Alle vlaggen van de wereld met naam

Geplaatst op: 10.10.2020

Vlag van Saint Vincent en de Grenadines. Vlag van het Internationaal Atoomagentschap. Vlag van Zuid-Afrika.

Vlag van Honduras. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Speciale pagina's Printvriendelijke versie Permanente koppeling Paginagegevens. Vlag van Suriname.

Vlag van Australië. Filteren met Filters.

Vlag van Samoa. Landenvlaggen Azi   ca. Vlag van Kameroen. Vlag van Nicaragua. Dit artikel is een overzichtsartikel betreffende vlaggen.

Vlag van Liechtenstein. Vlag van IJsland.

De meest beroemde vlaggen van landen over de hele wereld

Vlag van de Britse Maagdeneilanden. Vlag van Japan. Vlag van Kenia. Vlag van Kaapverdië. Vlag van Armenië. Vlag van Loegansk. Vlag van Palau.

  • Vlaggen van Landen Nederlandse vlaggen Amerikaanse vlaggen Belgische vlaggen Britse vlaggen Canadese vlaggen Duitse vlaggen Provincievlaggen vlaggen Drenthe vlaggen Gelderland vlaggen Groningen vlaggen Friesland vlaggen Noord-Brabant vlaggen Zeeland Vlaggen Vlaggenlijnen Tafelvlaggen Thema vlaggen Meerlandenvlaggen 75 jaar jaar vrijheid vlaggen Scheeps- en seinvlaggen. Vlag van Niger.
  • Vlag van Equatoriaal-Guinea.

Vlag van Irak. Vlag van het Rode Kruis. Vlag van Jamaica. Vlag van Moldavi. Vlag van Malta. Vlag van Brunei. Vlag van Armeni.

Alle vlaggen

Vlag van Moldavië. Vlag van Servië. Vlag of Man. Vlag van Rusland.

Koop dan nu online uw vlaggen. Vlag van de Cocoseilanden. Vlag van Tunesi. Vlag van Tsjechi. Elke staat ter wereld heeft een eigen vlag.

Vlaggen van landen per werelddeel

Vlag van Egypte. Vlag van Thailand. Vlag van de Internationale Arbeidsorganisatie. Vlag van de Pacifische Gemeenschap.

We hebben verschillende afmetingen op voorraad. Bij het hijsen van meerdere vlaggen behoren deze van gelijke afmetingen te zijn en zo mogelijk op gelijke hoogte te worden gehesen. Vlag van de Mercosur. Elke staat ter wereld heeft een eigen vlag. Vlag van Barbados. De continenten zijn daarbij op oppervlak gesorteerd. Vlag van IJsland.

Met stickers, info en landkaarten

Vlag van Noorwegen. Vlag van Jordanië. Als naast de eigen vlag ook vlaggen van andere naties worden gehesen, is voor de onderlinge rangorde in het algemeen de eerste letter van de namen van de betrokken landen in de Franse taal bepalend.

Vlag van Nederland. Vlaggebruik bij vlaggen uit meerdere landen Bij het hijsen van meerdere vlaggen behoren deze van gelijke afmetingen te zijn en zo mogelijk op gelijke hoogte te worden gehesen.

Vlag van Syri.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws