Screenshot maken laptop packard bell

Geplaatst op: 03.10.2020

Of wil je zelf een deel van het scherm selecteren en daar een screenshot van maken? Hoe post ik een antwoord? Controleer eens hoe je toetsenbord staat ingesteld?

Open dan het programma Paint. Berichtenregels U mag geen nieuwe vragen starten. Screenshot van een venster of programma Wil je een schermafbeelding maken van een enkel venster of programma? Voor Dit token is niet meer valide.

Dit zijn kleine tekstbestanden die door de internetbrowser op de harde schijf van uw computer worden geplaatst.

Maak dan gebruik van een betaald account. Het mag duidelijk zijn dat een dergelijke tool met name handig is bij computerondersteuning op afstand zodat niet onnodig lang telefonisch uitleg gegeven hoeft te worden. Home How To Zo maak je een screenshot in Windows, screenshot maken laptop packard bell.

Hoe post ik een antwoord. Open dan het bestand en klik de plaats aan waar de schermafbeelding moet komen.

Stap 1: open het knipprogramma.

Hoe maak ik een schreenshot van een enkel venster?

Persoonlijke hulp aan huis, per telefoon of via internet Cursussen aan huis of online Ontvang 4 x per jaar computertijdschrift Enter Ontdek het lidmaatschap. Het is opgelost! Wij verdienen ons geld o.

Wat bedoel je met 'rechtstreeks'? Via de knop Nieuw kan worden gekozen voor een rechthoekige selectie, een vrije vorm, een venster of het gehele scherm.

Log in om dit te volgen    Volgers 0! Klik linksonder je scherm op de Windows startknop. U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen screenshot maken laptop packard bell sociale media. Cookies zorgen ervoor dat wij bepaalde functionaliteiten kunnen aanbieden aan onze gebruikers en onze klanten.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt visio online alternative graag verder.

Home How To Zo maak je een screenshot in Windows. Klik op 'Bewaar', kies een naam en de plek waar je de screenshot wil opslaan. Een schermafbeelding maken, is vooral handig bij: Het oplossen van een computerprobleem. Houd nu de Control-toets, linksonder op je toetsenbord, ingedrukt en druk dan de ook de 'v' toets in.

Welkom op PC Helpforum. Heb je net een abonnement gekocht, dan duurt het minuten voordat alle gegevens zijn verwerkt. Opslaan is geen optie. Zodra het programma Paint gestart is, druk je op Ctrl en V om de afbeelding vanaf het klembord van Windows naar Paint te plakken, screenshot maken laptop packard bell. De letters en cijfers staan overigens allemaal goed.

Print screen

Ik kan geen print maken van het scherm. Typ knipprogramma in het Startmenu en druk op Enter. Advertentiecookies voor gepersonaliseerde informatie Met hulp van derden kunnen wij u informatie op maat bieden, zowel op deze website als op andere websites zoals Google en Facebook. Zakelijk Winkels.

U mag niet reageren op berichten. De Windows-toets is de toets met het Windows-logo er op, screenshot maken laptop packard bell tussen de Ctrl en de Alt toets in In het venstertje dat verschijnt vul je mspaint in. Hier onder staan de stappen beschreven voor de hoe lang duurt kneuzing voet gangbare besturingssystemen. Gebruik de knop Nieuw om een selectie te maken is het knipprogramma geminimaliseerd dan kan de selectietool met de toetscombinatie linker ALT-N worden geactiveerd.

Hebt u een vraag naar aanleiding van dit artikel. Dit blijft zo zolang ik op hetzelfde tab-blad blijf of dezelfde site? Bevestigingsmail verstuurd.

{dialog-heading}

SeniorWeb biedt gratis informatie zodat ook u digitaal fit blijft. U mag geen bijlagen versturen. FireShot is ook beschikbaar als installatieprogramma voor onder andere Internet Explorer en Opera.

Ik screenshot maken laptop packard bell zojuist een nieuwe laptop van Packard Bell aangeschaft, heeft alleen 1 klein probleempje, dus vandaar deze stap-voor-stap instructie. De afdruk kan desgewenst eerst nog worden voorzien van aantekeningen voordat deze vanuit de app wordt opgeslagen of gedeeld.

Niet iedereen weet hoe je een screenshot kan maken.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws