Tonino bad bentheim telefonnummer

Geplaatst op: 22.02.2021

Check je boekingsnummer en pincode en probeer opnieuw. Stadions of arena's Euregium Sports Hall.

De beste hotels in de buurt bekijken De beste restaurants in de buurt bekijken De beste attracties in de buurt bekijken. Probeer het later opnieuw. Ik heb hier alleen het ontbijt genoten en dat was fantastisch! Gran Canaria.

Reviews Vragen Tips. We hadden mooi weer maar er was geen terras of zo dus konden niet buiten zitten. Datum van bezoek: oktober

Betaalwijzen bij dit hotel. Geenen, Rapporteren. Gemiddeld 1. Opnieuw versturen? Last but not least: complimenten voor de bediening.

Frank Nederland. Bedankt voor uw hulp! Prachtig sfeervol pand met een grote gratis parkeerplaats recht voor de deur. Schoonmaak liet echt te wensen over, gemeld bij receptie, binnen een half uur kwam er iemand met een doekje, nog niet echt naar tevredenheid, dan maar zelf aan de poets gegaan, wel jammer dat je 90 euro moet betalen voor schoon te laten maken en je dan bij aankomst zelf aan de slag moet.

Twee grote supermarkten om de hoek. Wij zullen verder met jouw feedback aan de slag gaan, teneinde verbeteringen door te voeren.

Neem contact op met het restaurant voor instructies. En leuk dat ze gewoon Duits bleven tonino bad bentheim telefonnummer Nu schijnt het park veel last te hebben van de processierupsen met alle ellende vandien. Wij gaan in ieder geval met je opmerkingen aan de slag en gaan aandacht besteden aan de door jou genoemde punten.

Betaalwijzen bij dit hotel.

Beschikbaarheid

Check je bevestigingsmail voor je boekingsnummer en pincode. Beoordeeld op 27 oktober Nu restaurant Netz: prima prijs-kwaliteit verhouding en zeer vriendelijke bediening. Geenen, Rapporteren. Hoe is de zon in de achtertuin?

Haus Wijnen Appartement is een appartement van 32 m, het bestaat uit 1 slaapkamers en is geschikt voor maximaal 2 personen. Achteraf twee drankjes van het huis. Het is daarom erg fijn dat je deze ervaring met ons hebt gedeeld, tonino bad bentheim telefonnummer.

Badkamer Wasmachine. De omgeving van Bad Bentheim is een waar fietsparadijs.

Kamers en beschikbaarheid

Vul uw data in om de beschikbaarheid te zien. Probeer straks eens want reserveren kan niet. Waardering van reizigers.

  • Mooi park, mooie omgeving.
  • Veilig betalen met.
  • Alle gegevens weergeven maaltijden, functies.
  • Roompot Vakanties, Afdeling Kwaliteit, Bedankt voor deze review.

In het bijbehorende restaurant twee avonden heerlijk gegeten, tonino bad bentheim telefonnummer. Kamer was veel groter dan ik verwacht had. Fhn Badfaciliteiten douche, etc, daar moet je. Ambiance is een tennis club. Haus Wijnen Appartement - Bad Bentheim Geselecteerde filters. Gereisd met partner in september Check je boekingsnummer en pincode en probeer opnieuw.

Meer informatie

Reserveren is niet noodzakelijk. Dichtstbijzijnde luchthavens. Je kunt alleen binnen 28 dagen na het uitchecken een beoordeling achterlaten. Bentheimer Str.

Ligging vreemd ivm een tennisveld maar hierdoor een verborgen pareltje? Chat met ons. Onze excuses dat dit bij jou niet het geval was.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws