Inloggen op mijn ziggo of my vodafone

Geplaatst op: 15.11.2020

Hierbij is een veilig wachtwoord van groot belang. Echter log ik uit en log ik daarna in met RoWi.

Het hoofdmenu in Mijn Ziggo bestaat uit vier onderwerpen: Factuur:   Bekijk al je facturen en factuurspecificaties van de afgelopen 18 maanden. Voer je Ziggo-gebruikersnaam in, of het e-mailadres waarmee je je hebt aangemeld. Ik kan nu inloggen via Edge, heb mijn fakturen bekeken en nog veel meer. Ik heb ook aan elkaar gekoppeld Ziggo en Vodafone inloggegevens alleen kan ik via jullie site niet meer inloggen.

Kun je Mijn Ziggo nog benaderen? Al is het 'pas' twee keer voorgekomen. Met de nodige moeite kunnen stoppen.

Registreren Heb je al een account. Kijk dan eens bij onze  factuuruitleg. Mijn hartelijke dank voor de dame van Ziggo die me echt geweldig geholpen heeft. Je beheert hier 24 uur per dag, 7 dagen per week je abonnementsgegevens en klantgegevens. Die automatisch veranderde in mijn email adres zodat ik weer een time out kreeg! Maak een account aan en doe mee.

Je kunt je login veranderen in één e-mailadres naar keuze. Mogelijk is het andere klantnummer dan wel losgekoppeld of geheel verwijderd. Ook kun je het wachtwoord hier herstellen.
  • Of het nu mis gaat door een ontwerpfout van Insided of dat het zo hoort geen idee, het is ronduit vervelend, blijkbaar moet ik voor het forum niet de Mijn Ziggo inlog optie kiezen, maar een los staande gebruikersnaam en wachtwoord aanmaken.
  • Dat onderhoud is me bekend dit deed me de vorige keer ook de das om vandaar Mijn Vodafone en Mijn Ziggo losgekoppeld helaas voor piet snot. Wel zo makkelijk.

Hulp bij inloggen

Wat is je postcode? Heb je nog een vraag over je factuur? PS Ik ben geen medewerker van Ziggo. Inloggegevens vergeten. Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Deze meter laat de score zien van 0 tot en met 5, waarbij 5 een zeer sterk wachtwoord is. Contracten toevoegen Hier kun je je contract bekijken en eventueel een of meerdere contracten van Vodafone toevoegen.

  • Goedemorgen sme , Goed dat je de Community hebt gevonden!
  • Het is een goeie workaround als het werkt maar beantwoord niet de vraag.

Ik heb blijkbaar een punt ingevoerd bij het registreren dat zal een deel van shisha pen kopen wachtwoord herstel probleem verklaren!!. Probeer het nog een keer over een paar minuten. En stap niet juist en het gaat niet. Eerste keer. Zojuist de optie die Be rt  hier heeft genoemd uitgeprobeerd.

Registreren

Dit omdat ik een nieuw abonnement moest laten inschieten, en zelf bij de vorige provider moest opzeggen. Zowel aan de kant van Mijn Ziggo als MyVodafone waren problemen.

Nee, dat lukt ook niet dus.

Extra zenders. Dat lijkt enkel te kunnen als ik eerst uitlog. Al is het 'pas' twee keer voorgekomen. We hanteren daarom strikte veiligheidsmaatregelen. Vraag deze dan opnieuw aan.

Veelgestelde vragen

We laten je e-mailadres maar gedeeltelijk zien om je persoonsgegevens te beschermen. Gegroet, het ga je goed en je verbindingen en apparatuur ook! Dank je wel dat je even de moeite neemt om het hier te laten weten.

Inloggen is en blijft een drama bij Ziggo Ik blijf een omleiding krijgen naar Vodafone, dit ondanks het ontkoppelen van de twee omgevingen. Dus dan maar via facebook. Instellingen Bellen tabblad Bellen :  Hier kies je voor een geheim nummer of blokkeer je uitgaande gesprekken. Heb je nog andere apparatuur.

Heb je echt alle stappen stuk voor stuk doorlopen. Powered by inSided.

Volg de aangegeven stappen zodat je de verschillende accounts kan samenvoegen om van alle gemakken gebruik te maken. Als je accounts niet gekoppeld zijn dan log je in met je Gmail bij Vodafone en bij Ziggo met je andere email adres. Althans dat denk ik.

Priv Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators. Handig toch. Kun je nog inloggen?

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws