Apple id kind zonder creditcard

Geplaatst op: 14.02.2021

ALs je gezinsdeling hebt met iTuens aboo en cloudopslag GB , dan is dat via creditcard gezinshoofd betaald en gedeeld. Geldige betaalmethoden  voor de configuratie van 'Delen met gezin' zijn bijvoorbeeld creditcards en betaalkaarten. Download gratis de apppletips app voor iPhone en iPad in de App Store.

U kunt deze persoon ook een uitnodiging versturen die ze op hun eigen apparaat kunnen accepteren. Door Apple werd de suggestie gewekt dat delen met gezin nu via Paypal betaald kon worden. Let wel: gezinsdeling vereist een creditcard, voorlopig is het niet mogelijk andere betaalmiddelen te gebruiken voor het hele gezin. Om aangeschaft materiaal te delen, moet u  'Deel mijn aankopen' inschakelen  en  de iTunes Store in hetzelfde land of dezelfde regio gebruiken  als uw gezinsleden.

U kunt een Apple ID configureren voor kinderen, op afstand toestemming verlenen met Schermtijd en uitgaven en downloads goedkeuren op het apparaat van een ouder met 'Vraag om te kopen'. U bent aansprakelijk voor alle kosten die voor uw account worden gemaakt.

Heb jij als hoofdgebruiker een cc als betaalmethode. Lees het privacybeleid voor ouders en tik op 'Akkoord'? Dit kinder-ID heeft een aantal voordelen. Lees ook: Ouderlijk toezicht instellen op een iPhone of iPad: zo doe je dat in 4 stappen. Pagina: [ 1 ]    Omlaag. Dat apple id kind zonder creditcard dat het gezinshoofd alle aankopen van de andere gezinsleden bij iTunes, Apple Books en de App Store betaalt. Dit is bovendien voordeliger.

Wat is delen met gezin?

Jur 3 november om Is het mogelijk om in gezinsdelen ook iemand toe te voegen met een Samsung, Dit alleen vanwege het gebruik van de gezamenlijke agenda. Controleer of u de juiste datum invoert. Hiermee voorkom je dat een kind talloze aankopen doet met jouw gekoppelde betaalmethode. U kunt dan rechtstreeks vanuit de uitnodiging een reactie sturen.

Wanneer een kind een aankoop start, wordt een melding verstuurd naar het gezinshoofd.

Voor Family-sharing moet je idd een betaalde account hebben. Dit is het o. Geen melding en geen verdere stappen.

Dat klopte het was mogelijk. De enige betaalmethode is mijn creditcard, de hoofdgebruiker. Lezersreacties Deel je kennis of stel een vraag.

Personen uitnodigen om lid te worden van de gezinsgroep

Dit heeft betrekking op de volgende diensten van Apple:. Lees hoe u 'Delen met gezin' kunt verlaten. Ik kan alle stappen probleemloos doorlopen, maar bij het accepteren van de laatste Voorwaarden, kan ik geen akkoord geven. Naast bovenstaande voordelen kun je dankzij delen met gezin ook de schermtijd van je kinderen bekijken.

Mijn creditcard is gekoppeld, prima. Ik heb op de iPad van de toe te voegen persoon eens gekeken of hij werkelijk geen betaalmethode heeft. In de Wallet en de app van de bank zegt steeds! Als u de uitnodiging opnieuw moet versturen, selecteert u 'Stuur opnieuw'. Publicatiedatum:   26 september Hiervoor moet dus een betaalmethode aan je Apple id kind zonder creditcard ID worden gekoppeld, zoals een credit card of PayPal-account.

Alle leden uit het gezin gebruiken de creditkaart gegevens die zijn gekoppeld aan het gezin.

Alles over Apple Gezinsdeling en apps delen met gezin

Het delen van je Apple-aankopen met gezinsleden is een populaire functie, waarvan veel mensen echter niet weten hoe deze werkt. Het is gewoon een Nederlandse Visa kaart, dus zie sowieso niet in waarom dit een probleem moet zijn. Alvinus

Tijdens het instellen kun je de optie 'Vraag om te kopen' inschakelen. Wanneer een kind een aankoop start, daarna wordt het gezinslid toegevoegd. Met Apple Gezinsdeling kunnen gezinnen apps, ga door en volg de stappen op het scherm. Voer de geboortedatum van het kind in en tik op 'Volgende'. De volgende melding verschijnt: Kan niet verwijderd worden, apple id kind zonder creditcard.

Controleer de betaalgegevens. De persoon kan het land van zijn app store niet veranderen.

Uw betaalmethode controleren

Om aangeschaft materiaal te delen, moet u  'Deel mijn aankopen' inschakelen  en  de iTunes Store in hetzelfde land of dezelfde regio gebruiken  als uw gezinsleden. Onder beheer methoden staat niets. Tik op de knop 'Voeg gezinslid toe' en vul hier de naam of het Apple ID van het gezinslid in. Wil je dit niet?

Ik heb het dan natuurlijk wel over het bezoeken van de App Store voor louter gratis apps, apple id kind zonder creditcard. Daarvoor wil ik hun bestaande mailadres gebruiken. Dus het beste is om alles via WhatsApp te laten gaan of communicatielimieten op te leggen dat ze bijvoorbeeld alleen jou kunnen berichten via de berichten-app.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws