Gedichten voor verjaardag dochter

Geplaatst op: 18.11.2020

Doe je inspiratie op met de onderstaande verjaardagsteksten- en wensen. Vandaag denk ik terug aan je geboortedag Het voelt als gisteren, dat je daar zo lag Zo teer en puur als een prachtig cadeau Je danste en spartelde, genieten kon je zo En wederom vandaag is het een groot feest Alsof die dag écht gisteren is geweest!

Middelbare leeftijd? Je hebt ons leven op een magische manier geraakt lieve schat, een hele fijne verjaardag! Weeral jarig Het is niet te merken De jaren helpen blijkbaar Je charmes nog versterken! Lieve dochter Mijn liefde voor jou Gaat ver over de grens Gefeliciteerd vandaag Met je verjaardag Ik heb een wens.

Wie jarig is, hoort onze klokken ze luiden dan plechtig bim, bam en roepen in koor voor de jarige: gezondheid en leef nog heel lang. Op deze website kun je verschillende voorbeelden bekijken van originele verjaardagswensen, teksten, spreuken. De jaren 50 zijn gaan lopen En 60 zet zijn deuren open Je haar krijgt vaker een beurt Ook de dokter komt iets meer aan de deur Maar zoals jij je voelt Heb je zeker nog 30 jaar tegoed Waarin je van het leven profiteert Van ganse harte gefeliciteerd!

Ik wens je een fijne verjaardag met bloemen en geschenken zodat je later met plezier hieraan terug kunt denken. Groter, en ook ik, dan zie? Vandaag geeft gedichten voor verjaardag dochter jou een mooi cadeau Maak het maar snel open.

De verjaardagswensen zijn er voor elke verjaardag. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties massaal weren tevens de enige bron van inkomsten.

Het vinden van de juiste woorden is voor de ene persoon makkelijker dan de andere maar de meesten vinden het wel lastig om een mooie tekst te verzinnen. Bekijk ook de verjaardagswensen op leeftijd.
  • Je bent de allerliefste dochter die men maar kan wensen. Champagne en taart a volonte De conditie is nog altijd OK Daarom vandaag eens lekker vieren En morgen een aspirientje versieren Gelukkige Verjaardag!
  • Ongeacht de leeftijd zit er altijd een leuke tussen. Groter, slimmer, wijzer en ouder En nog altijd staan wij schouder aan schouder Vandaag is voor jou een speciale dag De dag dat jij, en ook ik, feestvieren mag Een jaartje ouder, en dat is te zien Je bent prachtig, en intelligent, bovendien Ik wens jou al het geluk dat er is En altijd mijn steun tijdens elke gebeurtenis Lieve dochter, geniet van deze mooie dag Begin hem met vreugde en beëindig hem met een lach!

Verjaardagswensen voor een dochter

Heb je zelf mooie verjaardagswens voor je dochter of een dochter gevonden of bedacht? Je bent de allerliefste dochter die men maar kan wensen. Bij deze dag sta ik even stil Omdat ik jou het allerbeste wensen wil. Alweer een jaartje verder gegroeid En wat ben je prachtig opgebloeid!

Je bent 1 jaar jonger Dan je volgend jaar Met je verjaardag zult zijn.

De verjaardagswensen zijn er voor elke verjaardag. Je wens haar een fijne verjaardag en geeft haar uiteraard een mooi cadeau. Je bent de allerliefste dochter die men maar kan wensen. Dit is jouw dag Dit gedichten voor verjaardag dochter jouw moment Maak er een knalfeest van Een echt evenement. Verjaardagsgedichten kinderen Verjaardagsgedichten allerlei.

Lieve Verjaardagswensen Dochter

Gedachten - Gedichten. Ik wens je een fijne verjaardag Met bloemen en geschenken Zodat je later met plezier Hieraan terug kunt denken. Want al je wensen komen uit als je ervoor openstaat.

Ik wens je nog vele Gezonde jaren En mooie herinneringen Om te bewaren. Bron: Greetz. Jouw verjaardag. Op jouw verjaardag Mag je lachen en vuurwerk uit polen halen En heel hard zingen Ga maar gauw genieten Van je kadootjes, gedichten voor verjaardag dochter, taart En alle andere leuke dingen? Weet jij wel welke dag het is vandaag. Openbaar maken of op uw website plaatsen is verboden?

Copyright   Verjaardagswensen.

Je bent al 1 jaar! De verjaardags gedichten en verjaardagswensen zijn er voor alle leeftijden, bijvoorbeeld de mijlpalen: 18, 20, 21, 25, 30, 35, 40, 45, 50, 60, 70, 75, en 80 jaar en nog veel meer. Een dag in het jaar Mag iedereen het horen Wij vieren vandaag Dat jij werd geboren. Erg handig wanneer iemand bijvoorbeeld 8 jaar wordt.

Bij deze dag sta ik even stil Omdat ik gedichten voor verjaardag dochter het allerbeste wensen wil. Verjaardagswensen voor op een kaartje: Zoek je leuke verjaardagswensen voor op een kaartje. Wanneer we jouw verjaardagswens plaatsen zullen we een vermelding maken van de maker er van.

Dit is de eerste dag van de tweede helft van je leven, gedichten voor verjaardag dochter, Zorg goed voor jezelf en je dierbaren dan is het je vast gegeven Om het geluk te behouden en erop te letten dat het je niet ontgaat.

De verjaardagswensen voor een dochter kun je eenvoudig verwerken in een verjaardagskaartje. Dagen, weken. Champagne en taart a volonte De conditie is nog altijd OK Daarom vandaag eens lekker vieren En morgen een aspirientje versieren Gelukkige Verjaardag. Wat is het beste wat wij je als ouders kunnen geven.

Op een kaartje om haar te feliciteren kun je diverse teksten plaatsen. Openbaar maken of op uw website plaatsen is verboden. Het rijden op een scooter is nu toegestaan. Als er één iemand in het gezin is die een speciaal plekje inneemt dan is het toch vaak wel de dochter.

Als er n iemand in het gezin is die een speciaal plekje inneemt dan is het toch vaak wel de dochter. Steken onder ribben links verjaardag. Jarig met de feestdagen Dat voelt vast heel goed Iedereen is in feeststemming Er is sfeer in overvloed En net nu is het gedichten voor verjaardag dochter feest Of je 't groot viert of klein Als je geboren bent in december Ben je voorbestemd om bijzonder te zijn.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws