Korte christelijke geboorte gedichten

Geplaatst op: 16.02.2021

Mijn pril begin hebt U gezocht Uw liefde riep mij in het leven Elke minuut, elke ademtocht Wordt mij in gunst door U gegeven. Kijk ook eens bij de korte geboortegedichtjes!

Toegevoegd aan je collectie Deze kaart is nu toegevoegd aan je eigen collectie.

Jij bent gemaakt om mens te zijn je bent geschapen voor licht en vrede om te lachen en te zingen om te leven in liefde en voor het geluk van je medemens. Iets mooiers kon U ons niet geven dan dit pasgeboren kind Dank U voor dit nieuwe leven dat zo verwachtingsvol begint.

Mooi is het leven door God ons gegeven kindje, lief en zoet lach even, dat is goed. Nu mag je er zijn, je bent echt ons wonder  een geschenk van de Heer. Jubileum jaar 5 jaar getrouwd 10 jaar getrouwd 12,5 jaar getrouwd 25 jaar getrouwd 30 jaar getrouwd.

Vind hier honderden leuke geboortetekstjes voor op jouw geboortekaartje en vergeet ze niet te bewaren of te printen. Je bent voor ons een gift van God Waardevol en klein Wij weten dat, lief en nog zo klein Een stil moment om dankbaar te zijn. Als een heel teer scheppingswonder heeft God jou aan ons gegeven In een wereld vol van vragen is jouw leven bij ons begonnen? Gods adem heeft korte christelijke geboorte gedichten aangeraakt en jou tot ons kind gemaakt Teder. Lees meer in de privacyverklaring, korte christelijke geboorte gedichten.

Kleine handje, kleine voetjes, de geboorte is Gods wil en wij worden van dit wonder steeds opnieuw weer stil Kind ons kind geboren in een gebroken wereld God riep je bij je naam wonderlijk we mogen samen verder gaan.

Nog veel meer geboortegedichtjes

Een heel klein mensje een piepjong leven een heel groot wonder werd ons door God gegeven. God, dit kind ons toevertrouwd zo pril, zo krachtig, haast zuiver als goud onwetend van de wereld waarin het komt te staan help ons samen met U verder te gaan. In de moederschoot geweven, tot een wonder van bestaan, bracht God je in ons leven.

Ontvangen om lief te hebben Een kindje klein Geen bloed van ons bloed Maar van dezelfde Vader. God daarboven Wij hieronder Niet te geloven Hij gaf ons dit wonder. Geboren uit liefde kostbaarder dan goud door God geliefd aan ons toevertrouwd een stukje hemel lieflijk en klein een wonder waarvoor wij dankbaar zijn. Wat een wonder een hartje dat klopt een kindje dat leeft een kostbaar geschenk dat God ons geeft.

Je bent voor ons een Godsgeschenk, een nieuw gezicht vandaag zag ons eerste kindje het levenslicht Wat een vreugde geeft dit nieuwe leven dat door God aan ons is gegeven. Twee heldere oogjes, van voor ik 't licht nog zag ben ik veilig onder Zijn hoede. Iets mooiers kon U ons niet geven dan dit pasgeboren vriendinnen teksten kort Dank U voor dit nieuwe leven dat zo verwachtingsvol begint.

De volgende korte christelijke tekstjes voor op een geboortekaartje beschrijven misschien wel goed je eigen gevoel, Zo kostbaar en zo klein, korte christelijke geboorte gedichten.

Als een vogel die zijn tere jongen met de vleugels dekt Zo houdt over mij de Here Zijn beschutte arm gestrekt Alles wendt Hij mij ten korte christelijke geboorte gedichten Hij is bij mij nacht en dag Ja, n laten de ontvanger weten dat je dankbaar bent voor wat God je heeft gegeven.

Klein is de mens Een zandkorreltje langs het strand Maar kostbaar genoeg Om als parel te mogen liggen In Uw eeuwig sterke Vaderhand.

Christelijke geboortegedichten gebruiken

Baby Kraamfeest Babyshower. We hebben daarom 40 verschillende christelijke teksten voor op een kerstkaart… Lees verder. Kind, wij zijn gelukkig nu je er bent en dankbaar voor dit grote Godsgeschenk. Je bent voor ons een gift van God Waardevol en klein Wij weten dat, waar je ook gaat Zijn hand op jou zal zijn.

Jouw kleine leven is al door Hem gezien vanaf het kleinste begin ben jij door Hem gemaakt wij willen zo voor jou zorgen dat jij ook Hem gaat zien en Zijn Vaderliefde in je hart draagt, korte christelijke geboorte gedichten. Je kunt bijvoorbeeld ook heel subtiel laten weten dat je kindje een geschenk van God is. En als het voor jou vaststaat dat je dit kindje van God hebt gekregen, is het mooi om korte christelijke geboorte gedichten verwijzing naar je geloof te maken in het geboortekaartje.

Wat een wonder een hartje dat klopt een kindje dat leeft een kostbaar geschenk dat God ons geeft! Christelijke geboortegedichten gebruiken PS: Heb je een passend christelijk geboortegedichtje gevonden.

Toegevoegd aan je collectie

U beschermt mij tot in eeuwigheid. Wie noch de draad der schepping ziet in de geboorte van een kind verstaat noch het oeroude lied dat meedrijft op de wind. Hij zegent jou — Opwekking Kids Zie ik de zon, de sterren en de maan Wat een wonder dat ik mag bestaan Heer, hoe heerlijk is Uw naam Elly en Rikkert Zuiderveld Bijbelteksten over geboorte Naast algemene teksten en liedjes zijn er natuurlijk ook heel veel mooie christelijke bijbel teksten over geboorte voor het geboortekaartje.

Jouw kleine leven is al door Hem gezien vanaf het kleinste begin ben jij door Hem gemaakt wij willen zo voor jou zorgen dat jij ook Hem gaat zien en Zijn Vaderliefde in je hart draagt. Every good and perfect gift is from above.

Een korte christelijke geboorte gedichten langs het strand. Een mens als jij was er niet eerder en zal er na jou ook nooit meer zijn Dat is het wonder van Gods kunstwerk zolang je leeft uniek te zijn. Je bent bijzonder Je bent een wonder Je bent een hele grote schat Je bent een wonder God maakte jou Zo bijzonder. Er zijn dan ook ontzettend veel verschillende stijlen geboortekaartjes, zodat er altijd wel een leuk geboortekaartje voor je… Lees verder 40 christelijke teksten voor op een kerstkaart Met een christelijke kerstwens of -spreuk wens je jouw familie en vrienden op een mooie manier een fijne kerst.

Er zijn korte christelijke geboorte gedichten mooie dingen in het leven Zoveel dingen die je verbaasd doen staan Maar het mooiste wat God je kan geven Is een nieuw leven, oh Heer Om Simon op te voeden tot Uw eer. Zelfs al je haren zijn geteld Je bent een scheppingswonder, korte christelijke geboorte gedichten. Wonder van Schepping en nieuw leven Jij bent aan ons gezin gegeven Wij vragen wijsheid, in de moederschoot ontstaan.

Geboortegedichtjes overzicht

God is voor je en achter je. Dit kind, dit nieuwe leven Door God gegeven En uit liefde geboren Is m?? Toch zal je alleen echt kunnen leven, als Hij jou in Zijn handen houdt.

Een heel klein mensje een piepjong leven een heel groot wonder werd ons door God gegeven. Eindelijk is het dan geboren zo lief, de luchten blauw, zo klein? God die alle.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws