Achtergrond foto wit maken paint

Geplaatst op: 01.03.2021

Bijgewerkt paintdotnet. Meer ideeën

Stap 1: Nadat de Magic Select-tool de afbeelding heeft uitgepakt, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer Kopiëren in het menu. Verwijder alle stukken rondom het voorwerp die je gemist hebt bij het weghalen van de rechthoekige gedeelten.

Over ons Categorieën. Dat zou het moeten doen. Verwijder de achtergrond met de toverstaf en het penseel Dus dat kan een goede manier zijn om achtergronden uit afbeeldingen te verwijderen. Je zou nu een dikke groene lijn om het voorwerp moeten hebben.

Klik op het menu Selecteer op de werkbalk. Notitie: Hoewel we de achtergrond eerst wit maken en deze vervolgens verwijderen, moet u ook alle bovenstaande stappen volgen voor afbeeldingen met de witte achtergrond.

Klik op de tool Toevoegen en achtergrond foto wit maken paint vervolgens het deel cole sprouse matthew sprouse de afbeelding dat u aan uw selectie wilt toevoegen?

Amicitia 30 juni Silver in this category. Selecteer de afbeelding waarvan u de achtergrond hebt verwijderd als de nieuwe laag.

Of elk patroon.

Was deze informatie nuttig?

Zie Ook. Open een nieuwe afbeelding in Paint. Liefst voor in een word document te plakken Waterinfo. Klik op het gumgereedschap en kies in het menu dat verschijnt voor het kleinste vierkant. Hiermee kan je makkelijk selecties maken en zaken eruit halen.

Schakel vervolgens Transparant canvas in. Bijvoorbeeld: Om er een, achtergrond foto wit maken paint. Als de afbeelding groter dan je scherm is, verplaats hem dan naar de linkeronderhoek. Vervolgens moet transparantie worden toegevoegd, gevolgd door het opslaan van de afbeelding met transparantie. Haal alle overgebleven voorkant vriendenboekje afscheid leerling weg.

Espaol: hacer un fondo transparente en Paint. Klik vervolgens op Extra en selecteer de toverstafoptie.

2. Verwijder de achtergrond in Paint 3D

Ons team van deskundigen loopt het werk van de redactie na om te zorgen dat artikelen die op wikiHow te lezen zijn aan alle kwaliteitseisen voldoen. Klik met de linkermuisknop en houd de muisknop ingedrukt om hem met de cursor over de achtergrondafbeelding te slepen.

Om deze methode te laten werken moeten de instellingen voor het plakken op transparant ingesteld zijn. Selecteer de afbeelding waarvan u de achtergrond hebt verwijderd als de nieuwe laag.

Je hebt gekopieerd afbeelding zonder zijn oude achtergrond verschijnt op de witte joolz geo uitbreidingsset gris. De toverstaf kan dan ook delen van de voorgrond wissen om deze te behouden? De omgetrokken afbeelding wordt gescheiden van de achtergrond.

Gebruik dan het selectiegereedschap om rechthoekige stukken van de achtergrond te selecteren en te verwijderen. Paint is gewoon het simpelst, maar iedereen schiet liever met een kanon op een mug tegenwoordig, achtergrond foto wit maken paint.

Verwijder de achtergrond met de toverstaf en het penseel

Over ons Categorieën. Log in Sign up. Als het een ander formaat toont, verander het dan in PNG afbeelding. Achtergronden verwijderen uit afbeeldingen is een geweldige manier om foto's te combineren. Klik op Transparante selectie in het menu.

Een afbeelding met een transparante achtergrond lijkt krachtiger. Achtergrond foto wit maken paint kunt de tracing echter gladstrijken met extra opties, zoals de Feather- tool. Klik vervolgens aan de rechterkant op Volgende. Zet er vervolgens nog een laag bovenop? Dat zou het moeten doen. Kies dan een achtergrondkleur uit het kleurenpalet en klik ergens in het groene gedeelte. This is the unique QR code for this post.

Weet jij het antwoord?

Plaats reactie. Stap 2 : Klik op het menupictogram bovenaan en kies Nieuw. Je kunt je gekopieerde afbeelding hier plakken.

Dit artikel is Franais: modifier une image d'arrire plan dans MS Paint cran vert? Klik vervolgens op Extra en selecteer de toverstafoptie.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws