Ruimte huren voor een feestje amersfoort

Geplaatst op: 20.02.2021

Deze zalen gebruiken wij doorgaans als leslocatie voor onze opleidingen en Club zaza Amersfoort. Prachtige platanen, de bijzondere fontein en omgeven door de authentieke stenen van het stadsklooster.

Nieuwsbrief ontvangen? Het is maar waar je hart ligt en waar je graag een event neer zet. Laat ons je dan helpen te inspireren en wat werk uit handen nemen met deze gratis service. Datum en tijdstip. In overleg is het ook mogelijk om een thema aan de dag te koppelen, waardoor de dag nog net iets specialer wordt. Onze zalen zijn ingericht op grootschalige congressen, verdeeld over meerdere zalen. Een feest is overal te organiseren.

We helpen je graag op weg bij het vinden van een feestzaal in de omgeving van Amersfoort. De Instee Amersfoort. Daarnaast verzorgen we de ruimte huren voor een feestje amersfoort invulling van uw zakelijke evenement met diverse lunchmogelijkheden en buffetten en diners. Op zeven minuten lopen van Amersfoort CS ligt historische parochiehuis. Bartmanzboot 25,27 KM 14 0 0 1. Is het wat te druk of wellicht niet geheel praktisch om in hartje centrum van Amersfoort je feest te organiseren, personeelsfeest of bedrijfsborrel.

Kan beschikbaarheid ov fiets ze allemaal spotten.

  • A-Dance Studio's Amersfoort.
  • Bij Aaltje aan de Linie 8,44 KM 0 0 2. Neem contact met ons op via - 50 66  of stuur een mailtje naar info heigraaf.

In Amersfoort en omgeving

Is het wat te druk of wellicht niet geheel praktisch om in hartje centrum van Amersfoort je feest te organiseren, maar zoek je wel een locatie in de stad zelf voor je zakelijk feest, personeelsfeest of bedrijfsborrel?

T: E: info houtrust. Voorkom parkeerproblemen en organiseer je evenement gewoon buiten de stad. Algemeen Privacy verklaring Algemene voorwaarden Cookiebeleid.

Zaalverhuur Noord-Holland. Ervaar zelf wat dit kan doen met onze inspiratie-tool! Dan is een kleine feestzaal in Amersfoort waarschijnlijk al voldoende.

  • We nemen de organisatie van jullie event tijdelijk over zodat jij je bezig kan houden met het regelen van andere dingen.
  • Op zeven minuten lopen van Amersfoort CS ligt historische parochiehuis. Zaalverhuur Arnhem.

Parkeren is ook erg goed mogelijk, workshops en vergaderingen. Cultuurboerderij Nieuwe Erven Amersfoort. De capaciteit ligt tussen de 70 en personen, knusse familiebijeenkomsten of immens grote kraamfeesten. Voor een trouwfeest, personeelsfeest of wat voor feest dan o. Wij beschikken ook over meerdere kleinere zalen voor seminars!

Capaciteit zaal Bloemendaal (per opstelling)

Nog niet duidelijk graag advies. Geef bij ons het ja-woord én het knalfeest. Zo kunnen de kinderen leuk spelen op het overdekte springkussen of in de overdekte speelschuur.

Zo kunt in opperste concentratie vergaderen. De Werfeling 19,77 KM 10 0 0 1. Zaalverhuur Utrecht. Openingstijden De Mangerie: het restaurant van Houtrust Donderdag: vanaf uur Vrijdag: vanaf uur Zaterdag: vanaf uur Zondag: vanaf uur Voor groepen vanaf 10 personen is Houtrust, 7 dagen per week geopend.

De Instee Amersfoort.

Koetshuis Randenbroek vof

Zaalverhuur Groningen. Onze zalen bieden ruimte aan maximaal personen. Mariënhof coronaproof? En zoek je hiervoor zaalverhuur bij voorkeur in het centrum in Amersfoort?

Bent u opzoek naar een zaal die midden hartje Amersfoort is gelegen. Ontdek De Feesterij. Eeuwen geleden de plek waar monniken hun eten en drinken bewaarden en nu de knusse plek voor bijvoorbeeld een wijnproeverij. De Dissel Hooglanderveen. Vroeger de slaapplaats voor de kinderen van het Burgerweeshuis en nu perfect voor presentaties, ruimte huren voor een feestje amersfoort, vergaderingen en meer.

De tot in detail uitgedachte inrichting is zeker bijzonder en stijlvol te noemen. Zaalverhuur Maastricht. Onze zalen bieden ruimte aan maximaal personen!

Dan kan het een behoorlijke uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Het seizoen om eropuit te gaan en te genieten van de gekleurde bomen. Zaalverhuur Amsterdam.

Organiseer je een bijzondere klantendageen groter of exclusiever bedrijfsfeest of een ander zakelijk evenement. CPS ligt vlakbij het station Schothorst en is door de centrale ligging erg makkelijk. Zaalverhuur in Amersfoort bij evenementenlocatie Houtrust.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws