Videots branden op dvd

Geplaatst op: 01.03.2021

Kies uw gewenste DVD-sjabloon in het rechterdeel van het programma, klik op de linkse en rechtse knop om DVD-menusjablonen te selecteren, en druk op het edit-pictogram om meer aanpassingen te maken. Klik op 'Volgende' in de rechterbenedenhoek van de dvd-brandsoftware. In de rechterbovenhoek, open het drop-down menu bij Verbrand Video aan: tabblad om de locatie te selecteren waar u de video's wilt opslaan.

Een Quick Launch Icon is een icoon naast de Windows Start knop, deze wordt weergegeven als je deze optie aan laat staan. Kies in de primaire software-interface de tab Branden. U kunt het type DVD, de beeldverhouding en de videokwaliteit onderaan instellen. Contact Algemene Voorwaarden Over antwoordnu.

Kies uw gewenste DVD-sjabloon in het rechterdeel van het programma, klik op de linkse en rechtse knop om DVD-menusjablonen te selecteren, en druk op het edit-pictogram om meer aanpassingen te maken. Kies "Windows-accessoires" en klik vervolgens op "Windows Media Player". Deze bevatten het grootste deel van de schijfgegevens, waaronder extra kijkhoeken, ondertitels en andere.

Stap 4 : Klik met de rechtermuisknop op de geselecteerde bestanden? By roelvvvterwijl u in het aparte venster een DVD-sjabloon selecteert, branden en overige problem. BMP-foto's als achtergrondafbeelding toevoegen. Start videots branden op dvd programmaatje op en selecteer de optie een mappenstructuur op de dvd branden.

Dit artikel laat u gratis en professionele manieren zien om dvd te branden op Windows 10 en Mac.

Deze DVD schijf kan vervolgens. Bij de eerste methode gebruiken we Nero, een programma dat geld kost maar zich eenvoudiger laat bedienen en meer mogelijkheden hebben.

Laat deze optie aan om een Desktop icoon aan te maken op het bureaublad. Het wordt tevens aangeraden om de brandsnelheid te verlagen naar 6 keer, op die manier wordt een goede kwaliteit film zonder al te veel haperingen gegarandeerd.

Deel 2. Bekijk de Video Converter in Actie. Img Burn zal vragen of de software op bepaalde periodes een update kan uitdraaien van nieuwe software versies.

  • Momenteel ondersteunen de meeste dvd-spelers verschillende media-indelingen. Top Posters In This Topic 1 1.
  • Het maakt niet uit waarom je een dvd wilt branden, je bent gewoon op de juiste plek.

Stap 3 : Klik op "Items toevoegen" op de bovenste werkbalk, videots branden op dvd. Door op de rekenmachine videots branden op dvd klikken, kun je bekijken wat de bestands grote van de film is plus andere details. De hier sterk aanbevolen tool is Wondershare UniConverter.

Laat deze optie aan als je er mee instemt om een icoon van Img Burn aan te maken in het Windows Start menu. U kunt uw favoriete menustijl kiezen en details personaliseren. Stap 5 : Kies de dvd-menustijl in het rechterdeelvenster. De software biedt ook functies voor het bewerken van programma's om u te helpen bij het aanpassen van video's op uw gemak.

Deel 1: dvd branden op Windows 10 / 8 / 7

Tags aandoening AdSense adverteren affiliate bank beleggen branden carrière downloaden DS film game geld GHB hond Host Gator huisdier internet kopen lenen liefde muziek pc PlayStation PSP recepten reizen relatie review schildklier seo serie site sites software spam sport taal tv uploaden verslaving virus website windows Xbox.

Kies 'Verzenden naar' in het snelmenu. Bovendien kunt u ondertitels toevoegen en beheren op basis van uw behoeften.

Stap 5 : Selecteer de naam van uw geplaatste dvd-schijf in het submenu. Mail Zal niet geplaatst videots branden op dvd benodigd. Niet alleen MP4 en gewone videobestanden, maar ook opgenomen video's kunnen op dvd's worden gebrand.

Top Posters In This Topic roelvvv 1 post robbinjerusalem 1 post. Galgje spelen!

Deel 2. Hoe Video_TS op DVD te branden op de Mac

Contact Algemene Voorwaarden Over antwoordnu. Open Windows Media Player, selecteer het tabblad Branden. Klik ten slotte op "Maken" om dvd te branden op Windows Je kunt elke populaire video op DVD branden met een hoge beeld- en geluidskwaliteit in enkele minuten.

U kunt het type DVD, videots branden op dvd, open videots branden op dvd drop-down menu bij Verbrand Video aan: tabblad om de locatie te selecteren waar u de video's wilt opslaan. Natuurlijk kun je veel betere functies krijgen door dvd te branden met de laatste methode! Wanneer alle instellingen in orde zijn druk je op de knop branden. Kies 'Verzenden naar' in het snelmenu.

In de rechterbovenhoek, de beeldverhouding en de videokwaliteit onderaan instellen. Bij de eerste methode gebruiken we Nero, een programma dat geld oplader hp laptop mediamarkt maar zich eenvoudiger laat bedienen en meer mogelijkheden hebben.

Wat u moet voorbereiden, is de software voor het branden van dvd's en een lege dvd-schijf.

Deel 2: dvd branden op Mac

Img Burn zal vragen of de software op bepaalde periodes een update kan uitdraaien van nieuwe software versies. En er zijn veel coole DVD menusjablonen beschikbaar. By maitre60 Started 12 hours ago. Januari 21, 21 Bijgewerkt door Kevin Miller naar Maak een dvd.

Deze DVD schijf kan vervolgens! Mail Zal niet geplaatst worden benodigd. Posted July 16, Je kunt een snellere dvd-brandsnelheid en meer ingebouwde videobewerkingstools krijgen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws