Aanvragen studenten ov chipkaart

Geplaatst op: 10.01.2021

Ik heb studiefinanciering aangevraagd, maar nog geen aanvraagformulier ontvangen. DUO zorgt er dan voor dat je studentenreisproduct opnieuw wordt klaargezet op de ophaalautomaten.

Je gaat een opleiding doen waarvoor je geen studiefinanciering krijgt. Is er iets anders aan de hand? DUO zorgt er dan voor dat je studentenreisproduct opnieuw wordt klaargezet op de ophaalautomaten. Als hier het gewenste product staat, neem dan contact op met DUO. Mag ik nog een keer wisselen? Voor de dichtstbijzijnde ophaalautomaat ga je naar www. De kosten die gedeclareerd kunnen worden zijn:.

Jouw studentenreisproduct staat 2 tot 4 werkdagen na ontvangst van de bevestiging dat de koppeling geslaagd is voor je klaar. Vragen over het wisselen voor het studentenreisproductIk wil wisselen van week- naar weekendabonnement of andersom. Ga zo aanvragen studenten ov chipkaart mogelijk naar een ophaalautomaat en probeer het opnieuw. Binnen n week wordt theeblik voor losse thee studentenreisproduct dan alsnog klaargezet voor jouw persoonlijke OV-chipkaart en kun je het op de kaart laden bij een ophaalautomaat, aanvragen studenten ov chipkaart.

Eerst vraag je voor 7,50 een persoonlijke OV-chipkaart aan via  www. Heb je een Mijn OV-chipkaart account!

Hoofdnavigatie

Ook als je er geen gebruik van wilt maken. De overzichtspagina is door ons nog niet ontvangen. Om ervoor te zorgen dat jouw studentenreisproduct alleen door jou kan worden gebruikt, vragen wij je aan te geven voor welk OV-chipkaartnummer wij het product moeten klaarzetten op de ophaalautomaten. Geldigheid weekabonnement tijdens feestdagen: Op saldo reizen met korting tijdens feestdagen van Dit kan resulteren in een lagere vergoeding of afwijzing van je verzoek.

Eenmaal per jaar kan je een treinkaartje declareren via de regeling 'Geld terug bij vergeten abonnement.

Staat op www. Ook in je vrij-reizen periode. Wanneer kan ik bij de Klantenservice OV-chipkaart, afdeling Studentenreisproduct een declaratieverzoek indienen.

Het burgerservicenummer BSN wordt gebruikt om aanvragen studenten ov chipkaart controleren of je inderdaad recht hebt op een studentenreisproduct en als unieke koppeling met jouw gegevens. Hoe verwijder ik dit. Jeuk bultjes en blauwe plekken moet ik doen om te kunnen reizen.

Je kunt de gevonden OV-chipkaart inleveren bij een balie van een OV-bedrijf.

Veelgestelde vragen

Nieuwe studenten ontvangen automatisch instructies om door te geven voor welk OV-chipkaartnummer het studentenreisproduct moet worden klaargezet op de ophaalautomaten. De klantenservice informeert je over de vervolgstappen. Klik hier voor meer informatie.

Het studentenreisproduct is geldig in alle openbaar vervoer in Nederland. Als je bij je aanvraag een e-mailadres hebt ingevuld. Dit is het geval als je:. De persoonlijke OV-chipkaart dient voorlopig vooral voor openbaar vervoerdoeleinden, aanvragen studenten ov chipkaart. Deze bestaan uit het referentienummer van je verzoek en een wachtwoord en staan in de ontvangstbevestiging die je per e-mail hebt ontvangen nadat je online je declaratieverzoek ingediend hebt!

Reisproduct onderdeel van studiefinanciering

Ook als je er geen gebruik van wilt maken. EN de gedeclareerde reizen maximaal drie maanden voor de datum waarop je probleem is opgelost, gemaakt zijn. Ga naar de balie van het OV-bedrijf waarbij je bent vergeten uit te checken. Let op! Het studentenreisproduct kan niet worden stopgezet, want de student in kwestie is overleden.

Let op: Het moment van inchecken bepaalt of je de hele reis vrij of met korting maakt. Je moet uiterlijk de vijfde werkdag van juli je studentenreisproduct stopzetten.

Dit regelt u bij de kaartautomaat op het station. Hoe verloopt de procedure declaratieverzoek, aanvragen studenten ov chipkaart. Wanneer we je na drie pogingen niet hebben kunnen bereiken, beoordelen we het declaratieverzoek op de bij ons bekende informatie.

Wat moet ik nu doen. Het studentenreisproduct wordt dan klaargezet voor je vervangende Aanvragen studenten ov chipkaart

Wijzigingen

Je hebt je OV-chipkaart opgestuurd om te beëindigen. Daarmee zet je echter NIET je studentenreisproduct stop. Het BSN wordt niet doorgegeven aan de kaartproducent of aan de vervoerders. Je kunt je studentenreisproduct op ieder gewenst moment stopzetten bij een ophaalautomaat.

Doe je een opleiding op niveau 3 of 4, dan wordt je studentenreisproduct alleen een gift als je je diploma binnen 10 jaar haalt? Download aanvragen studenten ov chipkaart formulier of vraag het telefonisch aan bij NS Klantenservice, dag en nacht bereikbaar via telefoonnummer - Je kunt met het nummer van je persoonlijke OV-chipkaart gratis een voordeelabonnement voor een jaar aanvragen via www.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws