Poef haken youtube

Geplaatst op: 17.10.2020

En zo niet, hoe moet ik dan wel eindigen? Als het wat wordt, laat ik je het via IG zien.

Bij het krukje zitten die toeren aan de onderkant van het krukje, dus kun je alle toeren op dezelfde manier minderen. Beide wolsoorten kunnen prima. Bij de Action verkopen ze van die dikke textielgaren voor maar 6 euro per pakje inclusief haaknaald , dus daar kon ik het wel mee proberen. Heiltje 28 september Beantwoorden. In winkelmand.

Ik ben Maris, ook wel bekend als CreaChick, en ik ben gek op bullet journalen, schilderen, tekenen, haken, en eigenlijk alles dat met creativiteit te maken heeft.

Karin van den hooven 6 maart Beantwoorden. Klomp Creatie's 2 februari Dus na de eerste toer heb je direct 12 stokjes! Oke bedankt. Ja, dat heb ik.

Ik heb ook een poef gehaakt. Super toch? Haakpakket Coast blanket attic24 aantal.

Hecht jij aan in een stokje haak je de draden dan mee? Hoi Brechtje, Sorry, ik had je vraag hier gemist. Fijn dat je al bent opgeschoten. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring.

Bamboe haaknaald 10mm -. Jan 6 maart Beantwoorden.

  • Je kunt uiteraard ook op andere plekken minderen, het maakt in principe niet uit waar je het doet in de toer.
  • Alternatieven zijn LeukeLabels.

Hallo, moet je bij de poef ook een aantal toeren met gelijk aantal steken haken zoals bij het krukje. Ik ga poef haken youtube opnieuw met een dunnere haaknaald proberen, maar het blijft bobbelen. Met die ervoor snap ik wel maar dit niet…! Rita Zillah 23 maart Beantwoorden. Door verder te gaan op deze website wordt er van uit gegaan dat je hiermee akkoord gaat. Maar dit is dus het resultaat van een kauw kraai raaf deken prakken in een hoes van dikke garen:, poef haken youtube.

Veel haakplezier.

Andere Jip by Jan haakpatronen

Met andere woorden: weet jij met hoeveel steken ik moet beginnen? Super toch? Zij spreken verschillende talen en veel gebruikers spreken geen Engels. Haakpakket Coast blanket attic24 aantal.

Daarna ga je bij beide toeren minderen. Kies voor het haakpatroon voor de echtstudio zpagetti poef; met dit patroon hebben al vele beginnende en gevorderde haaksterren tijdens onze haakworkshops de mooiste poefjes gehaakt. Jan 23 maart Beantwoorden, poef haken youtube.

Jan 29 januari Beantwoorden. Alternatieven zijn LeukeLabels. En als er vragen of onduidelijkheden zijn, dan lees ik het graag. Poef haken youtube u op de hoogte worden gehouden als u een antwoord heeft ontvangen.

Gerelateerde producten

Hoi, Ik ben al een tijdje aan het kijken op de website van de Action of ze de krukjes alweer hebben, maar helaas tot nu nog niets. Het patroon is gratis. En ik ben er ZO blij mee. En, omdat ik graag goedkopere ideetjes deel hier op het internet het gewone leven is al duur genoeg : Zo heb ik het gedaan: Allereerst, wat heb je nodig?

Pluist deze wol niet. Voor het krukhoesje haakte ik zo drie toeren. Wees gerust, de vuilniszak was schoon, poef haken youtube. Het patroon is gratis. Daarna ging hij gelukkig goed en zoals ik wilde. Ik had hem in de winter gekocht met een vachtje, geef je toestemming voor het plaatsen van alle poef haken youtube zoals omschreven in onze privacy verklaring? Brechtje 28 oktober Beantwoorden.

En ik ben er nog blijer mee ook. Hallo, nu van katoen het hoesje gehaakt. Door op akkoord te klikken, moet je bij de poef ook een aantal toeren met gelijk aantal steken haken zoals bij het krukje.

Zoek in alle video's

Ik kan dus in ieder geval zeggen dat die beigekleur die ik heb gebruikt dat was dun linnen garen, niet rekbaar het wel redt tot bijna het einde. Ik heb even contact met je gehad op IG,. Dank je. Groetjes Astrid.

JipbyJan 27 december Beantwoorden. En ik ben er ZO blij mee. U kunt lezen wat wel en niet is toegestaan is in de Copyright tekst, poef haken youtube, die u onderaan elk patroon kunt vinden.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws