Van meerdere pdf bestanden 1 bestand maken

Geplaatst op: 04.03.2021

Selecteer een artikel: Selecteer een artikel:. Selecteer de PDF-bestanden die u samen wil voegen of draag de bestanden naar de actieve veld.

Met de volledige versie van Adobe Acrobat DC, die deel uitmaakt van het Creative Cloud-abonnement waarvoor moet worden betaald, kunnen meerdere pdf-bestanden snel en eenvoudig worden samengevoegd tot één bestand.

Over ons Helpen Contact. Deze site maakt gebruik van cookies. Ja, Windows-gebruikers kunnen PDF24 ook offline gebruiken, i. Klik bovenaan de pagina in het gedeelte om bestanden te selecteren, en selecteer de bestanden die u wilt samenvoegen. Hiermee verplaatst u bestanden omhoog of omlaag in de bestandenlijst.

U kunt ook het contextmenu gebruiken om een lege pagina toe te voegen tussen pagina's.

Men opent beide pdf-bestanden in Acrobat, en wel in twee onafhankelijke vensters. Download gewoon de gratis PDF24 Creator en installeer de software. Alle servers die worden gebruikt voor verwerking van bestanden zijn gelocaliseerd in data centres binnen de EU.

In de weergave Miniaturen houdt u de muis boven de pagina of het bestand en klikt u vervolgens op de miniatuur Pagina's uitvouwen. Over ons Helpen Contact.

De gereedschapset voor Pagina's indelen wordt weergegeven in de secundaire werkbalk. Sleep bestanden of e-mails rechtstreeks naar de interface Bestanden combineren.
  • Wij willen dat onze gebruikers ons kunnen vertrouwen.
  • De interface Bestanden combineren wordt weergegeven met de werkbalk boven in het scherm.

Pdf-bestanden samenvoegen met Acrobat DC

Gebruikers van andere besturingssystemen moeten PDF24 Tools blijven gebruiken. Wij slaan geen bestanden op en analyseren deze niet. Terwijl u sleept, wordt een blauwe balk verplaatst tussen pagina's of documenten om de huidige positie aan te geven. Start het samenvoegen van de Word-bestanden met de corresponderende knop. De pdf-bestanden worden daarbij middels slepen en neerzetten of met klikken en dialoogvensters geselecteerd en geüpload, wat — al naargelang grootte — binnen enkele seconden wordt uitgevoerd.

Een webpagina of een lege pagina invoegen in een PDF. Kleinere bestandsgrootte.

  • Opmerking : als een of meer van de bronbestanden al PDF's zijn, leidt het inschakelen van de optie Kleinere bestandsgrootte tot het uitvoeren van de functie Bestand verkleinen voor die bestanden.
  • Klik nog een keer om de volgorde om te draaien. De voortgang van de bestandsconversies wordt weergegeven in een statusdialoogvenster.

Word-bestanden worden direct ondersteund, van meerdere pdf bestanden 1 bestand maken. Sla uw nieuwe PDF op. Sleep het pictogram van het bestand direct naar het deelvenster Paginaminiaturen in het navigatievenster. Men opent beide pdf-bestanden in Acrobat, en wel in twee onafhankelijke vensters.

U moet dit app gewoon in uw browser openen en het samengieten laten beginnen. Bij gevoelige documenten kunt u echter beter gebruikmaken van een offline-Tool als PDF Eenvoudig en goed. Geef in het dialoogvenster Pagina's invoegen aan waar u de selectie wilt invoegen vr of na de eerste of laatste pagina of een specifieke pagina.

Zie hieronder hoe u uw bestanden moet samenvoegen

Sleep het pictogram van het bestand direct naar het deelvenster Paginaminiaturen in het navigatievenster. Wanneer u klaar bent met het ordenen van de pagina's, klikt u op Combineren.

Klik nog een keer om de volgorde om te draaien. Dit app werkt met alle veelvoorkomende besturingssystemen en browser.

Grotere bestandsgrootte. Is het veilig om PDF24 te gebruiken. Bestanden worden slechts gebruikt voor hetgeen ze zijn bedoeld. Het pdf-formaat werd ontwikkeld door Adobe en felicitatie vrouw verjaardag kunnen pdf-bestanden met bijna elke versie van Adobe  Acrobat  worden samengevoegd - maar niet met de gratis en wijdverbreide Acrobat  Reader.

PDF24 Creator. Bestanden combineren of samenvoegen in n PDF Zoeken?

Voeg je aparte pdfbestanden samen met deze gratis online pdftool!

Klik bovenaan de pagina in het gedeelte om bestanden te selecteren, en selecteer de Word-bestanden die u wilt samenvoegen. Klik in de lijstweergave op de kolomnaam waarop u wilt sorteren. Pagina's uitvouwen of samenvouwen. Geen kwaliteitsverlies Maak u geen zorgen over de kwaliteit. Terwijl u sleept, wordt een blauwe balk verplaatst tussen pagina's of documenten om de huidige positie aan te geven.

In de uitgebreide weergave kunt u de afzonderlijke pagina's gemakkelijk verplaatsen tussen de andere pagina's en documenten. U kunt ook een optie kiezen in het menu Bestanden toevoegen. Door de website te blijven gebruiken, wat eveneens heel snel gaat! Uw bestanden en uitkomsten zullen na een korte tijd van onze servers verwijderd vodafone beltegoed opvragen online. U kunt tevens PDF24 als app op uw smartphone installeren.

U kunt deze met de pijltjestoetsen linksboven naar wens veranderen. U kunt ook met de rechtermuisknop op een pagina klikken en Pagina's invoegen selecteren om de invoegopties te openen. Vervolgens moet het nieuwe pdf-bestand bij alle vier de diensten worden aangemaakt en weer worden gedownload. Acrobat converteert de pagina's van de verschillende bestanden in opeenvolgende pagina's van n PDF, van meerdere pdf bestanden 1 bestand maken.

Voeg meerdere PDF documenten samen tot één PDF document

Maak u geen zorgen over de kwaliteit. Wie is geabonneerd op de Creative Cloud of een oudere versie van de Creative Suite op zijn harde schijf heeft, kan het best gebruikmaken van Adobe Acrobat om snel pdf-bestanden samen te voegen. Hoe u pdf-bestanden combineert met gratis tools, laten wij verderop in dit artikel zien.

Hiermee wordt de conversievoorinstelling Afdrukken met hoge kwaliteit toegepast en behouden de PDF-bestanden in de lijst de oorspronkelijke bestandsgrootte en kwaliteit.

Men opent beide pdf-bestanden in Acrobat, je blog of website. Klik nog een keer om de volgorde om te draaien. Schrijf een artikel over onze tools hulpmiddelen op je forum, en wel in twee onafhankelijke vensters. Twee of meer bestanden combineren tot een enkel PDF-bestand op kantoor of onderweg.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws