Best verdienende beroepen belgie

Geplaatst op: 06.03.2021

Lees ook:   Dit zijn de opmerkelijkste resultaten van het Salariskompas De Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding VDAB noteerde eind juli 7,9 procent meer niet-werkende werkzoekenden dan een jaar voordien.

Samen met Hoei 3. Tips voor jouw carrière! Voeg je CV toe Jobs voor jou zal je betere jobs suggereren gebaseerd op je opleiding, vaardigheden en werkervaring.

Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Hoe bereken je je opzegtermijn?

Dit zijn de meest gegeerde administratieve jobs. Naam ontvanger. Wachtwoord Toon en Verberg Laat zien. Mijn nieuwsbrieven Bepaal zelf welk nieuws u ontvangt. Hoeveel ben ik waard.

Meest recente artikels. En op welke extralegale voordelen je recht hebt!
  • Met een hoger diploma in de hand, zo blijkt Het hoeft niet te verwonderen dat het vooral de werknemers in managementfuncties zijn die de toplonen lieten optekenen in de laatste resultaten van het Salariskompas van vacature.
  • In onze hoofdstad zijn onder meer  Delta Lloyd ,  Nagelmackers  en  Allianz  op zoek naar versterking, dus kansen te over. De slechtst betaalde jobs bruto per maand Kelners en barmannen: 2.

Het gemiddeld brutoloon.

De gemiddelde Belg verdient 3. Meer In het nieuws. Maar achter dat gemiddelde gaan grote verschillen schuil. Turnhout rangschikt zich op de negende plaats met 3. StepStone Tips voor jouw carrière! Bron :  vacature. Dit zijn de opmerkelijkste feiten uit het Jobat salaris rapport , gebundeld in vijf cijfers.

  • Mijn account Beheer uw gegevens, verhuis-, vakantie- en bezorgservices.
  • Wat als je elke dag met grote tegenzin naar het werkt gaat? Cookiebeleid Uitleg over de gebruikte cookies op onze site en app.

Hoeveel u precies verdient, uw ancinnite. Om reacties te plaatsen en te bekijken. Het loon van De energiekosten vormen best verdienende beroepen belgie weer de inkomstenbron voor uw energieleverancier. Beste investering ooit als jongere: een hoger diploma Hoe kun je als pas afgestudeerde het vlotst doorstromen naar je eerste job. Bron :  vacature.

E-mail artikel

De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud. Ook kappers en schoonheidsspecialisten verdienen minder dan de gemiddelde Belgische werknemer. Slecht nieuws is er voor wie actief is in de maatschappelijke dienstverlening zonder huisvesting. Wachtwoord Toon en Verberg Laat zien.

Wie een riant loon wil krijgen, kan overwegen om in een best verdienende beroepen belgie de volgende sectoren aan de slag te gaan. After Sales Quality Engineer - Electric motors adva consult sprl. Gebruiksvoorwaarden Uitleg over uw rechten en de regels.

Met een hoger diploma in de hand! Volgens de Salarisenquete van vacature. Klant met kort lontje slaat plexiglas stuk in apotheek.

Gemiddeld brutoloon per gewest.

Moet je kou lijden tot je douchewater warm wordt? Dat kan! Na algemeen directeurs zijn ICT Managers de best betaalde managers.

Ook energie en milieu zijn goed betaalde sectoren gemiddeld 3. ICT Managers verdienen gemiddeld 6. Bekijk de vacatures in logistiek of vind jouw droomjob in de bouw, best verdienende beroepen belgie. Het gemiddelde geeft weliswaar geen compleet beeld van de Belgische lonen. Katelin RawLaatste update: Bron: vacature. Na algemeen directeurs zijn ICT Managers de best betaalde managers. Is dat uw ding.

Vind jouw droomjob Ben jij op zoek naar de job van je dromen? Meer dan Managers in zakelijke of administratieve dienstverlening Financieel directeurs , HR Managers en leidinggevenden van juridische of administratieve diensten zien maandelijks een brutoloon van 6.

Lees ook:! De 20 best betaalde sectoren in Belgi. Wie een riant loon wil krijgen, kan overwegen om in een van de volgende sectoren aan de slag te gaan.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws