Sony e reader prs t2 wordt niet herkend

Geplaatst op: 14.11.2020

LET OP! Plaats de geheugen kaart op de juiste manier in de kaartlezer. Dank je wel Dave,voor je hulp.

Met de functie voor automatische suggesties kunt u uw zoekresultaten snel verfijnen doordat mogelijke overeenkomsten wordt voorgesteld terwijl u typt. Hey Nunzia, Bedankt voor je reactie. Hoe haal ik de micro SD card uit mijn Sony E reader??. Probeer de "Reset" met een verbogen paperclip bijvoorbeeld, in het daarvoor bestemde gaatje aan de onderzijde , ca. Het is stroef en ik kan de documenten van de reader niet naar m'n pc overbrengen.

Ik Ou graag willen weten hoe ik de letters kleiner kan maken. Iemand ervaring hiermee. Goede morgen ik heb nu ook een sony reader prs ti bij de medimarkt gekocht. Na het installeren van de update hetzelfde probleem Ik verneem uiteraard graag je bevindingen.

Ik bedoel de setup die op de ereader zelf staat, maar ondertussen gezien dat ik Sony kan bellen en zij hebben mij een andere setup laten downloaden had ik niet nodig want mijn vraag was moet ik hem op de ereader zetten of op mijn computer en het was het laatste.

Ik heb hetzelfde probleem, sony e reader prs t2 wordt niet herkend.

Je klikt op boeken en dan op de knop rechtsonder en klikt op boeken verwijderen.
  • Hoe haal ik de micro SD card uit mijn Sony E reader??.
  • Ik heb hetzelfde probleem.

Je vinkt het boek aan en dan klik je op ' gereed ' dat bovenaan in je scherm staat. Hoe tevreden bent u met deze reactie? Reader PRS-T2 Heeft voorheen gewerkt naar behoren met mijn vorig computer op windows 7 nu alleen op de mac Ik heb een nieuwe computer met windows 8 die wel alle anderen device herkent maar niet de e-reader De e-reader wordt helaas niet gevonden in apparaatbeheer.

Gesteld op om Ik kreeg bericht van Sony dat ik een harde reset moet geven, alleen zeggen ze niet hoe dat moet, misschien weet jij dat?

  • Wij zijn geen klantenservice van Sony   Heeft de helpdesk je niet verteld hoe je de Reader kan opsturen? Wij hoeven er niet naar te kijken?
  • Ik heb een nieuwe computer met windows 8 die wel alle anderen device herkent maar niet de e-reader. Ik heb gister een update gedaan, en zelfs nog mijn boek uit kunnen lezen.

Mijn ereader laadt niet meer op. Lang en kort gewacht. Wel alles gecontroleerd. User op 1 april Hoe tevreden bent u met dit antwoord. Hoe haal ik mijn sony prs t1 uit de demomodus Gesteld op om In Reader for Pc wordt weergegeven dat de reader is losgekoppeld, terwijl dit niet zo is.

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Tik op het schermpje op overdrachtsmodus. Ik heb dit probleem ook, maar kom er niet uit Geantwoord op om Vul dan hier uw emailadres in.

Ik heb het even voor je nagekeken en volgens deze pagina wordt i. Ik heb het op verschillende computers geprobeerd, verschillende USB-poorten. Snel boeken verwijderen Gesteld op om Kan iemand mij helpen dit op te lossen.

Aansluiten op je pc.

Vrageninfo

Heeft het voorheen wel gewerkt op Windows 8? Heeft u een vraag over dit product? Ik kreeg hem helemaal nagekeken terug en een nieuwe accu er in, kosten totaal niets, zat nog 3weken in de garantie.

In Reader for Pc wordt weergegeven dat de reader is losgekoppeld, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben. Bedankt alleszins voor de reactie. Haatdragende of gewelddadige inhoud Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, terwijl dit niet zo is. Het probleem geraakte opgelost door mijn sd-kaartje eruit te nemen en er dan weer opnieuw in te arctic air reviews australia. Alle uodates uitgevoerd maar hij blijft losgekoppeld.

E-mailadressen en volledige namen worden niet als privgegevens beschouwd. Wat bedoel je met een setup wegschrijven. Misschien neem je die best even door voor je begint te lezen.

Word nu lid en maak deel uit van onze community!

Ik heb ze wel gevonden in het engels maar het is heel onduidelijk. Sony helpdesk helpt niet. Biedt geen oplossing voor dit probleem. Ik Ou graag willen weten hoe ik de letters kleiner kan maken.

Lang en kort gewacht! Als antwoord op het bericht van NunziaIzzo op 1 april. E reader niet herkend door PC. Ik begreep van de helpdesk dat er op e readers een twee jarige garantie zit.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws