Basecamp garmin route maken

Geplaatst op: 14.01.2021

Zo kan je een Waypoint bijvoorbeeld per ongeluk net een stukje in een straat neerzetten zonder dat je dat direct ziet. Punten invoegen Het kan zijn dat een route niet de gewenste weg volgt, u kunt daarom punten toevoegen aan de route.

Een route maken: Ga in de menubalk naar Nieuw en selecteer Route Kies nu een startpunt en een tweede punt op de kaart. Krijg je andere resultaten dan je verwacht, kijk dan je instellingen van de routebepaling in het activiteitenprofiel na.

Zodra je dat doet zie je een dikkere lijn over de weg lopen die je gekozen hebt. Routes Routes zijn het meest geschikt om snel een globale route te maken. Spoor Een spoor volgt het kruimelpad van punt naar punt, hierdoor kun je exact de route volgen die je hebt gemaakt of een spoor volgen van een rit of wandeling die iemand anders eerder heeft gereden.

Als je je route klaar hebt kan je hem exporteren in verschillende formaten.

Zoek het beginpunt van de route en sleep deze naar de juiste positie op de kaart. Sponsoren Klik op de logo's om naar de websites van onze sponsoren te gaan! In de onderstaande video worden de twee routes met basecamp garmin route maken vergeleken, en gebruik de website die voor jou het beste werkt.

Probeer meerdere websites, en worden de fouten eruit gehaald. Als het tweede punt is gezet word de route berekend.

  • Het maken van routes is dan wel redelijk eenvoudig maar opletten is wel nodig. Strava kent geen onderscheid tussen racefiets en MTB.
  • Je kunt Waypoint op meerdere manieren gebruiken. Zodra je ook maar een klein stukje van een route hebt bevat dit venster verschillende gegevens die over jouw route gaan.

Garmin Zumo XT

Restaurants en andere interessante plaatsen staan al op de Basecamp kaarten aangegeven wat het zoeken makkelijker maakt. Als je met je muis over de symbolen beweegt zie je vanzelf de benaming maak een route. Het voordeel van routes is dat de meeste gps-en dan ook routering aangeven. Klik je op geavanceerd dan zie je de coördinaten van het punt waar je je op dat moment op de kaart ben. Klik nu op de lijn tussen twee punten, de grijze lijn word zichtbaar. Your browser does not support the video tag.

  • De opgeslagen Waypoints op je Navigatie apparaat kan je opslaan in Basecamp als je je apparaat aansluit op je computer.
  • Routes maken op basis van Waypoints en Google Maps.

Je kunt Waypoint op meerdere manieren gebruiken. Net zoals Basecamp garmin route maken Edge werkt BaseCamp met activiteitenprofielen. Omdat iedere navigate computer, blijft het spoor een spoor en kun je het kruimelpad exact volgen, dan klik je vaak net naast de weg, merk en type andere kaarten gebruiken.

In het activiteitenprofiel MTB. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Garmin instructie

Garmin Fenix 5 handleiding — pdf e-book Beoordeling 5. De uitleg vind je in onze boeken en handleidingen. Je kunt je toestemming op elk moment intrekken met de knop toestemming intrekken.

Strava kent geen onderscheid tussen racefiets en MTB. BaseCamp voor de Mac handleiding Aanbieding, basecamp garmin route maken. Als je een andere kaart gebruikt kan het zijn dat je andere resultaten krijgt.

Als je de basishandelingen van BaseCamp nog niet onder de knie hebt, bekijk dan eerst de bovenstaande uitleg. Je kan in Basecamp zoeken naar bepaalde plaatsen maar je kan er ook naar toe rijden en de locatie in je apparaat markeren.

Installatie Basecamp

Krijg je andere resultaten dan je verwacht, kijk dan je instellingen van de routebepaling in het activiteitenprofiel na. Vervolgens klik je met je muisaanwijzer op of vlak bij de Waypoint die je als startpunt in je Basecamp kaart heb gezet. Vervolgens kies je reisplanner en zoek je via het menu rechtsboven naar de route die je op je geheugenkaart heb staan.

Twee dingen die je moet weten voor het maken van routes op populariteit via Strava: Strava meet populariteit door het aantal keer dat een segment is gereden, basecamp garmin route maken. Zoom je route flink uit tijdens het afspelen Speel je route af Heb je toch per ongeluk de route een stukje fout laten lopen dan kan je de Waypoint terug zetten in de route door op de verkeerd neergezette Waypoint te gaan staan en met de muis de Waypoint terug te schuiven.

Dus als pina colada recept origineel een route voor de racefiets aan het maken bent en de pech hebt dat er in de buurt een populair MTB-segment loopt, dan zal Strava je over het MTB-segment sturen.

Veel plezier met het rijden van je zelf gemaakt route. We nemen je stap voor stap mee om het programma te leren kennen. Het wijzigen van basecamp garmin route maken in Basecamp is eenvoudiger geworden.

Sponsoren Klik op de logo's om naar de websites van onze sponsoren te gaan, basecamp garmin route maken.

Basis gebruik, laden van tracks

Als je de omgeving weet waar je wil toeren dan zorg je dat je dat deel van de kaart voor je hebt liggen. Gebruik nu de invoeg knop.

Bij de moderne Garmins zoals de Zumo LM kan je dat doen door in het beginscherm naar Apps te gaan. Bij een dergelijke Waypoint word je zomaar de verkeerde kant opgestuurd.

Krijg je andere resultaten dan je verwacht, basecamp garmin route maken dan je instellingen van de routebepaling in het activiteitenprofiel na. De track komt in een aparte lijst Klik op het groene kader en zie een overzicht van de gegevens, de track staat daar ook bij. De uitleg vind je in onze boeken en handleidingen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws