Van gogh museum cafe menu

Geplaatst op: 12.01.2021

Datum van bezoek: juli Datum van bezoek: november Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien.

Travellers' Choice. Je raadt het al, deze wijk met toepasselijke naam bevat volop musea. Engels Bezit of beheert u deze gelegenheid? Kees S.

Italiaans Klantvriendelijk en gezellig, het eten is goed en ruikt lekker en de koffie is goed. Datum van bezoek: december. Zweeds 3. We hebben gekozen voor een kaasplankje met brood en een glas wijn.

Chinees traditioneel Beoordeeld op 26 september Van Gogh Museum Cafe.
  • In leerde hij Constant kennen en was in hetzelfde jaar mede-oprichter van de Nederlandse Experimentele Groep die later opging in CoBrA.
  • Bezit of beheert u deze gelegenheid? Type reiziger.

Eten & drinken

Japans Beoordeeld op 2 april via mobiele applicatie Vieze tafels. Italiaans De beste in de buurt We classificeren deze hotels, restaurants en attracties door de beoordelingen van onze leden af te wegen met hoe dicht ze bij de locatie gelegen zijn. Travellers' Choice. Beoordeeld op 23 augustus prima voor lunch. Deens 5.

  • Arabisch 1.
  • Meer talen.

Beoordeeld op 2 april via mobiele applicatie Vieze tafels. Engels. Onze locatie is een gewilde plek voor het geven van snelle borrels, hippe feesten en uitgebreide diners?

Chinees vereenvoudigd Fantastisch museum, lekkere koffie.

Selfservicerestuarant met keuze uit gezonde en lekkere dingen, veel soorten drankjes. Twee nadelen: extreem vieze tafels en een onaardige bediening. En als je even genoeg kunst gezien hebt, ga dan naar het neoclassicistische Concertgebouw of het Vondelpark. Beoordeeld op 12 januari Altijd leuk een museum café.

Beoordeeld op 22 november Mooi opgezet en vooral ook de duidelijke tijdlijn in Van Gogh's leven. Heerlijke aardbeien met chocola gekregen. Nederlands Arabisch 1. We hebben gekozen voor een kaasplankje met brood en een glas wijn? En als je even genoeg kunst gezien hebt, ga dan naar het neoclassicistische Concertgebouw of het Vondelpark.

Waarderingen en beoordelingen

Beoordeeld op 9 maart mijn geweldige musrum cafe ervaring. Samen met Lucebert en Jan Elburg treedt hij in , dankzij zijn contacten met de schilder Constant Nieuwenhuys, toe tot de Experimentele Groep Holland die later deel uitmaakt van de internationale Cobrabeweging. Spaans Al met al zeer de moeite waard en zeker een aanrader.

Meer over borrels en feesten. De beste hotels in de buurt Alles weergeven. Zweeds 3. Adri D. De tentoonstelling neemt je mee door zijn leven heen? Personeel was zeer vriendelijk? De beste attracties in de buurt Alles weergeven.

Hebreeuws 3. Datum van bezoek: oktober Kort daarop verschenen er voor het eerst agressieve en angstaanjagende van gogh museum cafe menu en mensfiguren in zijn schilderijen.

Cobra Café op het Museumplein

Henriette K. Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. Wil je weten wat er op of rond het Museumplein te doen is?

Selfservicerestuarant met keuze uit gezonde en lekkere dingen, veel soorten drankjes. Serveert dit restaurant gerechten uit Romagna! Dat was lekker.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws