien er 30 jaar later verschrikkelijk uit, maar er is een manier om ze weer op te vrolijken. Ik heb een booster en control 80f weer? Het klinkt vervelend, maar het is zeker de moeite waard.

  • Je kunt het plastic afdrogen met een doek als je dat nu wilt, of het laten afdruipen.
  • Een paar jaar geleden ontdekten enkele ondernemende en scheikundige gebruikers dat waterstofperoxide deze gratis bromiden uit het plastic kon verwijderen, het herstellen van de originele witte kleur.

Ik geef graag mijn een mooie spray met de slang, want het zal behoorlijk dik en schuimend zijn en blijven hangen, want alles komt aan bod - je kunt etiketten of andere letters niet vermijden. Je zult waarschijnlijk het overtollige Retr0bright van het plastic moeten wrijven, dan gewoon opnieuw behandelen, gleuven en openingen. Soms komt het geel terug. Die creme breng je met een schilderskwastje aan op het dua overleden persoon plastic en de creme dek je vervolgens af met de vershoudfolie, vergeelde plastic terug wit maken.

Bovendien kun je er niet veel controle over houden. Zorg er wel voor dat u licht begint en harder vergeelde plastic terug wit maken als dat nodig is.

Dus vandaag laat ik je zien hoe je dat oude speelgoed kunt witten met een supergoedkope oplossing die je in een fles kunt kopen.

Account Options

Serieus, sla deze niet over! Voer Retr0bright in. Bovendien kun je er niet veel controle over houden, want alles komt aan bod - je kunt etiketten of andere letters niet vermijden. Bericht door Kroppie » wo 10 apr ,

Ooit opgevallen hoe uw oude gadgets hebben zich een lelijke gele kleur, omdat je ze gekocht. Nieuws: Let op! En dit werkt nou eens echt.

Het idee is om het goed te verzegelen, wat strepen veroorzaakt. Zou wel handschoenen dragen met het aanbrengen van de creme.

SPEELKEUZE

En het brandvertragend broom dat vroeger in behuizingen van computers, printers en gameconsoles werd gedaan, zit hoogstwaarschijnlijk niet in het kunststof dat voor modeltreintjes werd gebruikt. Je kunt er meer over lezen op de originele Retr0bright-pagina, en meer over de wetenschap in dit geweldige blogbericht over het onderwerp.

Als je er eenmaal vertrouwd mee bent is het namelijk een klusje van niets. Bovendien kun je er niet veel controle over houden, want alles komt aan bod - je kunt etiketten of andere letters niet vermijden.

Groeten Ad Het leven van een trein gaat niet over rozen

  • De hele badcel behandel je in een half uurtje.
  • Oude Nintendo-systemen, millennium falcons, Playmobil en andere speeltjes zien er 30 jaar later vreselijk uit, maar er is een manier om ze weer op te fleuren.
  • Algemene campervragen en -opmerkingen.
  • Hier is het belangrijkste: probeer zoveel mogelijk de luchtbellen eruit te werken en verdeel de crème gelijkmatig.

Ja hooguit dit: verven. U kunt droog het plastic af met een doek als je wilt, met alle metalen stukken en schakelingen of andere kleuren plastic eraf. Verspreid het met je penseel en giet de oplossing ook op het plastic. Mijn werkwijze is als volgt. Dus blijf het doen totdat je de gewenste resultaten krijgt. In het ideale geval haal je het zo uit elkaar tot alleen die plastic onderdelen die je vergeelde plastic terug wit maken reinigen, of laat het aan drip dry.

De gebruikte url is ongeldig, vergeelde plastic terug wit maken. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Maar het onderste stuk nodig is maar liefst 24 uur in de zon echt weer terug naar waar het zou moeten zijn.

Afgezien van je favoriete Retr0bright, heb je alleen nog een paar andere dingen nodig:

Toegegeven, dit is gemakkelijker en een beetje minder waarschijnlijk om strepen te veroorzaken , maar het is gevaarlijker en niet te duur. Borstel het rond. Ik heb ook al artikelen gelezen van mensen met een achtergrond in de chemie die zeggen dat het daar niet van komt en dat je het broom er met water af zou kunnen wassen want daar lost het in op en dan zou het weer wit moeten zijn.

Veel van het vuil en slijtage moeten komen recht uit, terwijl anderen misschien moeten sommige ernstige wrijven.

Wagons en locs zijn toch gelakt. Bericht door Kroppie ma 08 aprharen en vuil van het plastic met gewoon water, geen prob. Verwijder eerst stof.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws